• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah Annem..Canım Annem..

Amin, inşallah sağolasın.

Benim annem de bazen kardeşlerime kızıp bana çatar mesela.
Bana kızıp da onlara çatar aynen..

Haklı mı haksız, ama onların yükü, çilesi büyük kusursuz olmalarını beklemiyorum ben annelerin.
Sonradan da evet hatalıyım demiyor ama seni düşünüyor mu?
Evladım hasta olmasın diye dua ediyor mu?
En sevdiğin yemeği yaparken, hatırlayıp gözleri doluyor mu?

Tamamdır.. Hatalıyım kızım demese de olur benim için..
Ben bunları özür sayarım..

ağzınıza sağlık, yazdıklarınız ne kadar güzel.

yorumlarını esirgemeyen herkese çok teşekkürler.biz annemle sorunumuzu hallettik,konuştuk bu da bi adım.belki artık daha az kırarız birbirimizi

doğru haklısınız.ama bu defa annem suçlu boş yere kırdı beni.
gururum var, ama durun bakalım :27:

boşverin gururunuzu, annenize karşı haklı olsanız ne olur, olmasanız ne olur, sebebi varlığınız o.
kırgınlığa anneniz daha çok üzülüyordur. sadece annecim deseniz bile barışır.

boşverin gururunuzu, annenize karşı haklı olsanız ne olur, olmasanız ne olur, sebebi varlığınız o.
kırgınlığa anneniz daha çok üzülüyordur. sadece annecim deseniz bile barışır.

teşekkür ederim, kalkıp bir çay koyayım bari :D

inan 3 gündür ölmek üzereyim,çok üzülüyorum.ama ne bileyim belki ben mi çok alıngan davrandım bilmem de kalbim kırıldı.

Canim annen kac yasinda?eger menepoza falan giriyorsa saga sola satasir .biz annemde cok cektik.oda istemeden kiriyordu bizi.belki oyle bir donemden geciyordur.annene kusme ara ozledimde aradim de.o bekler seni...

Canim annen kac yasinda?eger menepoza falan giriyorsa saga sola satasir .biz annemde cok cektik.oda istemeden kiriyordu bizi.belki oyle bir donemden geciyordur.annene kusme ara ozledimde aradim de.o bekler seni...

evet nasıl anladın menopoz döneminde :) zaten konuştuk bugün hala kırgınlıklar var ama en azından konuşabildik

merhaba arkadaşlar..başlıktan da anlaşılacağı üzere benim derdim annem..annem ile 3 gündür konuşmuyoruz o bana kırgın ben ona.biliyorum evlat anneye küsmemeli çok günah ve ayıp ama bu sefer çok kırgınım,kendimi toparlayamıyorum..ve bunu nasıl aşacağımı bilmiyorum.

şu mübarek günlerde gideyim yanına anne bu böyle olmaz,çocuk gibi küsmeyelim gel konuşalım ölümlü dünya ne olacağımız belli değil demek istiyorum ama kırgınlığım öyle ağır geliyor ki yapamıyorum bunu.eşim gel gidelim,ikinizde hatalısınız konuşun saçmalamayın diyor ama ben yapamıyorum.içimde bi şeyler koptu gitti sanki.ondan hak etmediğim şeyler duydum,bazen bunu yapıyor ama bu sefer nedense çok koydu bana.

ne yapmalıyım bilmiyorum.annem ile küs kalamam onu çok seviyorum ve bizim ilişkimiz anne-kız ilişkisinden de ötedir.3 gündür canım çok yanıyor.ama yanına gitmek de istemiyorum,biraz hatasını anlamasını beni çok incittiğini fark etmesini istiyorum.

fikre ihtiyacım var,siz olsaydınız ne yapardınız?
aranızdaki problem ne bilemiyorum ama küs kalmayın arada oluyor tabi istenilmeyen hadiseler kırgınlıklar önemli olan uzatmadan barışmak :34:

evet nasıl anladın menopoz döneminde :) zaten konuştuk bugün hala kırgınlıklar var ama en azından konuşabildik

Eyvah eyvahh :)))) Allah kolaylik versin annem bize kök sökturmustu vaktiyle.kafa goz dalma noktasina gelirdi ovakit.kocasi cocugu gozu gormezdi ve sebepsiz kavga ederdi.neyse biz kurtardik.size kolay gelsin :)))))

bugün msj attım anneme arasam açmaz çünkü biliyorum hissettiklerimi yazdım.2-3 saat sonra kapı çaldı gelen annemdi..oturduk konuştuk.içimizdekileri anlattık,hatalarımızla yüzleştik.
Beklenen son buydu zaten Kadesa, çok sevindim. :43:Duygulandım.

Hastaneden babamın başından yazıyorum bunu. Kendi konumu açarken başlık ilgimi çekti. İnan şu yaşadığım günün 1 dk sını yaşasaydın ağlayarak annene koşardın. Sakın anaya babaya küslük olmaz. Haklı yada haksız hiç mühim değil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Babanıza dua ettim. Rabim şifa versin inşallah. :5:

ağzınıza sağlık, yazdıklarınız ne kadar güzel.

Teşekkür ederim:17:
Anneler melektir..

yorumlarını esirgemeyen herkese çok teşekkürler.biz annemle sorunumuzu hallettik,konuştuk bu da bi adım.belki artık daha az kırarız birbirimizi

Çok sevindim kadesacım.
Tadınız kaçmasın inşallah:16:

Back
X