Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

öptuk bacım
nuran cnm model eklemedın
yada kızlar albumden bakın gacı cok becerıklı uğur böceklu takım bılem var

Yaaa gasolineee 9 sene bekle sonra hiç bir şey isteme öyle mi öğrenyoruz burda, altın isteyeceksin balım ya.

Yaaa gasolineee 9 sene bekle sonra hiç bir şey isteme öyle mi öğrenyoruz burda, altın isteyeceksin balım ya.

yok be gülüm, ben mesela o takı setleri falan var ya onlardan da istemem heralde. ne biliyim kıyamıyorum ona, ev almaya uğraşıyo zaten aşkitom, her türlü yardımcı olurum ben ona ya, mesela bizde kız tarafı sadece yatak odası alır, beyaz eşyaya falan hiç karışmaz ama ben yine de ona kıyamam
Ev alındıktan sonra oturur bakarız hesabımıza birlikte ne alabiliyosak alırız diyorum. ben de biraz para biriktirebiliyorum çünkü. İnşallah Allah hepimize gönlümüze göre ev düzmeyi nasip etsin inş. Ağız tadıyla oturalım da ben başka bişey istemiyorum.
Alışverişte alınan o altınlar takı seti falan için de, takabileceğim sade ve şık bişey isteyebilirim belki.
Ama mehir olarak hac isticem, kızım hac dediğin şey 5.000€-10.000€ arası :))) altın da neymiş kafamçokkarıştı

Ay canım benim inşallah beklentilerinin hepsi gerçek olur...

Kızlar ya, iş yerinde yine iğrenç bir gün geçiriyorum, dün bir yere iş başvurusunda bulundum, bir GSM operatorünün kontör yükleme departmanına müşteri temsilcisi alacaklarmış onun için az önce aradılar yarın görüşmeye ne diyorsunuz?

gasolıne bacım afeerın gı aslında bende onu ıstıyorum ama onunda buyuk sorumlulukları var allah herkese nasıp etsn annemler 3yıldr sıra beklıyoo

burcum bence gt bı görus cnm ama ısınden memnun deılsen belkı ordan cok rahat olamıycan bızı bıle unutabılırsın

neysecık tek degılım yanı bende 4 yıldır bır ılıskım var ama hala ne soz var nede cıddı bır adım bakalım nereye kadar bekleyecez zaten hep tartısıyoruz cunku uzadıkca bızde bırseyler kayboluyor

canım inanamıyorum ya benimde aklımdan aynı şey geçmişti biliomusun çok mu tuhaf bi düşünce acaba diodum insanlar ne alaka diince yalnız diilmişim :jeyyar: bide benimki uzak böle şeylere inşallah allah onun kalbine de koyar bu sevgiyi ve her isteyene nasip eder :Saruboceq:

canım öle yerler 700-800 arası veriyo bi ara bende giriyodum nerdeyse anca takım lideri fln olcanda çıtayı yükseltcekler o da zor iş, bide çağrı merkezi çok zor uzun süre duramazsın benden sölemesi :a015: yani özet olarak işinden memnunsan ayrılma derim canım şu kriz ortamında olan işimizi bırakmak mantıklı değil bence tecrübesiz alıp az parayla çalıştırıyolar böle çrı merkezleri tavsiye etmem cnm ama yinede git bi görüş belki beğenirsin hakkında hayırlısı olsun

müjdecim olur tabi neden olmasın, kız ne isterse ister, tamamiyle ona kalmış, iste gülüm iste, inşallah olur o da :Saruboceq: beraberce gider gelirsiniz inş.:Saruboceq:

Burcum, o yorucu bi iştir, hem ortamı hem telefonlar zordur, sağlam sinir ve sabır ister diye tahmin ediyorum. Ama tabi bu işteki memnuniyetsizlik durumuna bakar bu aslında, en doğru kararı verirsin inş. canımcım :1hug:

Kızlar sağ olun, kafam karma karışık şimdiki çalıştığım yer inanılmaz bir yer.
Psikolat yalaka bir müdür ve bunak bir patron arasındayım, her gün ağlıyorum, ne yapsam karar veremedim ya

bende bılemedım ama gelın gıdenı aratır mısalı ıyı düşünmelısın daha kötu bı iş olmadığını bılmıyon sonucta benımde işim cok ıyı deıl ama sukrudıyoruz

komşu:jeyyar: cık nan ortaya

Sagolun kizlar .. umarim en kisa zamanda uygun bi is bulurum...
offf.. vallah icim daraliyo..

Kızlar sağ olun, kafam karma karışık şimdiki çalıştığım yer inanılmaz bir yer.
Psikolat yalaka bir müdür ve bunak bir patron arasındayım, her gün ağlıyorum, ne yapsam karar veremedim ya

burcums neden agliyosun.. napiolarki sana??

Kızlar örnek vereyim,

Yemekte 15 dkdan fazla durmayacakmışım...
Telefonu asla kullanmayacakmışım, ve masamın üzerinde değil çekmecemde olacakmış.
5 dk geç kalsam, imza alıyorlar...
Hasta olup bir gün gelemezsem ücretli iznimden kesiyorlar...
Tepemde bir kamera ve ses kaydı var...
Maillerim kontrol ediliyor
ve daha birçok şey...
Ayrıca haftanın 6 günü 9-19,30 arası çalışıyorum...
Sizce ne yapayım, bir fikir verin ya offf.

kamera tamam da ses kaydı ne yaa:mymeka:
ne paranoyak patronun varmış:mymeka:
telefon meselesi de saçma:mymeka:
çok bunaldıysan değiştir güzelim ya, eğer ev geçindirme gibi bir zorunluluğun yoksa çok fazla düşünme inş. bikaç ay içinde bi iş bulursun heralde varsa bir mesleğin. gerçi ortalık çok kötü ama çalışma şartların zorsa ve hele hele mutsuzsan çok zordur ya, bence görüşmeye git ve aramaya da devam et

anamm ne bu böyle yaa... nasil duruyorsun sen orda yaa.. mübarek isyeri degil sanki hapis klava:

ben senin yerinde olsam baska bi is arardim hemde coktaaaaaaaaaaannnnn bu sartlar altinda asla calisamazdim.. :1shok:

Evet işte kızlar tam bir tımarhane burası...

Ne yazık ki çalışmak zorundayım, o yüzden tek günüm boş geçmeden iş bulmam gerekiyor.

e ozaman neyi bekliosunki aramaya basla..
bende baslicam :çok üzgünüm:
umarim buluruz.. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…