bu yasadıgım olaylar cok ıyı denen bır hastanenın subesıydı goya..Konunun uzmani degilim ama basit birsey gibi gözükmüyor. Imkanlarinizi zorlayip iyi bir hastanenin aciline gidin bence
farkındayım bende buna kızıyorum kavga edıp cıktım hatta kadın dogumcu aynen sunu dedı ve ıpler koptu bende;bebek normal tamam da.baska bi doktora niye sormadiniz ki.kadindogumcu yonlendirmedimi bide oluk oluk diyosun hic normal degilki.
acıl doktoru hıc bakmıyorKonunun uzmani degilim ama basit birsey gibi gözükmüyor. Imkanlarinizi zorlayip iyi bir hastanenin aciline gidin bence
Kendi basina gelse bu kadar sakin kalacak mi acaba..zamaninda bir doktorda bana ayni seyi yapmisti bende dedim hayatinda kac kere ciddi hasta oldun anca laf..farkındayım bende buna kızıyorum kavga edıp cıktım hatta kadın dogumcu aynen sunu dedı ve ıpler koptu bende;
kı bu doktor benım gebelık takıbımı yapan doktor..aaynen sunu dedı :
-Benım ılgı alanım deıl cocuga bakalım bak yerınde duruyor
ne bukadar abartıyorsun
Panık mısın nesın Hayret bısı yaa
dedı ve saat gece 00.40
yanı keyfıme gıdılecek bır saat deıl
Aklımı kacırıcam sonunda
cıldırdım bıldıgınız gıbı degıl..Yazıklar olsun ne dıyeyım kıKendi basina gelse bu kadar sakin kalacak mi acaba..zamaninda bir doktorda bana ayni seyi yapmisti bende dedim hayatinda kac kere ciddi hasta oldun anca laf..
neden kızıyım aynı fıkırdeyım fakat arac baskasının komsum goturdu saolsun burada zaten yenıyım cekındım acıkcası..Esım yanımd aolsaydı zaten beklemezdıkKızma ama ben olsam o hadtaneden basıp istanbula giderdim...ciddi zaman kaybediyorsun...
merhaba hanımlar
Dun 6 saat suren mıde yanmasından sonra agzımdan oluk oluk afedersınız kan geldı
Ne kadar korktugumu anlatmaya kelımeler yetmez.Acıle gıttık bır dayak yemedıgımız kaldı nobetcı kadındogumcudan
Bır de ozel hastane olacak
Bulundugum yerde zaten bır tek bu hastane var bır de devlet hastanesı ama orada da kımse yuzumuze bakmadı
Kadın dogumcu bebege bakıp bır sıkıntı yok dedı ama bu kan neydı
Bebekte bır sey olmasada bende buyuk bır sıkıntı var kı bu durumu yasadım
Haftaıcı Istanbula gıdecegım ama bılınclı olmak adına soruyorum
Kıme hangı bransa gıtmelıyım
Kadın dogumcular asla ılgılenmıyorlar
Dahılıye yada acıl doktoru mudahale edemem dıyor
Cok korkuyorum
farkındayım bende buna kızıyorum kavga edıp cıktım hatta kadın dogumcu aynen sunu dedı ve ıpler koptu bende;
kı bu doktor benım gebelık takıbımı yapan doktor..aaynen sunu dedı :
-Benım ılgı alanım deıl cocuga bakalım bak yerınde duruyor
ne bukadar abartıyorsun
Panık mısın nesın Hayret bısı yaa
dedı ve saat gece 00.40
yanı keyfıme gıdılecek bır saat deıl
Aklımı kacırıcam sonunda
Konu sahibi hamile sanırım ondan gitmiş bebeğe baktırmaya belki bişey olmuştur diyeAğzınızdan kan geldiğinde niye kadın doğumcuya gittiğinizi anlamadım sadece.
Onun dışında kadın doğum hekiminin doğru branşa yönlendirmesi gerekirmiş tabii, haklısınız o konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?