Ah alan mutlu olur mu ?

Blackdestiny

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2019
61
43
3
Herkese iyi akşamlar bundan tam 5 ay önce sevgilimden ayrıldığım için buraya konu açmıştım.İlgisiz olduğu , bazı konularda güvenimi kırdığı ve dış görünüşümü eleştirdiği için terketmiştim ama medeni bir şekilde birbirimize hakkımızı helal ederek ayrıldık.5 ay sonra ben terkettiğim halde çok pişman olduğunu değerimi anladığını söyleyerek geri döndü.Değişeceğine dair sözler verdi. Maalesef bende sevdiğim için ve sonradan niye denemedim diye pişman olmamak için bir şans daha verdim.Biliyorum hatalıyım. Ve barıştık.Ama sadece 3 gün iyi davrandı daha sonra mesaj attı ve ayrılmak istediğini söyledi.Beni o kadar inandırdı ki , sonra telefonda konuştuk ve ben çok kötü oldum .Resmen beni kandırdı , öyle bir canım acıdıki kalbim yerinden çıkacak sandım.Bu yüzden o etmesine rağmen ben hakkımı helal edemedim.Hatta ah ettim çok canım yandı çünkü.Sizce pişman olur mu ilerde.Yanlış anlaşılma olması asla geri dönmesini istemiyorum sadece bunu nasıl yaptım diye üzülsün istiyorum.İlk ayrılığımızda yaptıklarını affettim ama bu sefer beceremedim.Ümit verip sonra kırmak insanı çok yaralıyor.Cevaplayan herkese çok teşekkürler. Güncelleme : Şimdi mesaj attım hakkımı helal ettimZaten bi hakkım varsa ilahi adalet tecelli eder.Kimsenin mutsuzluğu beni mutlı etmeyecek çünkü.Şimdi önüme bakma zamanı umarım bir daha böyle bir hataya düşmem.Üzülecek mi pişman olacak mı diye düşünmek yerine kendi hayatımı yaşamaya devam .

Son düzenleme:
Milyonların ahını alanlar nasıl mutlu oluyorlarsa o da olabilir. Ama bu dünyanın bir de öbür dünyası var. Öyle düşünüp rahatlayabilirsiniz.
Teşekkür ederim cevap için. Doğru söylüyorsunuz.Ben zaten sürünsün mahvolsun istemiyorum ama umarım yaptığının ne kadar yaralayıcı olduğunu anlar .

Olur.
Siz de ne zaman kendi mutluluğunuzu başkalarının mutsuzluğuna bağlamazsanız o zaman mutlu olursunuz.

Mutsuz olsun değil de daha çok hatasını anlasın neden yaptım bunu desin istiyorum.Yoksa onun mutsuz olması beni mutlu kılmaz zaten .Sadece gerçekten çok canım yandı.

Mutsuz olsun değil de daha çok hatasını anlasın neden yaptım bunu desin istiyorum.Yoksa onun mutsuz olması beni mutlu kılmaz zaten .Sadece gerçekten çok canım yandı.

Anlıyorum doğal bir istek ama bunu düşündükçe kendini olaydan koparman, yoluna devam etmen zorlaşır, kendine ediyorsun

Anlıyorum doğal bir istek ama bunu düşündükçe kendini olaydan koparman, yoluna devam etmen zorlaşır, kendine ediyorsun
Henüz çok yeni acısı taze ondan böyleyim sanırım.Yoksa evet böyle şeyleri takıntı eden insan kendine yapıyor.Kendi hayatına bakmak lazım ama canım ilk kez böyle yandı.

Olur tabi ben hergün birine beddua ediyorum gördükçe ,bakıyorum adam her gün mutlu,son gaz devam ediyor
Tarih tekerrürden ibarettir , alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste , bugün yediğin hurmalar yarın totonu tırmalar bak bir sürüde özlü söz var
Bakalım göreceğiz , sabredip akışa bırakmak gerek sanırım ...

Sahsen ergenlik zamanlarinda canimi cok sıkan mutsuz eden eski bir erkek arkadasim sonradan basina bi suru olayin geldigini soyledi kazalar gecirdigini falan filan ve klise olarak helallik muhabbetleri vs. etmedim tabisi. Hic umrumun 15i degil şuan. Ne yaptigiyla sonra hic ilgilenmiyosun bile.

Herkese iyi akşamlar bundan tam 5 ay önce sevgilimden ayrıldığım için buraya konu açmıştım.İlgisiz olduğu , bazı konularda güvenimi kırdığı ve dış görünüşümü eleştirdiği için terketmiştim ama medeni bir şekilde birbirimize hakkımızı helal ederek ayrıldık.5 ay sonra ben terkettiğim halde çok pişman olduğunu değerimi anladığını söyleyerek geri döndü.Değişeceğine dair sözler verdi. Maalesef bende sevdiğim için ve sonradan niye denemedim diye pişman olmamak için bir şans daha verdim.Biliyorum hatalıyım. Ve barıştık.Ama sadece 3 gün iyi davrandı daha sonra mesaj attı ve ayrılmak istediğini söyledi.Beni o kadar inandırdı ki , sonra telefonda konuştuk ve ben çok kötü oldum .Resmen beni kandırdı , öyle bir canım acıdıki kalbim yerinden çıkacak sandım.Bu yüzden o etmesine rağmen ben hakkımı helal edemedim.Hatta ah ettim çok canım yandı çünkü.Sizce pişman olur mu ilerde.Yanlış anlaşılma olması asla geri dönmesini istemiyorum sadece bunu nasıl yaptım diye üzülsün istiyorum.İlk ayrılığımızda yaptıklarını affettim ama bu sefer beceremedim.Ümit verip sonra kırmak insanı çok yaralıyor.Cevaplayan herkese çok teşekkürler.
“Beşer zulüm etse de,kader delalet eder” diye bi söz var canım... dünyanın güllük gülistanlık olmadığını görecek.. sen şimdi enerjini başka şeyler için harca. Düşünme.. 🌸

Bu gönül işleri böyle bugün seni üzerler yarın istemeden de olsa sen birini üzersin. Aşka meşke ilişkiye bel bağlamak doğru değil hormonel gelip geçici duygular çünkü. Hele ki gençlikte kimse aşırı sadık ya da çok düzgün olmuyor olanla da evlilik yoluna gidiyorsun zaten

Yoo gayette mutlu yaşanıyor. En fazla oda biri tarafından terk edilir . Hiç aklınıza bile getirmeyin inanın bazı insanlardan Allah kurtarıyor. İleride iyiki onunla olmamışta hayatıma bu kişi girmiş diyeceksiniz.

Back
X