- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
- Konu Sahibi Filtrekahvem
-
Öyle ama işte kimsenin hakkını yemeyeceksin bu hayatta senden çıkmaz çocuğundan çıkar.Ne kadar adaletsiz. Yazık ölen giden masum çoluk çocuğa
Ben inanmıyorum torununa torbaya sıçrayan aha, adalete. Kisi kendi hareketlerinden sorumludur. Kimse baskasinin hatalarinin bedelini caniyla falan odemek zorunda degildir. Yoksa dunya cok sacma sapan ve b.ktan bi yer olurdu degil mi? Öyle bi durumda adaletten falan söz edilemezdi. Tam tersi başka birilerinin hakkına girilmis olurdu. İyi gunlerÖyle ama işte kimsenin hakkını yemeyeceksin bu hayatta senden çıkmaz çocuğundan çıkar.
Dedem de onun evladıydı 5 kuruşsuz sokağa atarken acımadı .
Üstüne kuma getirdi babannenin hayatını kararttı.
Yuva yıkanın yuvası olmadı işte.
Aaa çok mutlular kimseye bir şey olmuyor demeyin .
Rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmaz bunun bilincinde yaşayın
İlahi adalet var herkes inanmak zorunda değil.Ben inanmıyorum torununa torbaya sıçrayan aha, adalete. Kisi kendi hareketlerinden sorumludur. Kimse baskasinin hatalarinin bedelini caniyla falan odemek zorunda degildir. Yoksa dunya cok sacma sapan ve b.ktan bi yer olurdu degil mi? Öyle bi durumda adaletten falan söz edilemezdi. Tam tersi başka birilerinin hakkına girilmis olurdu. İyi gunler
İlahi adaletin olduğu yer saçma sapan olmaz. Alakasız insanları cezalandırıyorss da onun adı ilahi adalet olmaz.İlahi adalet var herkes inanmak zorunda değil.
Size de iyi günler
Dünya zaten saçma sapan bir yer bu arada
Oluyor canım be. Çok yakınen tanık oldum emin olBen inanmıyorum torununa torbaya sıçrayan aha, adalete. Kisi kendi hareketlerinden sorumludur. Kimse baskasinin hatalarinin bedelini caniyla falan odemek zorunda degildir. Yoksa dunya cok sacma sapan ve b.ktan bi yer olurdu degil mi? Öyle bi durumda adaletten falan söz edilemezdi. Tam tersi başka birilerinin hakkına girilmis olurdu. İyi gunler
Gayette mutlu oluyor gidip en iyisiyle evleniyor çocuğuda oluyor.sizde neden mutlu oldu diye kendinizi yiyip bitiriyorsunuz. Değmez bosunada aklı başına gelsin diye beklemeyinKizin duygulariyla oynayip bir anda birakip giden erkek baskasiyla mutlu olur mu?
Allah'ın dediği olur canım .İlahi adaletin olduğu yer saçma sapan olmaz. Alakasız insanları cezalandırıyorss da onun adı ilahi adalet olmaz.
Yahu insanların başına felaketler gelir. Bunu illa işte bana şunu bunu yaptıya bağlamak benim mantigima uymuyorOluyor canım be. Çok yakınen tanık oldum emin ol
Ben böyle bir adalet anlayışına inanmıyorum. Bu da benim inancım. Bence de polemik olmasın. İyi akşamlar.Allah'ın dediği olur canım .
Biz buna bir şey yapamayız.
Dünya yalan zaten imtihan yeri ben Müslümanım bu şekilde inanıyorum.
Herkesin inancı kendine lütfen polemik olmasın
Ben gördüm mutlu oluyodu yada mutlu olmak zorundayim diye cabaliyodu.Simdi evli cocuklu bana da geriye kalan beyazlayan saclar, asiri kilo ve kendine bakmaktan aciz, degersiz oldugumu hissettigim bozuk piskoloji. Ama sen benim yaptigimi yapma unutmaya bak unutursan mutlu olursun mutlu olduktan sonra onun mutlu olup olmasini onemsemezsin bile koymaz çünkü.Kizin duygulariyla oynayip bir anda birakip giden erkek baskasiyla mutlu olu
Oluyor aldatan kadın da erkekte mutlu oluyorKizin duygulariyla oynayip bir anda birakip giden erkek baskasiyla mutlu olur mu?
Sacmalamayin adam sizi kendine baglayip evlilik hayalleri kurdurtursa sen de ulan ciddi iliskim var evlilige gidiyoruz diye düşünürken tak aniden ben yapamıyorum diue birakirsa bunda ne var mi diycen oldu! O zaman herkes herkes mavi boncuk dagitsin, gercekten sevmeyen icin kolay bi cümle ama gercekten sevipte yari yolda kaldiginizda ah durumunu istemeden yapiyosunuzBunda ilahi adalet olabilir öbür tarafa da kalabilir ama sevgililikte ne ahı alabilirsiniz ki?
Bekarsın sevgilisin ayrılıyorsun. Adamın karakteri kötüyse ayrılmak elindeyken devam etmek yine kadının seçimi.
Ayrılmayıp toksit ilişkiye devam edip ilahi adalet beklemek komik geliyor bana
Olur.O olmazsa başka kız bulur.Erkekler duygu odaklı değil ki. Bu dünyada cezasını çekmeyen öbür dünyada çeker.Siz yeterki ah etmeyin.Kizin duygulariyla oynayip bir anda birakip giden erkek baskasiyla mutlu olur mu?
Ah etmek iyi birşey değil.Kimsenin yaptığı yanına kalmıyor zaten.Benim bir arkadaşım tam evlilik arifesinde nişanlısı terk etti.
Kız perişan oldu ilk erkek arkadasıydı çocuk .
Gözünü onda açmıştı .
Hayalleri vardı evleri tutulmuş gelinliği hazırdı .
Bir anda beyfendinin kafası karışmış falan ayrıldılar .
Daha sonra aradu kızı tekrar bir denediler ailelerinin haberi olmadan ama çocuk yine gitti terk etti.
Kız bir kaç yıl sonra ondan bin kat daha iyi yakışıklı bir çocuk buldu evlendi gitti bir çocuğu var çok mutlu ..
O adam iki evlilik yaptı ikisinde de ayrıldı bir dikiş tutturamadı .
Kızın ahı tuttu .
Şimdi ne yapıyor ediyor bilmem ama çok pişman oldu kızı kaybettiğine.
Hatta kız evlenirken bozmaya çalıştı kıza ulaşmaya falan çalıştı .
Ama yapamadı bir şey.
Yani bazı ahlar tutar ama dediğim gibi büyük bir yıkım yaşattıysa.
Bu ah olayını aman ne var canım bir şey olmaz deyip geçmemeli .
Sana uymayabilir. Ben yine söylüyorum. GördümYahu insanların başına felaketler gelir. Bunu illa işte bana şunu bunu yaptıya bağlamak benim mantigima uymuyor
OkSana uymayabilir. Ben yine söylüyorum.
Boşverin hanımefendi inanmak istediğine inanıyor işteSana uymayabilir. Ben yine söylüyorum. Gördüm
Ben kimseye ah etmem artık bu yaştan sonra.Ah etmek iyi birşey değil.Kimsenin yaptığı yanına kalmıyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?