Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım hiçbir şey hissetmedim tatildeydik bi de havuza da girmiştim izmirdeydik hoplayıp zıplıyordum koruyan allah koruyor kurban olduğumInsllh insllhh
Bide bisy sorcam ilk gebeliginde hic dollendgini falan hissettin mii
Herkes bat günü gelsin ama adet gelmesin diye dua ediyorkeşke hiç birimizin ki gelmeseeee
benim yarın bat sol yumurtalığım çok ağrıyor ya
![]()
Hmm benm de su iki gundur var sarimsi akntiYok canım hiçbir şey hissetmedim tatildeydik bi de havuza da girmiştim izmirdeydik hoplayıp zıplıyordum koruyan allah koruyor kurban olduğumsadece benim sırtım çok ağrımıştı bi de sarımsı akıntı çok oluyordu afedersin sürekli çamaşır değişmek zorunda kalıyordum ha bi de canım benim kürtaj da oldu ya iki defa onlarda da ilk kızımda da idrar rengi koyu sarıydı özellikle bu dikkatimi çekti ama şimdi bakıyorum parlak sarı gibi koyu olması lazım o yüzden sanırım bu ay da olmadı
gerçi bata yakın mı koyulaşıyordu yoksa test yapıp öğrendikten sonra mı işte onu hatırlamıyorum
![]()
Benim hiç bir belirtin yoktu sadece 12 gün Kasık agrım olmustu o günde çift çizgi görmüştüm hcg de... Ve yine ara ara bel ve Kasık agrım devam etmisti adet olacak gbi.. Bu ay ise dünden beri var Kasık agrım 2gündür ara ara geliyor ve bel agrım var sarımsı seffaf akıntı var biraz..hayra yoruyorum ama bakalımOnceden hamis olanlar da soleyebilir kizlr. Hamis oldgunuzu ogrenmeden once dollendgini hissettinz mi belirtinz var miydi
Yarın test yapacak mısın inşaallah güzel haber alırızHerkes bat günü gelsin ama adet gelmesin diye dua ediyorkeşke hiç birimizin ki gelmeseeee
benim yarın bat sol yumurtalığım çok ağrıyor ya
![]()
İnşallah canımHmm benm de su iki gundur var sarimsi akntiinsllh once sen sonra ben guzl haber veririz
Belirtilerm benzio bnm deBenim hiç bir belirtin yoktu sadece 12 gün Kasık agrım olmustu o günde çift çizgi görmüştüm hcg de... Ve yine ara ara bel ve Kasık agrım devam etmisti adet olacak gbi.. Bu ay ise dünden beri var Kasık agrım 2gündür ara ara geliyor ve bel agrım var sarımsı seffaf akıntı var biraz..hayra yoruyorum ama bakalımperşembe test yapacagım ilk idrarda... Rabbim hayırlısını nasip etsin Hayırlısı olsun.
![]()
İnşallah canım...Belirtilerm benzio bnm debenm de hayr olsn insllh.. dort gozle bekliorm testini
![]()
Amin jnsllh ya.İnşallah canım...Rabbim utandırmasın inşallah hayırlısıyla nasip etsin hepimize.
![]()
Bide bisy sorcam . Bnm adetten sonra iki gun falan bacaklarim cok agridi. Hani soguk alir ya surekli bi agri uyutmaz falan. Acaba bu da yumurtlmanin bi belirtisi olabilir mi var mi ole bisy?İnşallah canım...Rabbim utandırmasın inşallah hayırlısıyla nasip etsin hepimize.
![]()
İnşallah canım benim inşallahAmin jnsllh ya.
Ya ben bu aydan cok umutluyum sanki.guzl degrlndrmye calistgimz icin olabilir. Insllh olumlu sonuclanr da hevesim kacmaz.
Olabilir bazen Kasık agrısı bacaga vurabiliypr cekme yapar gbi uyusuk gbi oluyor uyluk kısmı.. Zaten yumurtlama regl ve hamilelik ağrıları cok benziyor birbirine...Bide bisy sorcam . Bnm adetten sonra iki gun falan bacaklarim cok agridi. Hani soguk alir ya surekli bi agri uyutmaz falan. Acaba bu da yumurtlmanin bi belirtisi olabilir mi var mi ole bisy?
İnşallah canım benim inşallahbenim ilk aydı ondan kaynaklı bir sey diyemiyorum ama değerlendirdim mi evet bos gecirmedim gına geldiydi artık ama ahahaha bakalım nasip işi biraz da
sağlıklı sıhhatli olacaksa rabbim nasip etsin öyle dua ediyorum hayırlısını versin
![]()
Evet haklisin. O zmn accık umutlanim mi örtmenimOlabilir bazen Kasık agrısı bacaga vurabiliypr cekme yapar gbi uyusuk gbi oluyor uyluk kısmı.. Zaten yumurtlama regl ve hamilelik ağrıları cok benziyor birbirine...
Bana kalsa Ben boll bol umut veririm ama bilemiyorum kiEvet haklisin. O zmn accık umutlanim mi örtmenim![]()
Bana kalsa Ben boll bol umut veririm ama bilemiyorum ki![]()
Kız sen hamişsincnm yaaa ❤
Arada kiz sen hamissin deyin bana![]()