Konuda geçen ağzı bozuk insan sevgilimdi..Ama artık olmayacak.Bu şahsiyet öyle manyak ki her istediği olacak.Ne derse emir telakki edilecek.Baktığınız tarafta erkek olmayacak.Mesela karşıma yanlışlıkla bir adam çıksa vs. ,görsem,ben suçlu oluyorum, işyerinde bir adam bişey sorsa vb. kızıyor.Beni toplantıya çağırıyorlar, gitmek zorundayım bozuluyor.Yalnız çarşıya çıkmamı istemediği gibi aile üyelerinden biriyle de gitmemi istemiyor.Bütün dünyamın o olmasını ve tabi onun ailesi olmasını istiyor. Ve hakaret ediyor. son olay şu: işyerinde bir adam oturmuş,tanımıyorum tam karşımda geçerken istemsiz olarak gördüm.Adamla bakıştın orospu dedi. Ve ben gerçekten o kadar baskısı altındaydım ki kimseyle konuşmuyorum bile.Hep düzgün giyinirim.Makyaj yapmamı istemez,yapmam.Ne düşünüyorsunuz? Bu kadar dikkat etmemem rağmen bana orospu demesi çok ağırıma gitti.Mesela trafik ışıklarında bekleriz, trafiğe doğru bakarım, arabaların içindeki adamlara mı bakıyosun diyo. Dışarda yemek yiyorduk..Dışarda bir yazıyı okudum, önüne bak dışarıya bakma, ağzı açığın tekisin, senle hiç rahat değilim diyor gibi gibi..Sürekli kavga çıkarıyor.Şehir dışına kardeşimin evine gitmememi istemiyor bilmem ne..Lütfen ne düşündüğünüzü söyleyin..Ve tüm bunları yapan adamın bayan iş arkadaşlarıyla muhabbeti de gayet iyidir...Çekilmez değil mi?Laf da anlamıyor.