Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
burun probleminden ağzın açık uyuyordun, kulak burun bogaz doktoruna git. kardeşimde de var bu sorun, burun kemiği eğriymiş. Ameliyat olması lazım dedi doktor.
arkadaşlar aynı sorun bendede var.çoğu zaman ağzı açık uyuyorum boğazlarımda benim hafiften şiştir ama sürekli böyle yutkunmakta zorluk çekerim hep.devlet hastenesine gitmiştim şöyle bi baktı bişeyin yok dedi ağzı açık uyuduğumuda söyledim belki onunla ilgilidir diye ama bazılarının boğazı şiş olur diyerek dahiyane bir teşhis koydu :) neyse normalde röntgen mi çekilmesi gerekiyor pek bilgim yok bu konuda özele gidip kazıklanmaktanda korkuyorum :) bilgisi olan varmı bu konuda.
Benim burun kemiğimde eğrilik var küçükken üzerine düştüğüm için, bu yüzden doktora gittiğimde sormuştu bana hormalan ve ağzı açık uyuman var mı diye.. Demek ki eğrilikten kaynaklı.. Gerçi bende yok bu tür şikayetler ama ilerde rahatsız etmeye başlayacaktır demişti..
Sen de bi KBB uzmanına görünsen iyi olur..