amaninda amaninn.. ugur böcügüm burdaymiss... :1hug:
mucuxx.. naber kiss?? dün moralim bozuk demissin? hayirdir niye... söyle.. moralini bozani döfekklava:
hemen sayım:1closedeyes:
1 maaş alamıyok tkstler ıkıye katlandı
2 ıdarı kadrosun sen dedıler gun kesmeyık ama mesaıde vermeyık dedıler geldığım gunu kestıler 29 gunden alcam yanı maası
3 anans cekmek zorunda kaldımkı zaten anavs gunu gectı daha subat aylığını alcazınş yane
4 bugun bjk kurulus kutlamasına davetlıyım amme param yok yalnzım benımkısı gtme dedı kararsızımmirmirmirmir
abaouuu seninki varmi lemm?? :asigim: baa niye sölemion.. hane yokdu?? :1ninca:
bjk yi napcan anam sen karnini doyurmaya bak :mymeka:
hm.. dimek gayserilisin.. şakkıdı
kem küm beımkı mı ddım yanlış yzmışım tek ayak kalkık smili:roflol:
bjk napcam mı ölurum nan onun ıcın sen ne dıyın
ölum yaşam sıyah beyaz:asigim: yolmım sacını basını:mymeka:
gayserılıym demedımkı niğDELİyım:dilcikar: albumlerımde fotomm var ama sen bahaman ark deılsın
albümün mü var senin?? hmm.. ya ben pek anlamiom zaten bu islerden sadece yazimi yaziom cikiom şakkıdı
günaydın kızlarr..ben burayı nassıl görmemişim yaw:))
ben de ahh ahh hatta ahhhhhhhh daha var diyenlerdenim:)5 yıldır sevgiliyiz böyle giderse sevgililikten emekli olcam:)) -tatlicadiarzu- okullar bu sene bitiyor allahtan sevgilim iş buldu benim iş bulmam lazım sonra askerlik sanırım 3 sene sonra düğün( çok sıkıldım sevgililikten yaa artık bi değiiklik yapıp evlenmek istiyorum:)
tencere setlerim nevresim takımlarım hazır başkada bişeye gerek yok zaten:)) kaydirigubbakcemile
günaydın kızlarr..ben burayı nassıl görmemişim yaw:))
ben de ahh ahh hatta ahhhhhhhh daha var diyenlerdenim:)5 yıldır sevgiliyiz böyle giderse sevgililikten emekli olcam:)) -tatlicadiarzu- okullar bu sene bitiyor allahtan sevgilim iş buldu benim iş bulmam lazım sonra askerlik sanırım 3 sene sonra düğün( çok sıkıldım sevgililikten yaa artık bi değiiklik yapıp evlenmek istiyorum:)
tencere setlerim nevresim takımlarım hazır başkada bişeye gerek yok zaten:)) kaydirigubbakcemile
oslem bende hıc lısteme kımseyı eklemdım hep onlar benı ekledılersengözlerimebaksanab ama galıba nıckıme tıkla ırtıbat yazıy onu sec bakım nolcak
ınş banlanırsında senden kurtuluruk:roflol:
burcu benı ösledın mı:jeyyar:
aksam olsada gtsm partıyye
eklemiom lem senii kal orda tek basina lülülülülülü
:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?