Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Bunu en iyi sen anlarsın bana göre gerçekten sevmeyen bir insan ya da ciddi olmayan bir insan neden seninle blrikte beklesin ki, keyfine bakar...Ayrıca bekleme sebebinize de bağlı biz askerlik ve maddi sorunlar yüzünden bekliyoruz, ama askere gidip gelmiş olsa maddi durumda gayet iyi olsa beni bekletse bende bir bit yeniği ararım.

Vay be artık iyi akşamlar bile demeden gidiyonusss, öyle olsun. benneyaptımki

Demiyom size işte iyi akşamlar. Çok üzgünüm çoook

güanydın tatlıslar nerdesiniz artık ugraamaz oldunuz gerçi siz benlede konusmuyorsunuz ya

Oyy balım ya olur mu öyle şey şakaydı sadece, bu arada harbiden eskiden hiç olmaz günaydın-iyi akşamlar deniliyordu artık o da yok. Nerde bu böcük??? benneyaptımkibenneyaptımki

gunaydın cnm geldım
msjlarıma falan cvp yazdım bazı konulara cvp verdım vee bazılarına akıl verdım geldım

Amanınnnn böcük de ne yoğunmuş. :CüvCüv:

Ya bişi sorcam canım sana, çok alakasız olcak ama sen havlu kenarı yaptın mı havlularına. kaydirigubbakcemile3

yes 60 tane yapıldı dıkıldı
10 15 tanede ördum ama havlularını en son alcam modası gecmesın dıe hatta resımlerıde var gosterem mı tabı bulursam

Göstersene bi balım ya, benim havlum toplasan 10 tane var onların da kenarı yok ben istemiyorum, ama komşular olmaz öyle muhakkak yapman lazım diyorlar, gördün işte annem rahatsız biraz o yapamıyor bende eğer öyle bir zorunluluk varsa parayla alırım arttık.

uyy olur mu nan parayla ben sana yaparım ama suan hıc bısı yapamam acık konuşam bahar sendromu yasıyomda:roflol:
resımlere baktım fakat bulamadım cnm vaktın varsa ceyıs bolumunde sadece resımlere eklenmış ordaydı vaktın yoksa ben ceker koyarım ama ne zmn onuda blmıyom

burcum ya bulamadım ama ınan sonra koyarım resımlerı ha bıde varken bıda koymayım dıyorum sonra sureklı aynı resmı koymak benıde sınır eder baskalarınıda
12.ayda koymustum resmı en son ozmn pc vardı benımınş resımlerı bulursun

Kız nasıl bulacam o kadar resim arasında olmazsa bana bir ara mail atarsın bulunca.

Bu arada sağol canım düşünmen bile yeter, ama sana noldu bahar sendromu falan bişi yok di mi?

60 tane hayatta yapamam ama barı 20ye çıkarayım bi pazar bize gelde senle liste yapak. :)

gunaydın kıslarrrr........ya havlu mavlu yazılarını okuyunca burası yerı deıl belkı ama daha sakın bı topıc sızlere sorım dedım...Home sweet home un outlet mağazası var mı acaba biloonusmuu*?

olm ben cıddıyım yaparım nolcak banada burdan manısalı bır arkdas yolluycak soalsun bende ona nevresım almıstım bana aldığımdan bılıyon sen
bahar sendromu derken yaz gelınce sureklı gezmek ısterım aksamları yapmaya calısırım gene sen beğende bıze gelırsın annenle beğenırsın yaparım tmm mı bulursam maıl atarım tabı
ha bıde evlılık hersey topıcını oku bana akıl ver cok uzn bısıler yazdım

gunaydın kıslarrrr........ya havlu mavlu yazılarını okuyunca burası yerı deıl belkı ama daha sakın bı topıc sızlere sorım dedım...Home sweet home un outlet mağazası var mı acaba biloonusmuu*?

bızım eve cok yakın home art var cnm esenler sondurakta bılıyon mu az ılerdede brıllant var ama brıllant daha guzel dıyem sana

oraları pek ıyı bılmem...brıllantt cok güzel evet,bır cok seyımı ordan aldım ztn ama home sweet homedaki bornoz takımı ve klozetlere hayran kaldım çok pahalıydı ondan sorim dedim...sizin ordaki briilant outlet mi,,çunku o taraflarda cok oluyo genelde outlet

home artı ıle sweet aynı ıse aksama soram senın yerıne ama hangısını beğendın bılmıyom netten resmını eklersen sorarım cnm ama bak aynı ıse art ıle sweet

pempe uzulme ben sana öğretcem herseyı:jeyyar:

tatlısım öğrensem ne olur alamıcam edemicem suan elim kolum baglı senağlama ama tesekkür ederim

yaw ne güzel alıyorsunuz ben alamıyom hiç bişey senağlama

niye alamıosun gülpembe,,,uyumu kastedıyosan,,ben de ztn ilerde uyum sorunu yaratmayacak cinsten şeyler alıyorum...mesela yemek takımım ve catak-bıçak takımımı almadım evlenmedn bir kaç ay once alcam onları,aynı şekilde mutfak el aletleri de dahil...Bir de KERVAN var..ekonomisi uyan arkadşlar için...çok orjinal ürünler var..H sonu gördüm bakırköyde de outlet mağazası var...

Bu arada böcükcüm,,bu şüphe denen illet ilk önce bence insanın yapısı ile alakalı daha sonrada karşı tarafın yapısı ile...ben de bırlıktelıgımın ılk zmnlarında yasadım...Telefona cvp vermedıgınde 'acaba (yoksa)şu an bırısıylemı sevişioda tele bakamıo' derdım :roflol: :roflol: Eğer şüpheciyim diosan sen kaynaklıdır,çocuk gercketen de tahmın ettıgın gıbı bır kızla konusmuodur..ama bu tıp şeyler de hep şüpheci insanları bulur..Bu tarz şeylerle notunu verme,akışına bırak,ztn senın tahmın ettıgın gıbıyse kısa bı zmn sora fire verecektir,unutma...........Bence önyargılı olmayalım..insanlarla ılk tansıtıgınızda onlara 10 üzerinden 10 verin,tanımaya başladıkça ,bu değeri bırakın kendıleri belirlesin.....Ya düşer ya aynı kalır...Ondan sora da acaba deyip içinizde uhte kalmasın..Ben şans verdım ama kendisi kaybetti dersin... :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…