- 5 Ağustos 2009
- 528
- 965
- 628
- Konu Sahibi Filtrekahvem
Onun ilişkisinin olması mutlu olduğu anlamına gelmez. Çünkü sonunda ne olacağını henüz bilmiyoruz. Mesela sosyal medyada fotoğraf paylaşıyorsa ve güldüklerini görüyorsanız da bu bir kıstas değil. Çok mutlu ve aşık gözüken bir tanıdığım, sevgilisinin narsist olması yüzünden çok acı çekiyor ve ayrılmayı düşünüyor. Fotoğraflara baksan gülücükler, kalpler.Kendi başıma gelene bakarak diyorum
Ben 25 yaşındaydım,ilk kez birini sevmiştim ilk iliskimdi. Tertemiz duygularımla severken şiddete uğradım çesitli iftiralar attı üzerime ben de onu terk ettim. Ancak psikolojimi toparlayamadim. Kendisinin her işi rast gitti. Bana yapılan hiç biseyin de bedelini ödemedi. ben 3 senedir kimseye guvenemezken onun yüzünden, onun ilişkisi de var. Gayet mutlu. Yani demem o ki size kötülük yapan kötülük yaptığıyla kalıyor. Önemli olan kendinize sahip çıkmaniz, psikolojinizi ve kendinizi kötü insanlardan korumanız. Ancak o dönem ben bunu yapamadım, ailevi sorunlarından ötürü. Öyle işte.
Size çelme takan birinin düştüğünü henüz görmediniz diye bu düşmeyeceği anlamına gelmiyor. Hayatta her şeyin bir bedeli var.