- 27 Haziran 2019
- 586
- 432
- 23
Su içBirazdan giyinip cikarim. Galiba ikndiyi bekleyemicem. Bi çay bardagi cay ictim cok etkisi olur mu ki acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su içBirazdan giyinip cikarim. Galiba ikndiyi bekleyemicem. Bi çay bardagi cay ictim cok etkisi olur mu ki acaba
İdrarı hemen nasıl toplican 1 bardakta su iç 1-2 saat biriktir İdrarı yapıştır testi sonuç GEBEEEEEE
2 3 damla gelir herldeİdrarı hemen nasıl toplican 1 bardakta su iç 1-2 saat biriktir İdrarı yapıştır testi sonuç GEBEEEEEE![]()
Hcg de hiç önemi yok içtiklerininBirazdan giyinip cikarim. Galiba ikndiyi bekleyemicem. Bi çay bardagi cay ictim cok etkisi olur mu ki acaba
Bana sorabilirsin canım istediğin zamanNe guzl anlatmissin bilmiodum ben
Daha koyu ciksin diolr ya o yuzden dedimHcg de hiç önemi yok içtiklerinin![]()
Tmm cnm. Gerci bilmedgim seyi nasil sorcaksamBana sorabilirsin canım istediğin zaman![]()
O zaman ebn ara ara yazarım okudujlarımdan gördüğüm eksik yerleri bosuna biyoloji okumadık faydalansın herkesTmm cnm. Gerci bilmedgim seyi nasil sorcaksam![]()
Ahahaha evet daha koyu çıkabilir ama silikte çıkıyor varsa her halukarda çıkıyorDaha koyu ciksin diolr ya o yuzden dedimay benm cisim gelioo
gidip alayim testi yaa
Insallah canimCnm 26_27 günde rengli oluyorum 2aydır 12. Gün görüyorum piki ama adetim hiç şaşmıyo saati bile şaşmıyor keşke gelmesede gebe olsam ama![]()
Insallah canim ama ust uste dusuk yapmakta zor iki dusugum var biri kurtaj biri kendiliginden dustu ama en azindan hamile kalabiliyorumya kizlar belki yanlis ama siz bole hamile olup kaybediyisunuz ya eminim cok zordur ama icimden diyorum ki ne guzel hamile kalabiyilar en azindan. Allah en kisa zamanda sagliklisini verir insallah canim
Gece kac defa yaptm biriktremedim kiAhahaha evet daha koyu çıkabilir ama silikte çıkıyor varsa her halukarda çıkıyorilk idrar da daha çok hcg oluyor onunla daha güzel olurdu.. Geceden birikiyor hespi ama olsun böle de çıkar ay heyecanlandım git al kız cabuk
![]()
Ahahahah hayır ya al gel yap hemenGece kac defa yaptm biriktremedim kio yuzden pek sey etmiorm onu. Simdi giyndm cikiorm aksam yapayim az daha ekşın olsun muu
![]()
Insallah hayirli haberler verirsin bize allah gonlune gore versin sana cnmBirazdan giyinip cikarim. Galiba ikndiyi bekleyemicem. Bi çay bardagi cay ictim cok etkisi olur mu ki acaba
Hayatımız ekşın olmus dahada istemeyiz eşkın falan alda gelde yapGece kac defa yaptm biriktremedim kio yuzden pek sey etmiorm onu. Simdi giyndm cikiorm aksam yapayim az daha ekşın olsun muu
![]()
Est canım..Kizlar selam,
Bende araniza yeni katildim bat 9 u bekliyorum. Bu ay 9 unda adet gordum 12 sini degerlendirdik sonra 16 sinda benden buyukce bir yumurta aki seklinde akinti geldi hatta wc ye gittim ne bu diye o gunu de degerlendirdik. Sonrasinda 3 birliktelik daha oldu 21 indeki son birlikteliktem sonra o gece ve 22 si ogleden sonraya kadar ciddi sok kasik agrisi hissettim. Sonra gecti dun 23 u aksam yine kasik batmasi hissettim agri kasik ve belimede vurdu dun gece nolur nolmaz diye netten siparis verdigim INNOVITA ovulasyon testinden yaptim test cizgisi o kadar silikki benden baska kimse goremez. Bunu gorunce de dedimki yumurtlama coktan gecmis acaba tahmin ettigim gibi 16 sindaki o akintinin gelemesiyle yumurtlamismiydim ? Bazen erken yumurtlama oluyomus benimgibi olan var mi acaba ? Sansim var mi ? Yani insallah
Ha birde ben bir dusuk yaptim kurtaj oldum sonra kizim oldu 6.5 yasinda Allah bagislarsa kurtaj oldugumda gebeligimi yaklasik 4 gun once falan hic beklemedigim anda ogrenmistim ikinci cizgide cok koyuydu acaba onda da erken dollenmemi yasamistim bilmiyorum.
Sizlerinde tecrubelerinden faydalanmak istiyorum 2. Cocugu olan samimi arkadaslarimla bile paylasamiyorum burasi dogru adres bence uzun oldu simdiden HAKKINIZI HELAL EDIN KIZLAR![]()
Ya insallah dedigin gibidir degerlendirdim gibi hissediyorum insallah bu ay tuttururum hepimiz tuttururuz bi de p.tesi kasik agrisi cektigim sirada bi akinti geldi gibiwc ye gittim 50 kurus kadar bi akinti gelmis ama koyu bi renk hic olmamisti sari gibi koyu sari lekesi kalmisti sasirdim umarimmmm dollenme ile alakalidir o pen anlasilmiyomus ama iste ya erken gebelik testi bile yaptim cikmasi mumkun olmamasina ragmen heyecan ve sabirsizlik iste NOT: tabikk negatifEst canım..Ovu testini daha önceden yapsaymıssım keske ama su var akıntı başladığında yumurtlama dönemindesin demek ama ne zaman yumurtluyorsun onu kasık agrısı akıntın ın azalması ya da iste ovu testi ile anlayabiliyoruz... Bu bahsettiğim seyler olmus ve değerlendirmişsenn tamamdır inşaallah..
Kişi kendisini dha iyi tanıyor
![]()
Ya insallah dedigin gibidir degerlendirdim gibi hissediyorum insallah bu ay tuttururum hepimiz tuttururuz bi de p.tesi kasik agrisi cektigim sirada bi akinti geldi gibiwc ye gittim 50 kurus kadar bi akinti gelmis ama koyu bi renk hic olmamisti sari gibi koyu sari lekesi kalmisti sasirdim umarimmmm dollenme ile alakalidir o pen anlasilmiyomus ama iste ya erken gebelik testi bile yaptim cikmasi mumkun olmamasina ragmen heyecan ve sabirsizlik iste NOT: tabikk negatif![]()