Ağzım kokuyomuş :(

Bence uzulunecek alinilanacak bir durum değil... Sakin sakin üzülüp kirilmayin...

Henüz evli değilim ama kusurumu benim görmediklerimi ve rahatsız olunacak şeyleri sevgilimin söylemesini isterim öyle gezmekten daha iyidir sonuçta..

Birde cin yagi diye bir yağ var eczanede gece yatmadan su dolu bardaginiza damlatip iciyorsunuz ve sabah mis gibi kalkiyorsunuz Eşinize de kullandirin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkürler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adamın söylediği bana itici gelmedi. Hoh yapacak ki kokup kokmadığı anlaşılsın. Bunun başka yolu yok bence.

tamam canım bende diyorum ki zaten mide barsak ağız ve diş sorunu olmadan açlığa bağlıda ağız kokabiliyor istediği kadar fırçalasın ki konu sahibi oruçluymuş eşi bu densizliği yaparken..tamam adam yeni evli hani ama yanlış zamanda evlenmişler ramazandan sonra evleneceklermiş o zaman kokmazdı

bizim buralarda kızlar nişanlandınmı düğünü olmadan muhakkak diş doktoruna giderr.adet gibi birşey.hatta ağız kokusu boşanma haklı sebebi diye biliyorum.eşinizin söyleme tarzı çok itici ama...ben anneme surekli sorarım sanki ağzım kokuyor varsa söyle diye.açken herkesin nefesi kokar der.normalde yok der.ama o tavrını sevmiyorum.keşke git baktır dese.benim bi arkadaşımın aferdersiniz (kınamıyorum!!!!) ağzı tuvalet gibi kokuyor.zulüm resmen.hatta estetik amaçlı dişçiye gittiğinde dr.tedeavi edilmesi gereken dişlerin var demişti ama kız ağrı yapmıyor diye kabul etmemişti.ağız kokusu önemli bi konu bence.

İlkokuldaki sıra arkdsm geldi aklıma. Sabah fısır fısır hohlaya hohlaya bişeyler anlatrdı bana, tenefüse cıkayım diye can atardım. Sus dersi dinlicem derdim halbuki leşş bayılcam ama hiç söyleyemedim. söyleyememde. Harbiden çok densizmişti kocan. Ama ağız bakımını yaptır. Eğer öyle bişey varsa çok rahatsız edıcı bi durum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adamın söylediği bana itici gelmedi. Hoh yapacak ki kokup kokmadığı anlaşılsın. Bunun başka yolu yok bence.

Zaten daha önce demiş ağzının koktuğunu. Ama yani yataktan kalkar kalkmaz hooh yap demesi bence son derece itici. Benim öpmekten de kastım böyle uzun uzun öpmesine ne gerek var anlaması için. Her uyanan çift birbirini öpmez mi? Hatta yatakta konuşurken bile anlaşılır ağız kokusu.
İlla “nefes ver” demesi gerekmiyor. Kaldı ki kadın kırılmış yani.

canım panpas ne doktor mu verıyorda

yani 1 aylık evli bir çift için tavır biraz krııcı
ancak eşin belkide çok hassas bu konuda
ve tahamülü yok
bence ağız ve diş sağlığı için muayenelerini eksik etme

Valla konuşurken de anlaşılır, orası da doğru da ağzının koktuğunu bildiğim kişiyi de öpmem ki.

canım panpas ne doktor mu verıyorda

panpas mıde hapı
yemek yedıkten sonra yemek agzına gelıyor
koku oluyor
yanma
ekşime sıkayetın varsa sabah ac karnına kahvaltıdan once ıcıyosun mıde yaralarını yok edıyor

doktor verıyor bu sıkayetler varsa

ama yoksa dış ıpı kullanımı yapınız
ben sabah ogle aksam fır fır fırcalarım ama dıs ıpıle temızledıgımde degısık bır koku gelır herhangı bır dikiş ipı ıle bı deme kokuyomu bak sonrada garagara

Ağız kokusu benim de tahmmül edemeyeceğim bir konu.
Eşimin ağzı koksa mutlaka bende söylerdim.
Benim ağzım koksa ve eşim bana bunu söylemiş olsa hiç alınmam teşekkür bile ederim beni uyardığı için,çünkü sağlık sorunu bu.
En kısa zaman da dr. görünün sağlığınız için.

Ayyyy ne uzuluyorsun ki, bana cok tatli geldi durumunuz; "hoh yap"
Bende olsam soylerdim ne var ki bunda.

bunun için hangi bölüme gözükmek lazım canım benım koku degıldı mıde hazımszlık var

1 aylık evli olduğunuz için alınganlık yapmışsınız gibi geldi. eşinin hoh yap demesi de şirinlik yapmaya çalıştığı için sanırım. ama kırılacağını tahmin edememiş...

bende bu ağız kokusunu tahammül edemiyorum. eşimin dişi yapılırken bazen koku oluyordu. bende onu uyarıyordum. iyice temizlemezse sıkıntı çıkarır diye. eğer benim ağzımda koku duyarsan uyar doktora gideriz dedim. başkasının uyarmasındansa eşim uyarsa daha iyi...

panpas sanırım mide koruyucusu. bende ona benzer bir ilaç kullanıyorum da.

alıncak birşey yok canım eşinde samimi olmayacak kim olacak
hem baskalarına da kokmamış olursun önlem alıp
ben yanlış birşey görmedim

hele ki ramazan da heryerden fena kokular geliyor bende dayanamıyorum kendim kokmamak için diş fırçalıyorum durmadan ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…