- 19 Eylül 2018
- 50
- 21
- 8
- 31
- Konu Sahibi josephinnn
-
20lik disler diz düzenini bozar belkide cenene bile etkisi oabilir kardes. Film cektirdin mi?doğustan altta fazla disin bile olab,iliyor o öbür dislerini ve cene yapını bozabilrBen de merak ediyorum. Benim de çenemin ucu bir tarafa doğru kaymış durumda. Kimse farketmiyor henüz ama daha da ilerlemesinden korkuyorum çünkü önceki fotoğraflarıma baktığımda yamukluk vs göremiyorum, büyük ihtimal daha sonradan olmuş. Ve bu yamukluk çenemi daha uzun yapıyor gibi geliyor bana.
Kapanma konusunda ağzımı normal bir şekilde kapatabiliyorum bariz bir kapanmama durumu yok ama yamuk olan tarafta sanki dişlerim üstüste biniyor gibi hissediyorum. Bu sorundan muzdarip olanlar çene asimetrisini nasıl farkettiklerini söylerlerse çooook iyi olur.
Son diş muayenemde doktoruma da sordum çok kısa bir şekilde. İnceledi biraz, kararsız kaldı gibi, sonra önemli bir sorun yok dedi. Bu evet biraz kayma var ama önemli değil demek herhalde:/ Tamam şimdi böyle olabilir ama ileride daha da kayacak mı Allah bilir. Ciddi ciddi düşünmeye başladım ben de bu çene olayını.
Belkide benim gibi çirkin bir burnun vatrdırArkadaşlar benimde yüzümün sağ tarafı sol tarafına göre farklı duruyo fakat çenemde bi yamukluk göremiyorum resimlerde de yok aynada da fakat yanaklarım birbirinden farklı duruyor. Dişlerim de düZgün kapanıyor. Bahsettiğiniz bu yamukluk bakınca çenede görülebilen yamukluk mu ? Çenede sorun olduğunu nasıl anlayacağız ?
Aaa bu hiç aklıma gelmemişti20lik disler diz düzenini bozar belkide cenene bile etkisi oabilir kardes. Film cektirdin mi?doğustan altta fazla disin bile olab,iliyor o öbür dislerini ve cene yapını bozabilr
Basta gelmez tabi ^^ benimde ön d,islerim inc gibiydi masallah ama 20likler ittirince biri ötekinin üstüne bindi. Benimki pek çirkin gözükmüyor ama direk kendini cok inceleyen biri olarak bana batıyo benimkisi . Sen Önce devlet hastanesinde bi disciye git bence özele falan ugrasma masraf etme en basta. Film milm ne cekilecekse ordakine yaptırırsın o sana bir tehis koyar koyamazsada ortodontilik birsey varsa onlar yönlendiriyor benceAaa bu hiç aklıma gelmemişti
Yalnız doğru olabilirsin. Gerçekten yirmilik dişlerim iki tarafımda da var ve alt çenem küçüklüğümden beri dar alt dişlerim hep çaprașık. Peki benim nereye gitmem lazım, ortodonti cerrahına mı yoksa herhangi bir diş hekimi de anlar mı?
Çok sağol ya. Mesajını gördükten sonra aldım hemen randevuyu. Devlet hastanesi genel diş hekimliğinden. Aylar sonra alabilirim diye düşünüyordum ama birkaç gün sonrasına bulabildim şaşırttı beni:) Sen bana daha sık böyle önerilerde bulun bundan sonraBasta gelmez tabi ^^ benimde ön d,islerim inc gibiydi masallah ama 20likler ittirince biri ötekinin üstüne bindi. Benimki pek çirkin gözükmüyor ama direk kendini cok inceleyen biri olarak bana batıyo benimkisi . Sen Önce devlet hastanesinde bi disciye git bence özele falan ugrasma masraf etme en basta. Film milm ne cekilecekse ordakine yaptırırsın o sana bir tehis koyar koyamazsada ortodontilik birsey varsa onlar yönlendiriyor bence
Faydalı olabildiysem arkadaşım, ne mutlu bana ^^ Gelismelerden haberdar et tamam mı? Eğer doktorlar hakkında güven veren güzel bilgiler edinirsen cimrilik yapma hemen bizle paylasÇok sağol ya. Mesajını gördükten sonra aldım hemen randevuyu. Devlet hastanesi genel diş hekimliğinden. Aylar sonra alabilirim diye düşünüyordum ama birkaç gün sonrasına bulabildim şaşırttı beni:) Sen bana daha sık böyle önerilerde bulun bundan sonra
Merhaba. Ne ameliyatı oldunuz? Doktorunuz kim?Merhaba kızlar... Ben ameliyatimi oldum. 3 gun oluyor. Sormak istediğiniz sorular varsa cevaplarim.
Geçmiş olsun. Hangi doktor yaptı ameliyatı? Çene konusunda pek paylaşım yok, gelişmeleri paylaşın bizimle.Alt cenem ust ceneme gore ondeydi ve asimetri mevcuttu. Bu yuzden alt cene ucu kirilip torpulendi.
Kizlar bu konuda dertliyseniz korkmayin ağrıdan sizidan. Inanin cok kafama takmistim bu cene mevzusunu. Her gun internette arastirma yapmak ya da aynaya bakamamak fotograf cektirmemek izdirap olmustu artik bana. Ustune bir de asimetri varolunca tek kacis ameliyatti. Benim gibi bu sıkıntıyı cekenler iyi anlar beni. Suan sargida oldugum için sonucu ben de bilmiyorum.
Dış durumun tel mı vardıAlt cenem ust ceneme gore ondeydi ve asimetri mevcuttu. Bu yuzden alt cene ucu kirilip torpulendi.
Kizlar bu konuda dertliyseniz korkmayin ağrıdan sizidan. Inanin cok kafama takmistim bu cene mevzusunu. Her gun internette arastirma yapmak ya da aynaya bakamamak fotograf cektirmemek izdirap olmustu artik bana. Ustune bir de asimetri varolunca tek kacis ameliyatti. Benim gibi bu sıkıntıyı cekenler iyi anlar beni. Suan sargida oldugum için sonucu ben de bilmiyorum.
duygu hanım mrh. özelden benimle paylaşabilir misiniz acaba? bende çift çene düşünüyorum ve doktor araştırıyorum da.Bende cift cene ameliyatı oldum muzaffer çelik doktorum ve cok memnun kaldim muayene olmanızı tavsiye ediyorum. Ozelden paylasabilirim sizinle tecrübelerimi falan.
Merhaba, sonuçları paylaşır mısın özelden kardeşimde ameliyat olmak istiyorBen de doktoru merak ettim. Kafama takıyorum bu konuyu aynı senin gibi, gerçekten bunaltıyor bazen. Doğru doktoru bulabilirsem ameliyat olmak isterim açıkçası.
duygu hanım özelden bana da fotoğrafları paylaşabilir misiniz acaba?Bende cift cene ameliyatı oldum muzaffer çelik doktorum ve cok memnun kaldim muayene olmanızı tavsiye ediyorum. Ozelden paylasabilirim sizinle tecrübelerimi falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?