tamam böcüküm gelmem bende kacar kıslar ii aksamlarrr :1hug:
canım sen gene nısanlıymıssın...bızde o da yok...2 yıldır cıkıyorum..okul bekledım..askerlik bekledım..iş bekliyorum şimdide..niaşn söz hiç bişey belli değil..hersey işe girmesine baglı..ve en erken dugun tarıhımızzz 2011 delikafadulden !! yanı önumde 2 yıl daha var beklemem gerekensenağlamasenağlama
Sağol bi tanem Allah razı olsun, çok yoruldum ama dün ev çok kalabalıktı, olsun babacığımın ruhu için yaptık her şeyi...
Sizlerde beyaz eşyadan konuşmuşsunuz, o konuyu ben çok araştırdım ve Bosch ya da Arçelik'ten alacağım ama 1. sırada Bosch var benim için, ankastre almak istiyoruz ama biz kızlar...
Dün duaya kayınvalidemle, görümcemde geldi... :)
Allah dularınızı kabul etsin Burcucum, inşallah hepimizin ki nur içinde yatsın :Saruboceq:
Bosch konusunda sana katılıyorum, bizim evdeki hemen hemen herşey Arçelik ve Beko , ve süper diyemeyeceğim , o yüzden Bosch (yurtdışı üretim) alacağım inş. ben.:teytey:
arkadaşım bak 4 seneden fazladır beraberiz askere gitti geldi bekledim geleli 1 seneyi geçti ben hala adam beni alsın diye bekliyorum almiolar anacım bunlar bizi alcam aşkoş söz aşkoş gerisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?