Ah alan erkek mutlu olur mu?

Ne kadar adaletsiz. Yazık ölen giden masum çoluk çocuğa
Öyle ama işte kimsenin hakkını yemeyeceksin bu hayatta senden çıkmaz çocuğundan çıkar.
Dedem de onun evladıydı 5 kuruşsuz sokağa atarken acımadı .
Üstüne kuma getirdi babannenin hayatını kararttı.
Yuva yıkanın yuvası olmadı işte.
Aaa çok mutlular kimseye bir şey olmuyor demeyin .
Rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmaz bunun bilincinde yaşayın

Ben inanmıyorum torununa torbaya sıçrayan aha, adalete. Kisi kendi hareketlerinden sorumludur. Kimse baskasinin hatalarinin bedelini caniyla falan odemek zorunda degildir. Yoksa dunya cok sacma sapan ve b.ktan bi yer olurdu degil mi? Öyle bi durumda adaletten falan söz edilemezdi. Tam tersi başka birilerinin hakkına girilmis olurdu. İyi gunler

İlahi adalet var herkes inanmak zorunda değil.
Size de iyi günler
Dünya zaten saçma sapan bir yer bu arada

Oluyor canım be. Çok yakınen tanık oldum emin ol

İlahi adaletin olduğu yer saçma sapan olmaz. Alakasız insanları cezalandırıyorss da onun adı ilahi adalet olmaz.
Allah'ın dediği olur canım .
Biz buna bir şey yapamayız.
Dünya yalan zaten imtihan yeri ben Müslümanım bu şekilde inanıyorum.
Herkesin inancı kendine lütfen polemik olmasın

Allah'ın dediği olur canım .
Biz buna bir şey yapamayız.
Dünya yalan zaten imtihan yeri ben Müslümanım bu şekilde inanıyorum.
Herkesin inancı kendine lütfen polemik olmasın
Ben böyle bir adalet anlayışına inanmıyorum. Bu da benim inancım. Bence de polemik olmasın. İyi akşamlar.

Kizin duygulariyla oynayip bir anda birakip giden erkek baskasiyla mutlu olu
Ben gördüm mutlu oluyodu yada mutlu olmak zorundayim diye cabaliyodu.Simdi evli cocuklu bana da geriye kalan beyazlayan saclar, asiri kilo ve kendine bakmaktan aciz, degersiz oldugumu hissettigim bozuk piskoloji. Ama sen benim yaptigimi yapma unutmaya bak unutursan mutlu olursun mutlu olduktan sonra onun mutlu olup olmasini onemsemezsin bile koymaz çünkü.

Sacmalamayin adam sizi kendine baglayip evlilik hayalleri kurdurtursa sen de ulan ciddi iliskim var evlilige gidiyoruz diye düşünürken tak aniden ben yapamıyorum diue birakirsa bunda ne var mi diycen oldu! O zaman herkes herkes mavi boncuk dagitsin, gercekten sevmeyen icin kolay bi cümle ama gercekten sevipte yari yolda kaldiginizda ah durumunu istemeden yapiyosunuz

Ah etmek iyi birşey değil.Kimsenin yaptığı yanına kalmıyor zaten.

Yani bence oluyor benim eski erkek arkadaşım benim ahımı aldı çok içten ah etmiştim ki ailesine değil direkt kendine ama ağında umarım baban arkandan çekilir yerle bir olursun demiştim duydum sonra babası vefat etmiş üzülmüştüm birde umarım Allah sana senin gibi bir evlat vermez asla demiştin çocuğu olmuyor şuan karısıyla da ayrıldı

Ah etmek iyi birşey değil.Kimsenin yaptığı yanına kalmıyor zaten.
Ben kimseye ah etmem artık bu yaştan sonra.
Ama zamanında ettiklerim oldu ve hiç güzel hayatları yok .
Tabi bu insanlar sadece benim ahımı almıyor böyle saçma sapan davranıp bir sürü kişinin ahını aldıkları için işleri güçleri rast gitmiyor.
Kalbini kırmaya gerek yok bir insanın iyi niyetliyse karşı taraf 3 günlük dünya işte .
Ah etmeye bile gerek yok Rabbim görüyor veriyor cezasını zaten.
Kötülük yapmayın insanlara demek istedim yaptıklarınıx karşınıza çıkar er yada geç.
Ben kendi adıma kimsenin kalbini kırmam bilerek biliyorum çünkü çıkar önüme.
Şu bilinçte yaşıyorum artık o yüzden de çok şükür huzurluyum.
Aman canım ne olcak ben keyfime bakarım birşey de olmaz mantığında yaşarsan günün sonunda bir bakarsın karanlığa girmiş çıkamıyorsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…