agzim acik uyuyorum..

semra987

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
18
0
6
35
Ankara
Hanimkar uyurken agzim acik uyuyorum ve istem disi sibi salgiliyorum bu sorundan buyuk rahatsizim llutfen ayni sorunla karsilasan varmi yardimci olsun

burun probleminden ağzın açık uyuyordun, kulak burun bogaz doktoruna git. kardeşimde de var bu sorun, burun kemiği eğriymiş. Ameliyat olması lazım dedi doktor.

kocamda senın gıbı..burun kemıgıyle ılgılı olduğunu bılmıyordum bak..
ıkı kere burnu kırılmış kocamın..

Yıllar önce öyleydim bende kendi kendine düzeldi sebebini bilmiyorum genelde serviste falan oturarak uyuduğumda olurdu rezillik

arkadaşlar aynı sorun bendede var.çoğu zaman ağzı açık uyuyorum boğazlarımda benim hafiften şiştir ama sürekli böyle yutkunmakta zorluk çekerim hep.devlet hastenesine gitmiştim şöyle bi baktı bişeyin yok dedi ağzı açık uyuduğumuda söyledim belki onunla ilgilidir diye ama bazılarının boğazı şiş olur diyerek dahiyane bir teşhis koydu :) neyse normalde röntgen mi çekilmesi gerekiyor pek bilgim yok bu konuda özele gidip kazıklanmaktanda korkuyorum :) bilgisi olan varmı bu konuda.

Hanimkar uyurken agzim acik uyuyorum ve istem disi sibi salgiliyorum bu sorundan buyuk rahatsizim llutfen ayni sorunla karsilasan varmi yardimci olsun

Benim burun kemiğimde eğrilik var küçükken üzerine düştüğüm için, bu yüzden doktora gittiğimde sormuştu bana hormalan ve ağzı açık uyuman var mı diye.. Demek ki eğrilikten kaynaklı.. Gerçi bende yok bu tür şikayetler ama ilerde rahatsız etmeye başlayacaktır demişti..
Sen de bi KBB uzmanına görünsen iyi olur..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…