iyi akşamlaaar efenim
Allah kısmet ederse sözüm 18 ekim olrak kesinleşti...isteme ve söz bir arada olcek.
bu cumartesi dee kayınvalidem bizim sülalenin bayanlarıylan tanışmaya gelcek çay kahve içmeyeeeekaydirigubbakcemile5
dün akşam da dedi kiii sana sözde ne takalım bilezik mi istersin kolye mi; ben de günlük hayatta da kolye manyağı olduğum içüüün kolye istedimhihoyyyt
heyecan dorukta çoook az kaldı yahuuu
iyi akşamlaaar efenim
Allah kısmet ederse sözüm 18 ekim olrak kesinleşti...isteme ve söz bir arada olcek.
bu cumartesi dee kayınvalidem bizim sülalenin bayanlarıylan tanışmaya gelcek çay kahve içmeyeeeekaydirigubbakcemile5
dün akşam da dedi kiii sana sözde ne takalım bilezik mi istersin kolye mi; ben de günlük hayatta da kolye manyağı olduğum içüüün kolye istedimhihoyyyt
heyecan dorukta çoook az kaldı yahuuu
hadi canım gözün aydın.ilk tanışma güzelse geriside gelir.kaydirigubbakcemile5dıdındındıdınnnnnnnnnnnnn
bugün kayınvalidem görümcesi ve eltisiyle bize tanışmaya geldilerrr akşam çayınaaaa çook heyecanlandık ama sonradan çook iyi anlaşıldı yenildi içildi sohbet edildihihoyyythihoyyyt. Allah nazardan saklasın
darısı başınıza kızlarrr...uğur böcüğü özellikle sana çook dua ettim:Saruboceq:
bende geldim aranıza... benimde 3 yıldır sevgilim var eskiden benim yaşım küçük diye ben istemiyodum gerçi hala küçük ama şimdi de o annesini ikna edemiyo... yani benimde çok beklemem lazım..
3 yıldır birlikteyiz evlilik için en az 3 senem var ...
hoşgeldin canımm aramızaaakaydirigubbakcemile2
neden ikna olmayacak ki şekerim? hiç bişey imkansız değildir. benim bildiğim ne aileler vardı imkansız derken kabul ettiler sonradan.ama ben aşkımla evlenmek istiyorum sanki bana çok zor gibi geliyo... çünkü annesi beni hiç istemiycek... :1no2: annesi ikna olmadan olmuycak yani ben temelli geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?