Ağzı bozuk insan..

• Konu Sahibi Konu Sahibi jpeg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

jpeg

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
151
17
118
Kayseri
Konuda geçen ağzı bozuk insan sevgilimdi..Ama artık olmayacak.Bu şahsiyet öyle manyak ki her istediği olacak.Ne derse emir telakki edilecek.Baktığınız tarafta erkek olmayacak.Mesela karşıma yanlışlıkla bir adam çıksa vs. ,görsem,ben suçlu oluyorum, işyerinde bir adam bişey sorsa vb. kızıyor.Beni toplantıya çağırıyorlar, gitmek zorundayım bozuluyor.Yalnız çarşıya çıkmamı istemediği gibi aile üyelerinden biriyle de gitmemi istemiyor.Bütün dünyamın o olmasını ve tabi onun ailesi olmasını istiyor. Ve hakaret ediyor. son olay şu: işyerinde bir adam oturmuş,tanımıyorum tam karşımda geçerken istemsiz olarak gördüm.Adamla bakıştın orospu dedi. Ve ben gerçekten o kadar baskısı altındaydım ki kimseyle konuşmuyorum bile.Hep düzgün giyinirim.Makyaj yapmamı istemez,yapmam.Ne düşünüyorsunuz? Bu kadar dikkat etmemem rağmen bana orospu demesi çok ağırıma gitti.Mesela trafik ışıklarında bekleriz, trafiğe doğru bakarım, arabaların içindeki adamlara mı bakıyosun diyo. Dışarda yemek yiyorduk..Dışarda bir yazıyı okudum, önüne bak dışarıya bakma, ağzı açığın tekisin, senle hiç rahat değilim diyor gibi gibi..Sürekli kavga çıkarıyor.Şehir dışına kardeşimin evine gitmememi istemiyor bilmem ne..Lütfen ne düşündüğünüzü söyleyin..Ve tüm bunları yapan adamın bayan iş arkadaşlarıyla muhabbeti de gayet iyidir...Çekilmez değil mi?Laf da anlamıyor.

Kusura bakılacak bişey yok.Haklısınız.Yaşadım bunları ben..ama dayanamıyorum daha fazla.

Sevgilim bana bu lafı dese o o.... lafını onun ağzından tıkar k.... dan alırım
Selamımı söyle sevgilisi o... olan adam boynuzlu p...... tirrrr hem de en alasından
Pirim vermeyin böyle adamlara
Kendinize neden bu muameleyi yaptırıyorsunuz, madalya mı takılacak sanıyorsunuz, aşk bunun neresinde

Kusura bakma ama senin hiç kendine saygın yok mu? Böyle hanzoları çektiğiniz için onlarda tepenize çıkmakla kalmıyor kamp kurmuş maşallah. Devam et bu kafayla ne deyim. Bu kadarını hazmedebilmene bile şaşırıyorum. Sadece O. .. Dedi diye mi ilişkini sorgulamaya karar verdin.

Ayrıl gitsin ne yapman gerektiğini biliyorsun bence

Terbiyesiz işte..ben de dayanamadım ona hakaret ettim tabi de..Hırsımı alamıyorum bir türlü..Kendimi aptal gibi hissediyorum bazen.

Ne deseniz haklısınız.Biliyorum acayip huyları olduğunu sinirli olduğunu ama...Düzelmiyor..normal zamanda iyi..Tepesi atmasın bir tek...Bak bıktırıyosun yapma diyorum anlamıyor..

ne yapman gerektiği açık ne yapmaman gerektiğini konuşursak kimsenin seni yonetmesine izin verme...

Tahmin edersiniz ki bu ilk değil...Sinirli olduğunda abuk subuk konuşur...Beni seviyor mu bilmiyorum.Yapma dedim, onu elalemin adamıyla bakışırken düşünecektin dedi.Canımı sıkmaya değmez ama üzülüyorum işte...

Kıskançlık konusu zaten hep sorundu.. Ben şu andan sadece biraz rahatlamaya çalışıyorum yazarak.Yoksa hakaretleri de hayatı da onun olsun artık.

Neden bu kadar saçmalığı kabullendiniz ki? Seviyorum demeyin nolur... Sevgi böyle bişey degil.

Kendisinin konuştuğu kadın iş arkadaşları o... muymuş? O...larla niye konuşuyormuş?

Arkadaşım aklını başına devşir. Bununla evlenirsen camdan dışarı bakamazsın.

O lafi diyene kadar yaptiklari agir gelmemis miydi?
Cidden gordugun tek sorun agzinin bozuk olmasi mi?
Adam manyak!

Terbiyesiz adam sınıfına giriyor bu şahsiyet !!!
Ne munasebet vurmadın mı ağzına o nedemek ya
Arkanıza bakmadan kaçın ya gitsin hayatınızdan

Tum bu yaptiklari rahatsiz etmiyodu da o kelime mi zoruna gitti? Bu angut adami tavizlerinle sen bu hale getirmissin. Bi de kendi kizlarla samimiymis. Kendi etrafindaki butun kizlara nasi bakiyosa artik herkesi oyle sanip nefes bile aldirmamis sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…