Ağzımdan kaçtı...

mesafeyi arttırır
eşimin de ağzına sı.ardım ben senin geçimsiz ailen için uğraşırken sen nasıl olursa kanımı canımı unutursun ilgilenmezsin diye

gayet yerinde bir tepki olmuş ağzından iyi ki kaçmış zaten alınan bir tip değil anladığım kadarıyla

Manyak mısın kelimesi az kalmış oyle şaka bile kabul edilemez ufacık bebek bu Allah korusun daha kötü bişeyde olabilirmiş kusura bakmayın ama en büyük hata eşinizde. Sizin işiniz varsa onun kesinlikle ilgilenmesi lazımdı sonuçta onunda evladı siz sormasanız adamın haberi yok aklına gelip bakmayacak. Ben önce eşimi paralardım sonra görümceme haddini bildircek iki üç kelime söylerdim hadsizlikten baska bişey değil mesafe koymakla en iyisini yapmışsınız bencede.

Yok yanlış anlamissiniz siz dugun degil evimde mevlut vardi ve bebegim zaten kalabaliktan hoslanmadigi icin butun gun kucagimdaydi.Zaten ben,babasi ve abisinden baska kimsenin kucaginda durmuyor normalde de.O an esime birakip mutfaga gecmistim.Esimde halasi yatagin uzerinde oynuyor diye biran salona gecmis ne bilsin kadinin tek basina birakip gelecegini.Ben de nasilsa esim yaninda diye rahattim...

evet ben anlamamışım.

o zaman o görümceyi bir sarsmak gerek cidden.
burada eşinizde de suç yok aslında, nereden bilsin.

olan olmuş biten bitmiş. Neden geçmişe dönük olayları senaryo ediyorsun yeniden?

Açıkçası adı çocuk olunca ağzımdan çıkan kelimeleri seçemezdim ben!!! bence yerinde bir tepki geldi bana ....

Fazlasıyla hak etmiş çocuk bu oyuncak mı

onun ihmalkarlığın bedelini siz ödeyecektiniz bebeğe bir şey olsaydı

Bence bi problem yok salak kadın minnacık çocuk oraya konur mu desen daha iyiydi. Eşinde bi zahmet edip bakaymış çocuğa sen mutfaktasın nerden haberin olacak.

olan olmuş biten bitmiş. Neden geçmişe dönük olayları senaryo ediyorsun yeniden?
Senaryo etmek demiyelim de o karmasa gecip tek kalinca daha detayli dusundum diyelim.Daha evvelden de gorumceme karsi antipatim oldugu icin bu olayda acaba ön yargili mi davranmisim,yanlis mi tepki vermisim diye yorum almak istedim...

Senaryo etmek demiyelim de o karmasa gecip tek kalinca daha detayli dusundum diyelim.Daha evvelden de gorumceme karsi antipatim oldugu icin bu olayda acaba ön yargili mi davranmisim,yanlis mi tepki vermisim diye yorum almak istedim...
Ne önemi var ki hem sonuç değişmeyecek hem de senin ona bakış açın.
O yüzden ilişkilerini gözden geçirsen daha iyi olur. Yoksa buna benzer durumların arkası gelmez.

Ne önemi var ki hem sonuç değişmeyecek hem de senin ona bakış açın.
O yüzden ilişkilerini gözden geçirsen daha iyi olur. Yoksa buna benzer durumların arkası gelmez.
Ne demek istediginizi tam olarak anlayamadim ama yorumunuz icin tesekkurler yine de...

10 aylık bebek sussun dıye yatak ustunde bırakılmıs ustelık sussun dıye yanlıs basına ayy delırırıdım heralde ben bıde ustelık bu bılınclı olarak yapılmıs ustunede guluyor az bıle yapmısısnız ben sacını basını yolardım

Tebrikler ben anlatmayi basaramamistim tam olarak.Iste olay aynen bu.Yoksa kendimle ilgili durumlarda asla seviyesine dusmem ama konu bebegim olunca anlik bir tepki oldu ki hissettiklerim karsisinda cok hafif bir kelimeydi...
Konu bebeğin olunca nasıl tepki verdiğinide görmüş oldular işte bu sebeple. Dişini gördüler çocuğun konusunda bir daha gevşeklik yapacaklarını zannetmem iyi oldu boşver.

Daha sert tepki verirdim . Keko aklınca esprimi yapıyo bide gülüyo hee çok komik paçoz filan derdim heralde.

Bende hakaret etmem hiç ama çocuk söz konusu olunca haklısınız
Manyaklık etmiş cidden birde halası oluyo sözde.
Bebek düşse ne olacaktı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…