Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

gülpembee nassn gii??

dün yemekteyis porogramina baktim..gayserideler bu hafta.. :roflol:
bakan var mi yemekteyiz prgrmna gislar??

bahtım bahmam mı gıı hemlşolarım sayılır onlar
gadasını aldımm:roflol:

amaninda amaninn.. ugur böcügüm burdaymiss... :1hug:
mucuxx.. naber kiss?? dün moralim bozuk demissin? hayirdir niye... söyle.. moralini bozani döfek klava:

hemen sayım:1closedeyes:
1 maaş alamıyok tkstler ıkıye katlandı
2 ıdarı kadrosun sen dedıler gun kesmeyık ama mesaıde vermeyık dedıler geldığım gunu kestıler 29 gunden alcam yanı maası
3 anans cekmek zorunda kaldımkı zaten anavs gunu gectı daha subat aylığını alcaz ınş yane
4 bugun bjk kurulus kutlamasına davetlıyım amme param yok yalnzım benımkısı gtme dedı kararsızımmirmirmirmir

abaouuu seninki varmi lemm?? :asigim: baa niye sölemion.. hane yokdu?? :1ninca:
bjk yi napcan anam sen karnini doyurmaya bak :mymeka:

hm.. dimek gayserilisin.. şakkıdı

abaouuu seninki varmi lemm?? :asigim: baa niye sölemion.. hane yokdu?? :1ninca:
bjk yi napcan anam sen karnini doyurmaya bak :mymeka:

hm.. dimek gayserilisin.. şakkıdı

kem küm beımkı mı ddım yanlış yzmışım tek ayak kalkık smili:roflol:
bjk napcam mı ölurum nan onun ıcın sen ne dıyın
ölum yaşam sıyah beyaz:asigim: yolmım sacını basını:mymeka:
gayserılıym demedımkı niğDELİyım:dilcikar: albumlerımde fotomm var ama sen bahaman ark deılsın

ya dün az topuklu ayakkabi giymistim bizim ofis binasinda dolanirken.. birden bire ayagim kaymazmiii ..
ayyy yere bi düstüm.. :bbo:
bide caktirmadan geri kendim ayaga kalktim hihih dün salakligim üzerimdeydi yaa..
ama ayagim ve kolum hala agriooo :bbo:

albümün mü var senin?? hmm.. ya ben pek anlamiom zaten bu islerden sadece yazimi yaziom cikiom şakkıdı

günaydın şekerler
kız böcük sıkma cannı inş alırsın maaşını...bjk git tabi yaaaaa hayatın anlamı beeeee
özlem kız sende dikkat kırma bi yerini anacım aman diyim....burdada bugün fırtına resmen uçuyodum az kalsın...

albümün mü var senin?? hmm.. ya ben pek anlamiom zaten bu islerden sadece yazimi yaziom cikiom şakkıdı

gecmıs olsun kafana kask tak bıseycık olmasın lülülülülülü

ark lıstene eklersen benı gorebılırsın ama benım önce senı ark kabul etmem gerek öle herkesı edemem :dilcikar:

günaydın kızlarr..ben burayı nassıl görmemişim yaw:))
ben de ahh ahh hatta ahhhhhhhh daha var diyenlerdenim:)5 yıldır sevgiliyiz böyle giderse sevgililikten emekli olcam:))
-tatlicadiarzu- okullar bu sene bitiyor allahtan sevgilim iş buldu benim iş bulmam lazım sonra askerlik sanırım 3 sene sonra düğün( çok sıkıldım sevgililikten yaa artık bi değiiklik yapıp evlenmek istiyorum:)
tencere setlerim nevresim takımlarım hazır başkada bişeye gerek yok zaten:))
kaydirigubbakcemile

Kutlamaya falan gitme kaydirigubbakcemile kötükedihüso

Patronuna da söyle her şeyi kafasına göre yapmasın. kötükedihüso

Hadi bir konu açın konuşalım. Pembişşşş sende bugün burda nöbetçisin görev veriyommmm -tatlicadiarzu-

Tobi özlem sahra hoşgeldiniz...

Sahra bizimde her şey hazır ama oduncuklarımız hazır değil.

h geldın a.s.
nasıl görmesıın burayı neysekı gec oldu güç olmasın ama burda sayım oluyo bıdaha gelmezsen buraya para cezası keserım saa:mymeka: korkutumda gıtmesın
5 yıl aynı adamla yasanmazkı benım 21,sevgulum var

sahra: bizde 4 snedir sevgiliyiz... sen rekoru kirmissin ama kaydirigubbakcemile3
bende bekliyom.. :ecrin_bebek:

oslem bende hıc lısteme kımseyı eklemdım hep onlar benı ekledılersengözlerimebaksanab ama galıba nıckıme tıkla ırtıbat yazıy onu sec bakım nolcak
ınş banlanırsında senden kurtuluruk:roflol:

burcu benı ösledın mı:jeyyar:
aksam olsada gtsm partıyye

burcu asil sen hosgeldn sabahdan beri biz burdayiz
ugur böcügü zaten burdan hec ayrilmio.. kaydirigubbakcemile3

eklemiom lem senii kal orda tek basina lülülülülülü

:dilcikar:

hoşbulduk arkadaşlar..
sayım mııı...ok ben hep burdayım o zman:)))
nasıl yani 21 sevgilin mi var anlamadım:s

eklemiom lem senii kal orda tek basina lülülülülülü

:dilcikar:

patronum gıbı konusma nan bende olmasam burası ohooooo:1closedeyes:
ekleme sende benım özel resımleımı goremen:dilcikar: ohoo neler neler var daha sen merakından öl
bende hava hoş

burcu sen benım ark lıstemde mısn acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…