ah arkadaslik neden bu kadar zor

Simay1

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
3
0
6
35
İstanbul
Meraba ben universitede arkadaslik konusunda cok sıkınti yasiyorum
bircogunuzun bu konuda tecrubeleri oldugunu dusunuyorum bana yardimci olursaniz cok se
vinirim ben uniye bu yil basladim ailemden kilometrelerce uzaklikta bir sehirde okuyorum.pansiyonda kaliyorum.bu sehirde ailemden hic kimse yok.oncelikle bu yuzden cok yalniz hissediyorum. siniftakilerin yuzde sekseni kendi sehirlerinde okuyolar.bu sehrin insanlari bana cok tezat acikcasi bir cogu da insaniyetten uzak ve kaba.biZim bolumun 1. sinifi 3 sinif halnde ilk baslara 2 sinifti sonradan uce ayrildi bem ilk baslarda pek kimseyle arkadas olamadim sadece bi kizla samimi oldum ama su anda onun da arkadasligi beni cok sıkıyo zaten pek arkadaslik ettigi de yok onun disinda samimi oldugum biarkadasim daha var onun dainsaniyeti hic hos degil ama sirf yalniz kalmamak icin bu gune kadar onla arkadaslik ediyodum.obenim yan sinifimda gunde saat dersimiz oluyo blok yapiliyo aralar uzun.oluyo aralarda gorusuyoduk bugun ben niye bana ugramadin kiriliyorum diye mesaj attim ilk arada.bizim sinifin kizlarinin icinde sizin des gec bitiyo ben seni beklemek zorundamiyim gibi seyler soyledi baskalarinin yaninda soylemeseydi o kadar kirilmazdim
cok bozuldum ama diger kizlarin yaninda hic bisey demedim ve belli etmedim bozuldugumu ama baskalarinin yaninda beni resmen rezil etti daha fazla rezil olmamak icin hic bisey demedim simdi de 2kere aramis duymadim mesaj attim aramissin duymadim diye kendisine bozuldugumun farkinda bile degi anlayacaginiz o kadar patavatsiz benyarin napmaliyim sizce yanima gelirse konusmak isterse
aslinda ben bu insanla arkadasligi birakmak istiyorum ama bazi zor zamanlarda yanimda oldu ve ben yalniz kalmaktan korkuyorum okulda ciddi bi gruplasma var hepsinin ikili uclu belli gruplari var ve onun disindakilerle pek samimi olmuyorlar

bence tek takılın boş verin o kızıda sizi rezil etmeye hakkı yok:26:

Ama iste yabanci oldugum bi sehirde ve okulda yalniz kalmaktan korkuyorum.hrkesin 1 - tane samimi arkadai var.benim olmayinca bi tuhaf oluyor ve kendimi cok yalniz hissediyorum. ama gercekten uslubu duzgun iyi arkadaslar vekalici arkadasliklar istiyorum.lutfen bu konuda bana biraz yardimci olun ozellikle de unide okurken edindiginiz tecrubelere dayanarak
dun aksam bu arkadas beni aramis ben duymamisim
Meaj attim duymadim diye ve bana oyle davrandgi icin kendisine cok kirgin oldugumu falan soyledim
dedi ki ben saka yapmistim zaten ordakiler de anlamisti saka oldugunu dedi ben de
saka olsa bile ck kiriciydi sakanin da bi dozu vardedim
ozur dilerim yazdi yarin gorusuruz dedi
Bende tmm gorusuruz yazdim
bugun okula ogleden sonra gidicem onu gorucegimi zannetmiyorum son ders oldugu icin
gorursem de nasil knusmaliyim sizce
bundan sonra dikkat ederim falan dedi ama uslubu boyle bunun degisecegini pek sanmiyorum
ozurunu kabul ettim ama icimde hala kiriklik var

Son düzenleme:
bence aralarına girip herkesle arkadas olmaya çalış yani takıldıkları bi ortam bii mekan muhakkak ki vardır sen de onlarla bi kaç kez git illa hemen yakın birini bulacaksın diye bir kaide yokta sen yavas yavaş onlarla takıl ortamlarına bak sonra ısındıgın kişilerle samimi olursun :1:

O kendisine kirildigim arkadas bizim sinifta degil bizim sinifta kendime yakin buldugum bi arkadas var hatta onla her gun ayni siraya oturuoruz yavas.yavas samimi olmaya da basladik ama onun da benden once samimi oldugu cok yakin bi arkadai var o da diger siniftan onla cok samimi o da hos birine benziyo onlarla takilmak guzel olurr belki ama acikcasi ben duzenli yemek yemeye onem veren birisiyim ve onlar da genelde oglen okulun yemekhanesinegitmeyip kantinden ya da marketten abur cubur bi seyler alip yiyolar ben de yemekhaneye gitmek istiyorum ve zaten simdiye kadar d o kirildigim arkadasimla gidiyoduk.bizim okulda soyle bi durum var kampuste cok fazla muhendislok fakultesi oldugu icin yemekhanesinde cok fazla erlek oluyo yemek sirasinda da cok fazla erkek oluyo oyle olunca yemekhaneye tek basingiden kizlara uzayli gibo bakiyolar yani hic kimse tek basina itmiyo ben de oglen duzenli yemeyi seven biri oldugum icin benim gibi yemekhaneyi tercih eden bi arkadasim olmasi gerekiyo o kenime yakin buldugum arkadasi yemekhaneye gitmeye nasil ikna edebilirim ya da nasil daha fazla yakinlik kurabilirim
,

arkadaşlıklarn hepsi gidiyor zaten ilk yıl 15 kişilik harika bi grubum vardı 3. sıfım en güzelinn yalnız takılıp arada birileriyle muhabbet etmek olduğunu anladım şimdi çok arkadaş edinsenden hepsi gidici zaten. bide çok alıngan olmamaya bak sen ona kırıldım falan dedikçe sen kaybetceksin karşı taraf değişmez :7:

Meraba ben universitede arkadaslik konusunda cok sıkınti yasiyorum
bircogunuzun bu konuda tecrubeleri oldugunu dusunuyorum bana yardimci olursaniz cok se
vinirim ben uniye bu yil basladim ailemden kilometrelerce uzaklikta bir sehirde okuyorum.pansiyonda kaliyorum.bu sehirde ailemden hic kimse yok.oncelikle bu yuzden cok yalniz hissediyorum. siniftakilerin yuzde sekseni kendi sehirlerinde okuyolar.bu sehrin insanlari bana cok tezat acikcasi bir cogu da insaniyetten uzak ve kaba.biZim bolumun 1. sinifi 3 sinif halnde ilk baslara 2 sinifti sonradan uce ayrildi bem ilk baslarda pek kimseyle arkadas olamadim sadece bi kizla samimi oldum ama su anda onun da arkadasligi beni cok sıkıyo zaten pek arkadaslik ettigi de yok onun disinda samimi oldugum biarkadasim daha var onun dainsaniyeti hic hos degil ama sirf yalniz kalmamak icin bu gune kadar onla arkadaslik ediyodum.obenim yan sinifimda gunde saat dersimiz oluyo blok yapiliyo aralar uzun.oluyo aralarda gorusuyoduk bugun ben niye bana ugramadin kiriliyorum diye mesaj attim ilk arada.bizim sinifin kizlarinin icinde sizin des gec bitiyo ben seni beklemek zorundamiyim gibi seyler soyledi baskalarinin yaninda soylemeseydi o kadar kirilmazdim
cok bozuldum ama diger kizlarin yaninda hic bisey demedim ve belli etmedim bozuldugumu ama baskalarinin yaninda beni resmen rezil etti daha fazla rezil olmamak icin hic bisey demedim simdi de 2kere aramis duymadim mesaj attim aramissin duymadim diye kendisine bozuldugumun farkinda bile degi anlayacaginiz o kadar patavatsiz benyarin napmaliyim sizce yanima gelirse konusmak isterse
aslinda ben bu insanla arkadasligi birakmak istiyorum ama bazi zor zamanlarda yanimda oldu ve ben yalniz kalmaktan korkuyorum okulda ciddi bi gruplasma var hepsinin ikili uclu belli gruplari var ve onun disindakilerle pek samimi olmuyorlar

ünide arkadaşlık gerçekten çok zor.kyk da mı kalıyon yoksa özel yurtta mı?bi de hangi şehir acaba merak ettim :)
arkadaşlarını iyi seçmen gerekiyor.o kız da bugün seni herkesin içinde rezil etmişse yarın öbür gün de aynı şeyi yapar.zaten patavatsız biri demişsin.böyle insanlardan uzak durmak lazım.hiç yurt ortamında yada sınıfta farklı arkadaşlıklar arasına giremez misin.yada yurttaki arkadaşlarından hiç sınıf arkadaşın fln denk gelmedi mi.genelde küçük şehirlerde fln denk gelir.

Back
X