Ah annem..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.091
158
Slm kızlar.. Annem gerçekten çok zor bir kadın, hayatta yapmış olduğum hataları onun yüzünden yaptığımı düşünüyorum.. Çok anlayışsız, bağıran, çağıran hep böyle mülayim, yapıcı, sakin onda huzur bulunan annesi olanlara imrenmişimdir.. Annem çok fedekarlık yaptı bizim için çok çalıştı çabaladı hiçirini inkar etmiyorum.. Ama ben biraz dinginlik huzur istiyorum, evliyim kendi evimdeyim tamam da olaylar karşısında abartılı tepkileri, yapıcı olmak yerine yıkmaları, aşırı alınganlıkları, dediğim dedikleri, asla kendini ona anlatamamalarımız, çok bağırmaları gerçekten çok yordu... Biraz huzur, sakinlik ve dinginlik istiyorum...

Slm kızlar.. Annem gerçekten çok zor bir kadın, hayatta yapmış olduğum hataları onun yüzünden yaptığımı düşünüyorum.. Çok anlayışsız, bağıran, çağıran hep böyle mülayim, yapıcı, sakin onda huzur bulunan annesi olanlara imrenmişimdir.. Annem çok fedekarlık yaptı bizim için çok çalıştı çabaladı hiçirini inkar etmiyorum.. Ama ben biraz dinginlik huzur istiyorum, evliyim kendi evimdeyim tamam da olaylar karşısında abartılı tepkileri, yapıcı olmak yerine yıkmaları, aşırı alınganlıkları, dediğim dedikleri, asla kendini ona anlatamamalarımız, çok bağırmaları gerçekten çok yordu... Biraz huzur, sakinlik ve dinginlik istiyorum...

Hiç kimse kusursuz değil ne yazık ki. Bir süre araya mesafe koymanı önerebilirim.

Anneniz çok zor bir yaşam geçirdiyse ondan öyledir, anlayışlı olmaya gayret edin, bir mesafe köyün belki sık görüşüyorsaniz nazı sizedir, anne babalar yaşı ilerledikçe bazen zor insanlar oluyorlar ama anneniz, Allah başınızdan eksik etmesin.

zamaninda cok cekmisse ondan olabilir.benimde annem bazen beni cildirtma noktasina getiriyor ve ben hep sunu dusunuyorum.mesela kucukken kim bilir onlari cildirtacak neler yapiyoruz ama onlar sabirla katlaniyor bize.yaslilarinda kucuk bi cocuktan farki yok

Back
X