Iyi yapmssn canmBen islerimi bitrdim geziniorm burda. Azcik konusalm dedim kafam dagilsn. Sen adet olmadin dimii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi yapmssn canmBen islerimi bitrdim geziniorm burda. Azcik konusalm dedim kafam dagilsn. Sen adet olmadin dimii
Keske valla. Daha fazla ugrasmk zornda kalmasak. Olmazsa da hayrlisi der gecerm diger aylar gibi. Nasipten oteye yol yok.Keske yerlesme kanamasi olsa eger adetsede onumuzdeki maclara bakicz ❤bnmde aknti gbi geliyo adet olamadm agrilarm var braz hayrlisi olsn hepmz icin canmm
❤
![]()
Ha sende de var yani bnim gibiIyi yapmssn canmhayirr akinti gbi geliyo cok acik rrenkte geliyo muhtemelen sbha olrm.d
Agustos ayina artk cnmBata 5 varken lekelenmem başladı kızlar snrm erken adet oluyorum yine olmamış![]()
Evet kismet artk valla ya kendm icinde ayni seyi diyip durdm bugun uzukuyrz ama yapck bse yk.sKeske valla. Daha fazla ugrasmk zornda kalmasak. Olmazsa da hayrlisi der gecerm diger aylar gibi. Nasipten oteye yol yok.
Aynen bnde de var..Ha sende de var yani bnim gibi
Kiz belki senin ki yerlesmedir.Aynen bnde de var..
Kan verdm bugun negatf canmKiz belki senin ki yerlesmedir.![]()
Geldim geldimHayali10 @Eederaf öhüm öhümm
Adet mi oldun emin misin? Simdi su an gelen giden var mı?Hayali10 @Eederaf öhüm öhümm
NapiosnGeldim geldim![]()
Yemek yedik simdi oturuyorm tel i aldım elime dedim kızlar ne yapmıs Bi bakayımNapiosn
Sen ne yapıyorsun nasılsın?Napiosn
Gelen giden yok cnm.Adet mi oldun emin misin? Simdi su an gelen giden var mı?
Kiz uzuldm de bugun ama suan guluyorm yapck bseym yk tbkie pozitif olmasni isterdm ama olmadi kismet deilBide guluyo yaadeliii
Hadi bakalm guzel degerlendrrrrYemek yedik simdi oturuyorm tel i aldım elime dedim kızlar ne yapmıs Bi bakayımbugun benimde Kasık ağrılarım başladı sanırım yumurtluyorum pik günüydü bugün değerlendireceğiz inşaallah ahahaha
ben aksamlari cok giremiyorum kizla esimle zaman gecieiyoruz arada bakip ciktim. yerlesme kanamasi adetten 3 4 gun once olur genelde kizlar adet gunu olan pek uerkesme olmayabilir bende daha once komu acmistim ordan biliyorum tecrubeli arkadaslar yazmislardiGelen giden yok cnm.