• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağzımda et kalmadı

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Gercekten ağzımın içi sızlıyor :14:

Yanağımın içini çok yiyorum hatta kıyıda köşede kalanları kemirebilmek için yanagımı çeke çeke sündürüyorum :43:

resmen yüzümde gamze olustu orayı çökertip inceltmekten :23:

dudağımı keza öyle yiyorum ama yanaklarımı cok fazla. mesela ders calısırken bi dalmısım bakıyorum yanagım bi katman yok :30:

önceden sakız çiğneyince yapmazdım simdi sakızı öteye atıp yine yiyorum :19:

öf bundan kurtulmanın bi çaresi var mıdır ki :31: acı oje mi sürsem ağzıma :27:

Son düzenleme:
Agız ve dıs saglıgı ıcın randevu al bana sorarsan
ama psıkolojıkte olabılır canım ya

Gercekten ağzımın içi sızlıyor :14:

Yanağımın içini çok yiyorum hatta kıyıda köşede kalanları kemirebilmek için yanagımı çeke çeke sündürüyorum :43:

resmen yüzümde gamze olustu orayı çökertip inceltmekten :23:

dudağımı keza öyle yiyorum ama yanaklarımı cok fazla. mesela ders calısırken bi dalmısım bakıyorum yanagım bi katman yok :30:

önceden sakız çiğneyince yapmazdım simdi sakızı öteye atıp yine yiyorum :19:

öf bundan kurtulmanın bi çaresi var mıdır ki :31: acı oje mi sürsem ağzıma :27:

:53::53::53::53:
Benden daha ileri bi durumdaymışsın..Benimde dudak yeme adetim var fakat o kadar da çok değil sen bayağı bayağı alışkanlık yapmışsın yada tadı çok hoşuna gitmiş bırakamıyorsun :9:
Esasında bi doktora gitsen sanki daha iyi olur veya doğal yöntemlerle geçirmeye çalışsan ilk önce.. internette vardır buna yönelik şeyler.
.

aynı ben :30::30:

dudaklarımın içini yanağımın içini hatta ulaşamadığım yerleri yanağımı elimle ittirerek yiyprum :60:

:53::53::53::53:
Benden daha ileri bi durumdaymışsın..Benimde dudak yeme adetim var fakat o kadar da çok değil sen bayağı bayağı alışkanlık yapmışsın yada tadı çok hoşuna gitmiş bırakamıyorsun :9:
Esasında bi doktora gitsen sanki daha iyi olur veya doğal yöntemlerle geçirmeye çalışsan ilk önce.. internette vardır buna yönelik şeyler.
.
bilemedim ki bakayım bi ama ne diye arıycam agzını yiyenlere care falan mı :D

aynı ben :30::30:

dudaklarımın içini yanağımın içini hatta ulaşamadığım yerleri yanağımı elimle ittirerek yiyprum :60:

hehehe aynen ya bazen bişey kalıyo agzımı ayırıp elimle koparmaya calısıyorum :27: biri görse rezalet :27:

hehehe aynen ya bazen bişey kalıyo agzımı ayırıp elimle koparmaya calısıyorum :27: biri görse rezalet :27:

Evet bazen cok kotu oluyo agzim aciyo ama caresi yok ki bence aliskanlik bu :89::89:

Google baba her şeyi bilir :52:
Dudak yanak eti yeme diye girince bi kaç bişey çıkıyo araştıra araştıra bulabilirsin :34:

Bende yiyorum cok leziz :27: bnce sinav stresinden canim.dudislerimide cok yiyom kanatiyoruumm:27:

Ay Allah seni napmasin emi cok guldum anlayis tarzin cok hos yanagim bir katman yok falan.. :D bunu ben de cok yapiyorum ya nasil cozum bulucam bilmiyorum..

Ben de dudaklarımı yiyorum kopartıyorum :18: Çok çirkin duruyo ruj sürmeyince yoluk yoluk

Back
X