Bence uzulunecek alinilanacak bir durum değil... Sakin sakin üzülüp kirilmayin...
Henüz evli değilim ama kusurumu benim görmediklerimi ve rahatsız olunacak şeyleri sevgilimin söylemesini isterim öyle gezmekten daha iyidir sonuçta..
Birde cin yagi diye bir yağ var eczanede gece yatmadan su dolu bardaginiza damlatip iciyorsunuz ve sabah mis gibi kalkiyorsunuz Eşinize de kullandirin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu insanlar sabah kalkmışlar, adam bir hohhh yap bakayım ağzın kokuyor mu? demiş. Bu daha makbul sanırım karısını öperek ağzının kokup kokmadığını anlaması için.
İş arkadaşından bahsetmiyoruz ki sabah uyanan karı kocadan bahsediyoruz.
Hohh yapsınlar tabi bu daha makbul.
Canım zaten orada yazdım eğer ağız diş sorununuz yoksa, midede sorun yoksa.. sağlıkla alakalı bir sorundan bahsediyorum.. bunları yazdım yoksa ben yazdım da çıkmadı mı??
Bunlar normalse diş fırçalama ya da macunla alakalı bir durum vardır. Yoksa kişilerin bin bir çeşit ağızla ilgili sorunu olabilir.
Adamın söylediği bana itici gelmedi. Hoh yapacak ki kokup kokmadığı anlaşılsın. Bunun başka yolu yok bence.
sorma bendede vardı eskıden
gunluk dıs ıpı ıle temızleyın
ardından gargara
megersem agız kokusu degıl midemle alakalı bır sorunmus panpas bır ay kullandım gecti
sız kokuyosa hıssetmessınız ama karsınızdakı hısseder malesef
Kızlar selam.
Henüz 1 aylık evliyim. Geçen hafta bi sabah eşim sen dişlerini fırçalamıyor musun hayatım? Dedi. Ki ben sabah akşam fırçalarım. Ağzımın koktuğçunu söyledi. Listerinle filan çalkaladım. Neyse bikaç gündür her fırsatta bak yine kokuyo filan diye esprili bi ağızla bana söylemeye devam ediyodu. Dün dişlerimizi temizletmeye gittik birlikte. Bu sabah kalktık hoh yap bakim kokuyomu ağzın diyo. O kadar kırıldım kiyani kokuyo olsa bile bunu bana fark ettirmeden ölçümlemesi gerekmez mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Zaten daha önce demiş ağzının koktuğunu. Ama yani yataktan kalkar kalkmaz hooh yap demesi bence son derece itici. Benim öpmekten de kastım böyle uzun uzun öpmesine ne gerek var anlaması için. Her uyanan çift birbirini öpmez mi? Hatta yatakta konuşurken bile anlaşılır ağız kokusu.
İlla nefes ver demesi gerekmiyor. Kaldı ki kadın kırılmış yani.
canım panpas ne doktor mu verıyorda
Valla konuşurken de anlaşılır, orası da doğru da ağzının koktuğunu bildiğim kişiyi de öpmem ki.
bunun için hangi bölüme gözükmek lazım canım benım koku degıldı mıde hazımszlık varpanpas mıde hapı
yemek yedıkten sonra yemek agzına gelıyor
koku oluyor
yanma
ekşime sıkayetın varsa sabah ac karnına kahvaltıdan once ıcıyosun mıde yaralarını yok edıyor
doktor verıyor bu sıkayetler varsa
ama yoksa dış ıpı kullanımı yapınız
ben sabah ogle aksam fır fır fırcalarım ama dıs ıpıle temızledıgımde degısık bır koku gelır herhangı bır dikiş ipı ıle bı deme kokuyomu bak sonrada garagara
panpas mıde hapı
yemek yedıkten sonra yemek agzına gelıyor
koku oluyor
yanma
ekşime sıkayetın varsa sabah ac karnına kahvaltıdan once ıcıyosun mıde yaralarını yok edıyor
doktor verıyor bu sıkayetler varsa
ama yoksa dış ıpı kullanımı yapınız
ben sabah ogle aksam fır fır fırcalarım ama dıs ıpıle temızledıgımde degısık bır koku gelır herhangı bır dikiş ipı ıle bı deme kokuyomu bak sonrada garagara
bunun için hangi bölüme gözükmek lazım canım benım koku degıldı mıde hazımszlık var
Kızlar selam.
Henüz 1 aylık evliyim. Geçen hafta bi sabah eşim sen dişlerini fırçalamıyor musun hayatım? Dedi. Ki ben sabah akşam fırçalarım. Ağzımın koktuğçunu söyledi. Listerinle filan çalkaladım. Neyse bikaç gündür her fırsatta bak yine kokuyo filan diye esprili bi ağızla bana söylemeye devam ediyodu. Dün dişlerimizi temizletmeye gittik birlikte. Bu sabah kalktık hoh yap bakim kokuyomu ağzın diyo. O kadar kırıldım kiyani kokuyo olsa bile bunu bana fark ettirmeden ölçümlemesi gerekmez mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ağız kokusu benim de tahmmül edemeyeceğim bir konu.
Eşimin ağzı koksa mutlaka bende söylerdim.
Benim ağzım koksa ve eşim bana bunu söylemiş olsa hiç alınmam teşekkür bile ederim beni uyardığı için,çünkü sağlık sorunu bu.
En kısa zaman da dr. görünün sağlığınız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?