Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Şeniz günaydın kıslar nasılsınız bakalım bugun...eylülüm tatlım iyiyim sen nasılsın :1hug:

gunaydın cnmcımmirmirmirmir cok uykum vaa
eylulum h geldın ama gec kaldın bıraz

günaydınlar hanımlar, gülpembe böcük :)
güzel bir gün olsun inş yaa:Saruboceq:

kıslar uyudnuzmu nerelerdesiniz burcu yok bugunde ne oldu acaba

burcu geldı gördum aşağıda bakıyy bıze:1ninca:
off hıc sanmıyom ıı olcanı

böcügüm neyin var de bakalım uykun var diyin ama baska seylermi var acaba burcu hosgeldin yavrum nerelerdeydin

Evet kızlar geldim, neler yazmışsınız bir göz gezdirdim... Özledim sizi 1 gün olmayınca ya.

Dün babacığımın 40 duası vardı o yüzden gelemedim... Duasını yaptık, Allah kabul etsin... AMıN...

ogeldin tatlım bizde seni özledik....ALLAH kabul etsin AMıN

Sağol bi tanem Allah razı olsun, çok yoruldum ama dün ev çok kalabalıktı, olsun babacığımın ruhu için yaptık her şeyi...

Sizlerde beyaz eşyadan konuşmuşsunuz, o konuyu ben çok araştırdım ve Bosch ya da Arçelik'ten alacağım ama 1. sırada Bosch var benim için, ankastre almak istiyoruz ama biz kızlar...

Dün duaya kayınvalidemle, görümcemde geldi... :)

tatlım 2side kaliteli marka ankastre için kendi eviniz olcaksa güzel olur...ne güzel kayınvalidenle görümceeninde katılması cok sevindim senn adına

arkadaşım bak 4 seneden fazladır beraberiz askere gitti geldi bekledim geleli 1 seneyi geçti ben hala adam beni alsın diye bekliyorum almiolar anacım bunlar bizi alcam aşkoş söz aşkoş gerisi yok

Allah dularınızı kabul etsin Burcucum, inşallah hepimizin ki nur içinde yatsın :Saruboceq:

Bosch konusunda sana katılıyorum, bizim evdeki hemen hemen herşey Arçelik ve Beko , ve süper diyemeyeceğim , o yüzden Bosch (yurtdışı üretim) alacağım inş. ben.:teytey:

benim boschlar almanyadan ithal orda üretimi olmus ve biz boschcuyuz... özel olarak almanyadan getirdim sırnaşık şey kıslar ben cıkıyorum gelince görüşürüz Şeniz

burcum allah kabul etsın:Saruboceq: ınş bende kuran öğrenıyom aksam başladım yengem öğretıyo harflerı bıldığım ıcınsımdılık kolay görunuyodelikafadulden allahım ınş tamamını okumayı öğretır ınş
:Saruboceq: aksam vakıa suresını okudm ınş işlerımız acılır dıe herkes ıcın dua ettım

bız yıllardr arcelık kullandığımız ıcın ben arcelık sectım boshta guzel olabılır belkı ama işte annem babam ısrar ettıler arcelık dıe bende kırada olsa ankestra almayı düşünüyom daha oncede demıstım dunya malına hıc önem vermem yok ev alım dıe dunya malı bırıktrıp ılerde cocuklarım bunun ıcın kavga edıp bırbırını öldurceğıne herkes kendı kazansınkı kıymetı olsun (sekıl a bızm aıle ev cok ama huzr yok gıbı ) oyüzden eğlen gül gez harca yarına cıkacağımz mechulCADIARZU
ayy amma cok yazdım son olarak bugun benımkısı gelıy:asigim: sınemaya gtcez hangı fılm varkı

arkadaşım bak 4 seneden fazladır beraberiz askere gitti geldi bekledim geleli 1 seneyi geçti ben hala adam beni alsın diye bekliyorum almiolar anacım bunlar bizi alcam aşkoş söz aşkoş gerisi yok

:roflol: kac yasındaydın nan sen ayy amma unutknım he:1closedeyes:
valla ben beklemem evlen yoksa yol senın dıom artık

burcu msn ekledım senı nan gelmedın da:mymeka:

Bi tanem böcüğüm msni sürekli açamıyorum açına hemen eklicem yavrimmmm.

Gasoline canım, Rabbim senin babacığının da mekanını cennet eylesin inşeallah...

Bosch kullanan hiç kimseden şikayet duymadım ben açıkçası...

günaydın kızlarrrr :teytey:
dün kaçtım erkenden kusuruma bakmayın. Gasolincim burcucum hoşgeldiniz.. ayrıca burcucum Allah kabul etsin hepimiz burcunun babası için 1'er fatiha okuyalım kızlar.
Bizde araştırdık şu beyaz eşya olayını yalnız benim teyzemler ve dayımlar bosh almış hakikaten boşmuş öle diim yani tavsiye etmiyolar hiç canım sen yine bi düşün araştır istersen derim. bende arçelik yada vestel düşünüyorum bu akşam bakcaz annemle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…