Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahaha 🤣 ama bu ay hep ona yok bu ay olmaz filan der kendi kendime takılırım yok o belirti yok bu diye valla hem olursa da sürpriz olsun ilk olucak Allah’ın izniyle bakalım 😇🙏
Ben de yok yaa tutturamadik dedim kac defA. Ama bide icime baksin. Her dakka aklimda 😒 insllh olursa bizim de ilk olck. Hayrli evlatlar olsn insllh

Kızlar iyi geceler bişey soracağım adetleri düzenli olupta (29 günde bir adet goruyorum) yumurtlama 14. Gun değil 18. Gun olan var mı acaba benım taptıgım ovulasyon testinde hala t cizgisi super koyu olmadı çünkü :mad:

Kızlar iyi geceler bişey soracağım adetleri düzenli olupta (29 günde bir adet goruyorum) yumurtlama 14. Gun değil 18. Gun olan var mı acaba benım taptıgım ovulasyon testinde hala t cizgisi super koyu olmadı çünkü :mad:
Cnm ben gecen gun bi senelik takvimime baktm.o zamn yumurtlama nedir ne deildir bilmiorm tabi hic takip etmedim. Yumdan 14 gun sonra cayliosa diye hesapladim. Onceleri 13 14 15 ken zamnla 16 17 18. Gun yumurtldgimi gordum. Olabilir yani. Ben de 28 29 en gec 30 gunde bir adet oluorm

Cnm ben gecen gun bi senelik takvimime baktm.o zamn yumurtlama nedir ne deildir bilmiorm tabi hic takip etmedim. Yumdan 14 gun sonra cayliosa diye hesapladim. Onceleri 13 14 15 ken zamnla 16 17 18. Gun yumurtldgimi gordum. Olabilir yani. Ben de 28 29 en gec 30 gunde bir adet oluorm
iyi bari cunku bugun itibari ile 18. Gün döngüm ve 15. Günü değerlendirmiştik 16-17 de misafırlerımız vardı bıde bugun yapabilirsek olucak yumurtlama zamanını kaçırmış oluyormuyum yoksa ümit var mı hala fatmacım :halay::KK54:

Kızlar benım eşimde sperm testi için gitmişti. Doktor 3 gunde bı yapın demiş. Bız hiç 3 gun beklemıyoduk. Bunuda söylıym size dedım beklemek gerekıyomus yanı acelecı olmayın demiş 😌😁belkide benim bundan dolayı olmuyodu bılmıyorum ama artık ayrı yatma zamanı geldı 😂😂

iyi bari cunku bugun itibari ile 18. Gün döngüm ve 15. Günü değerlendirmiştik 16-17 de misafırlerımız vardı bıde bugun yapabilirsek olucak yumurtlama zamanını kaçırmış oluyormuyum yoksa ümit var mı hala fatmacım :halay::KK54:
Var tabi cnm olmaz mi 😊 pik olmamis ki daha dedgine gore

Evet kizlar saatler 3.14 u gosterior ve bu saat oldu halâ sökulemedi bizimksii. Cok acik renkte azicik gelio. Bikac saatte bir gibi. Uyuyamiorm bi turlu. Bacaklrim da agrio sanki soguk yemis gibi 😒 onun da etkisi var.bide belimde kalcamin ustu sag tarfimdaki kemigim agrio. Kac gundur sizliodu hep.
Yarin ola hayrola diyelmm. Eger ikindiye kdr bole dewm ederse bi test alirim belki

16 ağustos beni de yazarmısın canım daha çook var malesef gerçi umut yok nasılsa

Gunaydiiiiiinnn 😊 evet gece gec uyuyup bu saatte uyanigim. Uykumu almis gibiyim sanki 😁 hem agridan hem heyecandan uyuyamadim. Sabrszlikla gunun gecmesini beklicem bu sefer de 😊 az once kalktm baktm kii yine bisy gelmemis.gece boyunca da yoktu zatn. Sadece pecetyle silnce gelio. O da bariz bi leke deil. Sanki suyun icin cok az miktar sulu boya koymus gibi . Nasil anlatiom yaa 😁😁😁 valla durum bole kizlar. Birisinn dedgine gore yerlesmye benziomus.insllh oledir 🤗

Gunaydiiiiiinnn 😊 evet gece gec uyuyup bu saatte uyanigim. Uykumu almis gibiyim sanki 😁 hem agridan hem heyecandan uyuyamadim. Sabrszlikla gunun gecmesini beklicem bu sefer de 😊 az once kalktm baktm kii yine bisy gelmemis.gece boyunca da yoktu zatn. Sadece pecetyle silnce gelio. O da bariz bi leke deil. Sanki suyun icin cok az miktar sulu boya koymus gibi . Nasil anlatiom yaa 😁😁😁 valla durum bole kizlar. Birisinn dedgine gore yerlesmye benziomus.insllh oledir 🤗
Insallah oyledir masallah okdr gec yatipda bu saatte kalktn 😁😁bnde adet oldm bence ya asiri az az geliyo ama agrim cok kasklarmda.s test al baride yap Bugunn pozitfi gorursn insallah 🙏🤲🥰😁

Insallah oyledir masallah okdr gec yatipda bu saatte kalktn 😁😁bnde adet oldm bence ya asiri az az geliyo ama agrim cok kasklarmda.s test al baride yap Bugunn pozitfi gorursn insallah 🙏🤲🥰😁
Sogan suyu yap ic bugun sokulsn kiz.
Ay valla agridan mahfoldm gece yaa bi bilsen.bacaklarim koptu sanki.
Alicam buyuk ihtimlle de gorunur mu ki acep. Bole leke kanama olnca gorunmuo genelde 🤔

Kizlar bide icim bi kotu oldu ben bole sevncle anlatiorm. Kusuruma bakmyin olur mu 😔 ilk defa bole bisy yasiorm heyecanimi marz gorun. Insllh ben olumlu sonuc alirsam siz de arkamdan gelin. Bu gruptakiler yakin zamnda hayrli haberler verr insllh

Sogan suyu yap ic bugun sokulsn kiz.
Ay valla agridan mahfoldm gece yaa bi bilsen.bacaklarim koptu sanki.
Alicam buyuk ihtimlle de gorunur mu ki acep. Bole leke kanama olnca gorunmuo genelde 🤔
Denicem sogani canim.gorunur herlde varsa eger kirmizi adet gelmedyse ona eminsen..

Back
X