Yaaa gasolineee 9 sene bekle sonra hiç bir şey isteme öyle mi öğrenyoruz burda, altın isteyeceksin balım ya.
özlem çok üzüldüm ya, hakkında hayırlısı ne diyeyim, inş. en kısa zamanda daha güzel bir iş bulursun :Saruboceq::Saruboceq:
ya ben dini nikah ile ilgili birşeyler yazmıştım ama nereye yazdığımı hatırlmaıyorum :)) yaşlılık iştekafamçokkarıştı
bizde resmi nikahın olacağı gün kıyılır, resmi nikahtan önce, yani sabah-öğlen gibi kıyılır evden çıkmadan önce.
mehir olarak da, henüz bilmiyorum, galiba maddi birşey istemeyeceğim, hac istiyorum ben, daha fazla yaşlanmadan hacca götürsün beni o kaa :))
ay ne makul bi insanım ya, ağırlığımca altın istemiyorum sengözlerimebaksanab
Ay canım benim inşallah beklentilerinin hepsi gerçek olur...
Kızlar ya, iş yerinde yine iğrenç bir gün geçiriyorum, dün bir yere iş başvurusunda bulundum, bir GSM operatorünün kontör yükleme departmanına müşteri temsilcisi alacaklarmış onun için az önce aradılar yarın görüşmeye ne diyorsunuz?
Kızlar sağ olun, kafam karma karışık şimdiki çalıştığım yer inanılmaz bir yer.
Psikolat yalaka bir müdür ve bunak bir patron arasındayım, her gün ağlıyorum, ne yapsam karar veremedim ya
Kızlar örnek vereyim,
Yemekte 15 dkdan fazla durmayacakmışım...
Telefonu asla kullanmayacakmışım, ve masamın üzerinde değil çekmecemde olacakmış.
5 dk geç kalsam, imza alıyorlar...
Hasta olup bir gün gelemezsem ücretli iznimden kesiyorlar...
Tepemde bir kamera ve ses kaydı var...
Maillerim kontrol ediliyor
ve daha birçok şey...
Ayrıca haftanın 6 günü 9-19,30 arası çalışıyorum...
Sizce ne yapayım, bir fikir verin ya offf.
Evet işte kızlar tam bir tımarhane burası...
Ne yazık ki çalışmak zorundayım, o yüzden tek günüm boş geçmeden iş bulmam gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?