Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay nasi merak ettimSohbetlerinize guldum kizlar ya cok sekersinizbenm esimde goruyo yine okuyo ne yaziyo flan dyo gozucuyla bakiyo hep hamislikle ilgili baktgmi bildgi icin bse demz
bsey dha dyo kulube lakap takti ama demem onuu cok sık giriyorm dye
![]()
Ben girdim bu sene kurtuldm simdilkben yakinda kpss calismaya baslicam bu kadar giremicem![]()
Bölümün neben yakinda kpss calismaya baslicam bu kadar giremicem![]()
Ay bende kpss calıscam onun ıcindemı bı sayfa açsakben yakinda kpss calismaya baslicam bu kadar giremicem![]()
sen lisanssa girdin o zaman benimki on lisans canim bugun alimlar aciklandi atanamayacgim kesin gibi insallah sen atanirsinBen girdim bu sene kurtuldm simdilksonuca gore seneye tekrr girip girmicegim belli olck. Insllh gerek kalmaz
![]()
tibbi sekreter canimBölümün ne
Allah gönlüne göre versin inşallahtibbi sekreter canim
bencede daha etkili.calisirz kesinAy bende kpss calıscam onun ıcindemı bı sayfa açsakkonuşmaları takıp edıyorum bende bu gruptakı kızlar harıka
![]()
Senin bölümün ne canımBen girdim bu sene kurtuldm simdilksonuca gore seneye tekrr girip girmicegim belli olck. Insllh gerek kalmaz
![]()
Onun atanması daha kolay o zaman
İnşallah Allah gönlünüze göre versinArtık bu ay hem hamiş hemde kpss başlamış olalım![]()
Ben 26yasımdyaken kızıma hamileydim onu mu yazdı. Ki acaba o kadr çok yere yazıyorum ki nereye ne yzdgmı unutuyorum belki ordam aklında kalmıstırSe
Sen aklmda 26 kalmssn yahu![]()
Evet evet ahhagaHala hasta olmadim ama hafif sarimsi gbi akmti geliyor adette yolda sanrm dmi kizlar![]()
ayy oda olablrrrBen 26yasımdyaken kızıma hamileydim onu mu yazdı. Ki acaba o kadr çok yere yazıyorum ki nereye ne yzdgmı unutuyorum belki ordam aklında kalmıstır![]()