Ağzımdan kaçtı...

Siz ne diyorsunuz halası benim oğluma tokat atmış yanağında 5 parmağının izi vardı sebebi ise oğlum oğlunun parmağını acıtmış; açtım azımı eşide vardı daha doğrusu herkes vardı çünkü bayramdı sonrada eşim açtı azını ondan önce kim vurdu bu çocuğa dedim,ne var belertme gözünü ben onun halasıyım dedi ben şokkadın haklı ben kimin ki sadece annesi,beni yaradana yemin ediyorum okadar büyük olmasa o ortamda onu evire çevire döverdim kesin ve net yani.

Sizde ucuz atlatmışsınız rabbim korusun evlatlarımızı kötü niyetli insanlardan

muhakkak icine atmistir.
bence ozur dilemelisin.
10 aylikken genelde dusecegini biliyorlar kenarlara yaklasmiyorlar. benimki kendisi inerdi yataktan.

Inanmıyorum ya. Iyi halası diye kafasına estiğinde dövsün çocuğu. Saçını başını yolmalık gerizekalı.

muhakkak icine atmistir.
bence ozur dilemelisin.
10 aylikken genelde dusecegini biliyorlar kenarlara yaklasmiyorlar. benimki kendisi inerdi yataktan.
Hayir benim bebegim henuz bilmiyor.Yuksek baza ve yatak o derece dengesini saglayip asagiya sarkitamaz kendini ki defalarca oyun oynarken falan biz tutuyoruz.Ozur falan dilemem o özür dilemeliydi icine de atsin bir zahmet ki icine falan atmaz oyle ince dusunceli insan o hareketi yapmaz zaten...

Inanmıyorum ya. Iyi halası diye kafasına estiğinde dövsün çocuğu. Saçını başını yolmalık gerizekalı.
Valla Canım kadın kendinde o Hakkı buluyor,bide razı gel ben halasıyım diyor neyseki ben papuç bırakan bi tip değilim elim yetmesede o an dilim yeter çok şükür.onunda var iki çocuğu ne diyim Allah korusun çocuklara hiç kıyamam,benim abimin kızı hiperaktif aksi bi çocuk bir kere vurmak ne demek öte git demem.

Allah korusun düşseydi tepkim cok daha fazla olurdu manyak yaninda az kalırdı ama allahım korumuş birsey olmamış yinede yanliz birakmak nedir ya.. oyle bise olsa direk sana cocuk emanet edilmezmiş bunu anladım der cikardim ve hicbiseye elimi surmezdim

Kovardım diyorsunuz da kovulamıyorlar malesef, öyle her manyağı kovmaya kalksak etrafımızda adam kalmaz...
Hayatta tek geçmiyor gün geliyor kovsaydın dediğiniz halanın çocuğuna çocuğunuz yapışıyor.

Manyak cok masum olmus ,
"Gerizekalimisin acaba " diye sormaniz daha uygun olurdu

Hislerime dayanarak konuşmak istiyorum kii sizin gibi bir insanın kıymetini bilmiyolar bundan eminim sanki çünkü çok ciddi bir durummda siz manyak demişsiniz ki buna dua etmeli o insann bunu kafaya takıp buraya kadar yazmanız zaten nası bi insan olduğunuuzun göstergesi kendimce...Allah korusun o bir bebek yaaaa o anda belki manyakk demeniz hafif kalmış bence
Yani ben olsam belki siz kadar sakin olamazdım üstelik aacısını daha sonra da çıkarırdım yani ama siz daha iyi bilirsiniz hayat ve yaşam sizin burda bizlerin düşünceleri ile etkilenip kişiliğinizi bozmamıza izin vermeyin buda ayrı bi konu çünkü :/ teorik olarak tepkim kötü olurdu benim çünkü

Az bile yapmissin bi gün bizde görumceye gttik kvgille neyse yemek yiyoruz benim oglumda ozman 8 9 aylik falan almis kucagina yemek yedirmeye ugrasiyor neyse koca koca parcalari veriyo cocuga cocuk yeni dis cikariyor daha nasil yutsun cignesin bende dedim yuh okadar verilirmi ay ben gelemem öyle minik minik ugrasmaya sıkılırım demezmi sen sıkılcan diye cocuk ölsünmü dedim kv kp vardi hc bisey dyemediler.
Ben gelemem öyle seylere direk bagiridim yanii

Yok ben daha sonra falan acisini cikaramam unuturum zaten ugrasamam.Be nim tepkim anlikti zaten.Bilmiyorum insanlara tuhaf gelebilir böyle bir konuya takilmam ama bence cok onemli yani dediginiz gibi bir bebek daha.Bosuna dusup niye cani yansin,niye ben kahrolayim...Niye beni bu tur bir tepkiye mecbur birakti ya kendimi toparlayamayip daha agir konussaydim?Diger ogluma haksizlik olacakti nihayetinde onun mutlu bir günüydü falan gibi seyler işte

Ben daha beterlerini söylerdim canım.Çocuğumun düşmesine neden olup bi de kahkaha atıcak??Hadsiz!!

Ben onu paralardim nedemek yaa sussun diye odaya birakiyo benim cocugumu dussunde bisey olsun bunumu istiyo tepkiniz cok sade olmus kizmaliydiniz kesinlikle

Eh sizden büyük ve 3 çocuk sahibi bir kadınsa yaptığı daha büyük terbiyesizlik.
10 aylık bir çocuğun başıboş bırakılmaması gerektiğini bilecek yaşta.

Ortamın kalabalığından faydalanıp daha çok şey soylerdim manyak mıdır nedir

burada maalesef kendinize kızmalısınız.
sizin önceliğiniz çocuğunuz olmalı.
bırakın millete hizmet etmeyi, ağlayan bebeğinizle ilgilenin.
zaten düğün sırasında yavrucak sizi özlemişti, bir de evde de sizi göremeyince, ağlaması ondandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…