Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arap dili ve edebiyati cnm. Gecen sene mezun oldm.Senin bölümün ne canım
Evet cnm
tuh ya o cizgiler neyin nesiydi o zamanKizlaaaaaar nerdesiniz![]()
Yaa ciddimisin uzulme canim benmm bidaha ki aya daha sıkı calisin.. zor oldugunu cok iyi biliyorum bugun bende negatfligi yasadmKizlaaar galiba ben adet oluorumcok acik pembe gibi gelmye basladi. Belim de agrio zatn. Bugun sick dus aldim o mu yapti nedir
He ya .. ya o cizgiler neydituh ya o cizgiler neyin nesiydi o zaman![]()
Bikac saate ogrenicez artk. Simdilk yok yine. Afedersinz peceteyi biraz bastrdim ole geldi o da cok acik renkteHe ya .. ya o cizgiler neydi
Insllh yerlesmedirYaa ciddimisin uzulme canim benmm bidaha ki aya daha sıkı calisin.. zor oldugunu cok iyi biliyorum bugun bende negatfligi yasadmbelki yerlesme kanamasi olmstr.s ole oluyomus cnki duydm
bekle baklim canim devam ederse yapacak bi sey yok. insallah etmezNapionz kizlar ce ee yapip gdionuz![]()
Insllh gelmez. Bklm. E napiosnbekle baklim canim devam ederse yapacak bi sey yok. insallah etmez
Burdaym canim
Napion ordaaaBurdaym canim![]()
Ben islerimi bitrdim geziniorm burda. Azcik konusalm dedim kafam dagilsn. Sen adet olmadin dimii
Keske yerlesme kanamasi olsa eger adetsede onumuzdeki maclara bakicz ❤Bikac saate ogrenicez artk. Simdilk yok yine. Afedersinz peceteyi biraz bastrdim ole geldi o da cok acik renkte