- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Valla ben alir onu camdan asagi sallardim anlardi dusmek ne demekmis az bile yapmissin ne insafsiz yaa ya dusse cocuk bogarim adami valla evladım cok kiymetli kimse kusura bakmasinSelam hanimlar.Cumartesi gunu oğlumun sünnet mevlutu vardi.Aksam oldugumda evde 5 gorumcem,esleri ve cocuklari vardi ki tahminen 20 kişi falandik.Ben haliyle surekli mutfakta falan kosturuyordum.Kucuk oglum da 10 aylik ve diş cikardigi icin cok mizmiz.Kalabaligi da hic sevmez kisaca tum gun agladi,kucak istedi bayagi yoruldum.Birara iceriye geldigimde yatakodasindan oglumun aglama sesini duydum.Ben oglumu sorunca esim hemen eyvah deyip koştu.Ardindan da ben koştum.Baktim oglum benim karyolamin uzerinde kenarina yaklasmis agliyor.Daha haliyle kendi inemiyor yuksek baza ve tek hamle daha yapsa düşecek.Esim hemen aldi oglumu ben de onun kucagindan aldim niye cocugu yalniz biraktiniz biriniz yaninda durmadiniz dusecekmis az kalsin dedim.O sirada gorumcem kahkaha atarak ben biraktim dedi.Ben de niye dedim.Cok bagriyordu sussun azicik diye dedi ama sakaci tavirlarla.Ben de birden bu tavri karsisinda manyak misin dedim.Inanin agzimdan nasil cikti bilemiyorum.Gerci ortamin kalabaligi ve esimle ailesinin sakaya vurmalariyla ortam gerilmedi fakat ben cok tuhaf hissettim.Oyle diyene kadar keske mantikli bir kac sey soyleyip tepki gosterseydim diye pisman oldum.Gerci gorumcem başka şeyleri bahane edip ortami germeye calisti herzamanki gibi ama kimse galeyana gelmedi acikcasi.Normalde zaten esimin ailesine karşı cok mesafeliyim affedilmez hatalari var fakat oglumun güzel günü hatrina en güzel sekilde agirladim.Bahsi gecen gorumcemi de hic sevmem anlatilmaz yasanir bir tiptir.Benim sormak istedigim siz ayni dutumda olsaniz ne tepki verirdiniz?
Evet cok zor bir dönem gerçekten Allah sizin de yardimciniz olsun.Burada bir arkadas benim 10 aylik bebegim bazadan kendi inerdi demiş sizinki ne durumda acaba merak ettim?Benim oglum kanepeye falan tirmaniyor ama baza cok yuksek yani katiyyen dengesini saglayamiyor.Hareketli de oldugu icin yuksek yerlerden direkt kendini asagiya birakiyor mama sandalyesi falan gibi mesela...O yüzden hic yalniz birakamiyorum,yuksege zaten birakamiyorum.Az bile demissin ayni durumdayiz 10 aylik oglum var ve en zor donemler bilirim.. Cidden manyak mi ne??
Ben olsam manyak misin gerizekali bide saf saf gülüyoderdim az bile demissin...
Hepinizden özür dilerim
Evet cok zor bir dönem gerçekten Allah sizin de yardimciniz olsun.Burada bir arkadas benim 10 aylik bebegim bazadan kendi inerdi demiş sizinki ne durumda acaba merak ettim?Benim oglum kanepeye falan tirmaniyor ama baza cok yuksek yani katiyyen dengesini saglayamiyor.Hareketli de oldugu icin yuksek yerlerden direkt kendini asagiya birakiyor mama sandalyesi falan gibi mesela...O yüzden hic yalniz birakamiyorum,yuksege zaten birakamiyorum.
Allah hepsini korusunAllah Allah benimki de asla inemez cnm kendini kaydirir poposuyla ve düşer :/ Asla yalniz birakamam.. Demek çocuktan cocuga fark var !!!
Haklisiniz ben de aylardir erteliyordum bebegim biraz buyusun diye ama büyük oglum cok heveslenip uzulunce haksizlik yapmayalim dedik.Malum erkek cocuklari seviyor kiyafet falan giymeyi.Sunnet mevlutuydu benimki.Hatta inanin bizim kalabaligimiz bize yetiyor diye sadece 2 komsu cagirdim gerisi halimi anlayip zaten rahatsizlik vermedi.Yemekleri hazir yaptirdim,temizlige yardimci hanim geldi ama yine de perisan oldum.Cunku bebeğim katiyyen kalabalik sevmiyor kollarim koptu hem onu hem milleti idare edecegim diye.He Allah var yardim ettiler tabi ama bebek olunca cok yoruluyor insan.Bekleyin yani en güzeli bence de...İşte bebeğime hala niye mevlüt okutmadığum sorusunun cevabı bu konuda. Benim kızım da 9 ayı geçti. Bana yapışık yaşıyor. Millet gelip yiyecek ben uğraşıcam çocuk paralayacak kendini anne beni kucağına al diye. Sonra hasta biri varsa çocuğuma bulaşacak. Kalsın. Seneye yaparım yaza mevlütünü. Bu arada yanlış anlama olmasın benim görümce çocuğu kendi çocuğu gibi korur. Delirir ona canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?