- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Biz de yemek yedik esim kuzenine gitti yemek goturmye. Ben de oturdm tv karsisina. Dedim az konuslim. Cnm skldiSen ne yapıyorsun nasılsın?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de yemek yedik esim kuzenine gitti yemek goturmye. Ben de oturdm tv karsisina. Dedim az konuslim. Cnm skldiSen ne yapıyorsun nasılsın?![]()
5 gun once cok erken degil mi adet icin ?Bata 5 varken lekelenmem başladı kızlar snrm erken adet oluyorum yine olmamış![]()
Birisi daha kan vermişti sankiKiz uzuldm de bugun ama suan guluyorm yapck bseym yk tbkie pozitif olmasni isterdm ama olmadi kismet deilkeske yersleme olsa ama kanda azda olsa gebelk ckardi dyolr
Umutsuz vaka diysnben aksamlari cok giremiyorum kizla esimle zaman gecieiyoruz arada bakip ciktim. yerlesme kanamasi adetten 3 4 gun once olur genelde kizlar adet gunu olan pek uerkesme olmayabilir bende daha once komu acmistim ordan biliyorum tecrubeli arkadaslar yazmislardi
Ii yapiosn cnm esinle beraber ol.ben aksamlari cok giremiyorum kizla esimle zaman gecieiyoruz arada bakip ciktim. yerlesme kanamasi adetten 3 4 gun once olur genelde kizlar adet gunu olan pek uerkesme olmayabilir bende daha once komu acmistim ordan biliyorum tecrubeli arkadaslar yazmislardi
İyi yapmıssınBiz de yemek yedik esim kuzenine gitti yemek goturmye. Ben de oturdm tv karsisina. Dedim az konuslim. Cnm skldi
senin kanda kesin cikardi canim yerlesme olsa ben bugn doktora gittim 1.02 degee bakmis bana hamile degilsin diyo biliyorum dedim bende kalabilmek icin geldimUmutsuz vaka diysn![]()
Onu ne oldu AcBa bana ne oluyorsa ben daha çok heyecan yapıyorum hatta karnım filan agrıyor ya hahahah
Bu bebek yapma olayina grdgnde birsuru degisik seyler cikiyo ya kisiden kisiye degsyr aklm ermiyoIi yapiosn cnm esinle beraber ol.
Kiz bnm de gorduklerim hep adet gunu olmus yerlesme kanamssiadetten once de oluo ama haklisin
Ne ilacı? Sen çalış ara vermekizlar bende haril haril yumurtalar dollensin diye calismalara devam ediyorum ama ilaca yeni basladigim icin umudum da yok yinede Allah buyuk diyorum![]()
Evet cikarmis ama belli olmuo iste. Istisnalar yok deil.Kiz uzuldm de bugun ama suan guluyorm yapck bseym yk tbkie pozitif olmasni isterdm ama olmadi kismet deilkeske yersleme olsa ama kanda azda olsa gebelk ckardi dyolr
Herkez kalsn istiyorz ya merk ediyrzOnu ne oldu AcBa bana ne oluyorsa ben daha çok heyecan yapıyorum hatta karnım filan agrıyor ya hahahah
tsh nin dusmesi icin canim guatir ilaci da ismini bilmiyorum garip bi adi varNe ilacı? Sen çalış ara verme![]()
Tek kale mackizlar bende haril haril yumurtalar dollensin diye calismalara devam ediyorum ama ilaca yeni basladigim icin umudum da yok yinede Allah buyuk diyorum![]()
Haha msenin kanda kesin cikardi canim yerlesme olsa ben bugn doktora gittim 1.02 degee bakmis bana hamile degilsin diyo biliyorum dedim bende kalabilmek icin geldim![]()
Hım anladım canımtsh nin dusmesi icin canim guatir ilaci da ismini bilmiyorum garip bi adi var
Ay evetHerkez kalsn istiyorz ya merk ediyrz![]()
Aminnnn insalalh Allahimm insallahAy evetAllahım ne olur agustosda çifter çifter yazalım suraya
![]()
![]()