Ağzım Yamuk:(((

Seni teselli etmek için değil gerçekden de ama bana ağız eğriliği bir yamukluk eksiklik hata gibi kesinlikle gelmiyor.Aksine ayrıcalıklılık farklılık (olumlu anlamda ) geliyor.ama asıl durum senin bundan rahatsız olman.kendini iyi hissedeceğine inanıyorsan bence de mutlaka bir estetikçi ile görüş ama kendinle barışık bir yapın yoksa bu durum düzeltilse bile kendinle barışamayabilirsin.seni yargılamak anlamında demiyorum kesinlikle yalnış anlama ama önce kendinle barışmalısın.

şimdi ismini hatırlıyamıyorum oyuncu bir kadın var hatta şuan bizim yenge isimli dizide oynuyor sanırım başrolde. kadının ağzı bayağı yamuluyor gülünce ama aktrist olmuş düşün herkesin tanıdğı bir yüz. benim ağzımda kayıyor dediğim gibi ve bana ayrı bi hava kattığını düşünüyorum. bence sende kendinle barış hiç takma kafana.

Hiç üzme kendini canım. Bu sorunun çaresi muhakkak var. Ama sen bu ufacık kusura kafanda böyle büyütürsen kendini yıpratırsın, kendine güvenini azaltırsın. Ve bu durumu inan bana hiç kimse düzeltemez. Bu konu hakkında blgi sahibi değilim. Fakat gördüğüm kadarıyla bir arkadaşımız sana yardımcı olmuş. Sen en iyisi bir hekime muhakkak görün. Ve bence bu özelliğini sana Allahın bir lütfu olarak gör. Bak birçok ünlü bayan var dişleri çarpık veya şekil bozukluğu olan ama düzelttirmiyorlar. Çünkü bir ayrıcalık olarak kabullenmişler bu durumu. Sende olumlu olarak bak bence bu duruma. Kendini sev :)

Aaa benim de ağzım yamuluyor ama en bu halimi çok seviyorum ve hiç sorun etmedim :61: Sülalede bir tek bende ve çok sevilen 90 küsür yaşında uzak bir akrabamızda var. Ayrıca eşimin çok hoşuna gidiyor, bunu bu kadar kafaya takmamalısın, seni özel yapan şeylerden biri de bu. Kendindeki bir özelliği seversen (kusur demiyorum bak) karşıdaki insanlar da sever.

Arkadaslarin verdigi orneklere ek olarak soyluyorum, Emel Sayin'da da var bu durum. :))
Cok rahatsiz oluyorsan bir estetik cerrahiyla gorus, birseyler yapilabilir.

agız yamuklugu derken sanırım ,julia roberts gıbı bır goruntu .dudak yapısı ınce ve agzı buyuk .guldugun de kocaman gulucukler bır de dısler ıncı gıbıyse ,ohhh cok samımı bır tebessum olusuyor .ben agzı yamukları cok sempatık farklı bulmusumdur .belcim erdogan'da oyle .gulerken ınanılmaz sempatık oluyor .

ahahhaah ay canim benim.... ben bazen dudaklarimi buzup yana dogru kivirarak boyle simarik bir gulus yaparim herkeste bayilir, ozellikle erkekler:D hahaha benim gibi catlak agzini bilerek yamultanda var, ne diyim Allah akil fikir versin ben gibilere:D

aynı sorun bendede var arkadaşım bende çok üzülüyorum özellikle eşimin ailesi ben gülerken veya konuşurken ağzıma bakıyorlar bu sefer daha panik olup kekeliyorum falan bıktım artık yaaa insanlar ben konuşurken gözlerime deilde ağzıma bakınca napcağımı şaşırıyorum tedavisi varmıdır acaba

bana destek olan herkese teşekkür ederim önce dişlerimde sorun yok ama bu aralar çenemden bir kütürtü geliyor birde ağzım yamulunca boynumda bir damar belirginleşiyor böyle sanki yamulan kısım ona bağlıymış gibi umarım anlatabilmişimdir estetik cerraha gitmeyi düşünüyorum ama bu kezde düzelticem derken daha beter olmasından çok korkuyorum:((

küçükken bi ara kime özendiysem ağzımı yamulta yamulta konuşup gülüyodum.:52:herhalde candan erçetindi ama gerçekten çok sempatik değil mi yaw

ben mesela yıldız tilbeyi çok seviyorum fakat ağzı yamuk sesi çok güzel hep kamara önünde,rahat rahat şarkısınıda söylüyor.konuşurken de şarkı söylerkende yamuluyor fakat o hiç utanmıyor,yinede seviyorum,canım hiç utanılacak konu değil bu..estetik cerraha danışırsın muhakkak bir çözümü vardır....bunun içinde utanma kelimesin
ide söyleme bizleride üzme......

Son düzenleme:
Çocukluğumdan beri konuşurken gülerken ağzımda yamulma oluyor çok üzülüyorum bende herkes gibi rahat rahat konuşmak kocaman gülümsemek istiyorum yokmu bunun çaresi yok mu :((sırf bunu sormak için güç bela üye oldum buraya :(

Canım tıp okadar ılerledıkı artık herseye caree var, benimde dudagımda dogustan gelen bı kayma var kucukken daha beterdı sabıtken bıle kayardı ama artık gulerken ve konusurken yamuluyo. Burnumdan amelıat oldum ve bende senın gıbı dudagın hiçbir çaresi yok sanıyodum yanılmısım. aklımda olmayan şeyi doktorum soktu aklıma. Dolguyla aynı sevıyeye getırıyolar dudagı. ben yaptırmadım yaptırırmıyım bılmıyorumda:44: 400 - 600 tl cıvarı bı ucretle ılk olarak geçici yapıyolarmış daha sonra sen hoşnut olursan kalıcı yapıyolar 2000 tl di gecen sene eylulde. ben kucukken cok takardım cunku yasıtlarımız cok ACIMASIZdı! o yuzden neler yasadıgını tahmın edebılıyorum nasıl farklı bı psıkolojık baskı oldugunuda bılıyorum. Ben aştım cok sukur o durumu eskıden gulmeyı bırak konusmayan ben agzımda bıde tel olmasına ramen kahkahalar atıyorum.. Diyorum demekki Allah'ım benim farklı olmamı istemiş:61: Bin şükür halimize keşke her kusur böle sevimlilik katsa:61:

Son düzenleme:
[/B]Tatlım neden utanıyorsun ki ? utanmanı gerektiren bir durum yok.Estetik cerrahiye git derim ben ama ilk önce şükretmen lazım sağlıklısın ya.. yemek yiyebiliyorsun su içebiliyorsun..Allah acil şifalar versin[/B]

Benim de ağzım kocaman. Gülünce kulaklarıma kadar gidiyor nerdeyse. :1: Bir de o koca ağzıma dudaklarım da iri iri :1:Abim doktor, gülerken hep yüzüme bakıp bi şeyler ölçer gibi yapar, şurdan biraz şurdan da biraz küçültsek normal bir bayan ağzı olur diye dalga geçer. :27: Küçükken de dalga geçerlerdi ehehee bunun ağzı yamuk diye.Doğumumu yapan doktor bile demiş anneme pabuç ağızlı bi kızın oldu diye. Eskiden çok üzülürdüm keşke benim de minicik bi ağzım olsa, ince dudaklarım olsa diye ama şimdi çok saçma geliyor. Gayet beğeniyorum, hatta en çok iltifat alan yerimdir ağız yapım, dudaklarım.. :17: :nazar: Eminim ki senin de ağzın bahsettiğin gibi yamuk değildir, sadece sen beğenmiyorsundur biçimini. Ama her şey önce kendini beğenmekte başlıyor. Belki de sana çekicilik katıyor o ağız yapın.. :34:

ne olur bana yardım edinnnn bu dert beni öldürecek kendime güvenim alt üst oldu yemin ederim intiharı düşünüyorum insanların gözlerine bakamıyorum yamuk lafı geçince kalbim sıkışıyor artık o kadar az konuşuyorum ki bu dert yüzünden ölsemde kurtulsammmm:14::14::14::14::14::14:

Back
X