- 11 Mayıs 2022
- 2.658
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.229
- 83
- Konu Sahibi Filtrekahvem
Olanı da var olmayınıda ya da zaman geçmesi gerek biz de duyup görmüyor olabiliriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah alan biri ya bu dunyada ya da oteki tarafda hesabini öder. Siz başkasinin mutsuzlugunu beklemeyin. Hayatiniza bakin. Insanligimiz geregi birinin mutsuz olmasini istememeliyiz. Allaha hevale edip yolunuza devam edinKizin duygulariyla oynayip bir anda birakip giden erkek baskasiyla mutlu olur mu?
Olmaz kardeşimKizin duygulariyla oynayip bir anda birakip giden erkek baskasiyla mutlu olur mu?
Olur da olmaz da.Arkadasimin eşi kızı hamileyken aldattı.Sonra kızdan boşandı gitti aldattığı kızla evlendi.Oyle ki kızının adını o kadın koydu.Kac yıllık evliler mutlular çocukları da oldu.Arkadasim ondan sonra hiç kendine gelemedi ne evlendi ne çalıştı.Ben de uzun zamandır görüşmüyorum ama değişiklik olduğunu sanmıyorum.Kizin duygulariyla oynayip bir anda birakip giden erkek baskasiyla mutlu olur mu?
Aldatma ve yalan varya normal sevgili olup ayrıldıysa bunda ah yoktur ki. Denemiş olmamış, napcak ah almamak için sevmediği biriyle evlenip sonsuza kadar onunla mı yaşayacak
Ama işin içinde aldatma, yalan gibi unsurlar varsa bence o zaman ah olabilirYani kimsenin yaptığı yanına kalmıyor bence.
ALdatti yalan da söylediDuygulariyla oynuyor dediğin ne yani, seninle ilişkiye başlamış olmayınca ayrılmış mi?
İnsan ömrü boyunca kaç kişiyi terkediyor, yeni iliskilere başlıyor. Buncacik şeyden ah ile mutsuz olunsaydi dünyada mutlu insan kalmazdı.
Beni suclayip ayrildi hemen baskasiyla evlendi cok sonra öğrendim bunlariBunda ilahi adalet olabilir öbür tarafa da kalabilir ama sevgililikte ne ahı alabilirsiniz ki?
Bekarsın sevgilisin ayrılıyorsun. Adamın karakteri kötüyse ayrılmak elindeyken devam etmek yine kadının seçimi.
Ayrılmayıp toksit ilişkiye devam edip ilahi adalet beklemek komik geliyor bana
Aldatma ve yalan var
Aldatmis benleyken baskasi varmis bana iftira atti aldatiyosun dedi bana.hemen baskasiyla evlenmis sonra ögrendimİkisi tamamen farklı şeyler. Miras haktır. Burda açıkça miras hakkını gaspetmiş. Sevgililikte herkes herkesle ayrılabilir. Kimse de ayrılayım da daha mutsuz olayım diye ayrılmaz. Ya da mutluyum ama ayrılıp kendime işkence edeyim demez.
Gönül işlerinde hak olmaz. Herkes birileri ile görüşüyor ikş taraf da zaman harcıyor ömründen veriyor. Mutlu değilmiş ki devam etmemiş. Burda kadınlar yazıyor evliliğe 1 kala bile herkes ayrıl diyor. O zaman erkeğin hakkına mı giriliyor. Eski yeşilçam filmlerindekş gibi evlilik vaadi ile kandırıp tecavüz sonrası terk etmemişse neyin hakkı? İlişkiler bitmeyecek diye bir şey mi var
Olur diyenler neye göre dediklerini açıklasalar keşke. Eğer açık ve net olup ayrılmak istediyse ah tutmaz. Duyguları bitmiştir, efendi gibi ayrılmıştır. Mesela benim yaşadığım olayda beni çok sevdiğini söylediği halde duygularımla alay etti ve bana bir açıklama bile yapmadan ortadan kayboldu. Susarak, kafamda soru işaretleri bırakarak gitti. Sonunda bu belirsizliğe dayanamayıp ayrılık konuşmasını ben yaptığım için de bana hakaret etti, ona olan duygularıma da gülüp alay etti. Daha önceki ilişkilerimde artık eskisi gibi hissetmediğini söyleyip benimle helalleşerek ayrılan da oldu. Hakkıdır. Ömür boyu benimle olmak zorunda değildi. Ama bu belirsizliğe hapsedip, bana cehennem azabı yaşatan kişiyi asla affetmeyeceğim.
Neyse, sorduğun soruya gelelim. Eğer karakterli ve onurlu bir şekilde ayrıldıysa ah etmek zaten saçma. Ama kalbini kırarak, duygularını ezerek ya da aldatarak ayrıldıysa mutlu olamaz tabii ki. Benim bir arkadaşım ilk kocasından psikolojik şiddet gördü ve boşandı. Şimdi tekrar başka biriyle evlenmek üzere ve nişanlısıyla çok mutlu. Arkadaşımın eski kocasının ise iki yakası bir araya gelmedi. Hiçbir işte dikiş tutturamadı, kimseyle mutlu olamadı.
Girmiyormuş bunu da öğrendik .Günül işlerinde hak olmaz ne demek yahu.
Bir taraf saf ve temiz duygularla gerçekten severek bir ilişkiye başlarken, diğer taraf seviyor gibi görünüp sırf vakit doldurmak için ilişkiye başlayıp sonra daha iyisini bulunca arkasında enkaz bırakarak terk eden kişi hakka girmiyor mu yani?