- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
Ne yazip nerden baslayacagimi hic bilmiyorum onume gelen herkese anlatip care isteyip aglamak istiyorum su an yaptigim gibi.. burdanda derdime carem yok ama icimi dokmem gerekiyo hasta olmamak icin bunu yapmaliyim. Babami isten cikardiklari zaman buraya konu acmistim babam hala calismiyor ve biz kizlari olarak ne yapmamiz nerden tutacagmizi hic bilmiyoruz. Cunku cok zengin bi evliligimiz yok cok sukur sartlarimiz normal ama bi yerden tutsak bi yerden dokulecek bi vaziyette babam su an. Yapilandirilmis kredi borclari evin kirasi sigortasi bagkuru borclari hep.ust uste ve babam calismiyorrrr neden cunku omirilik daralmasi var bacagina vuruyor sekerek yuruyor ve isi agir bi is mobilyaci ama agir is yapmamasi gerekiyor. Rabbim sevdigi kuluna dert verirmis derler oylemi dersiniz? Bugun bagkua olan borcu yuzunden doktora cikamadi. Beynimden kaynar sular dokuldu. Sigortali bi ise girerse anca cikabilcek. Hangi birine uzulsem bilmiyorum 15 bin olan bagkir borcunami yoksa 4 ay once sskli bi ise girip calistigi icin kendim.odeyecegim deyip ablama 7 8 bin kredi cektirip su an calismadigi icin odeyemeyecegi ve ablaminda zor durumda kalacaginami uzuleyim.yoksa kiralarini veremediklerini icin ev sahibinin pis bakislarinami. Biz uzakta oturuyoruz ailemizden onlar memlekette.kiraya yardim etsem ablam krediyi kendi nasil odeyecek krediye yardim etsem kirayi kim verecek ya diger borclari? Evet simdi is bakiyor sanki cunku artik calismak zorunda oldugunun farkinda ama hem sagligi iyi degil hem ne is yapacak. Daha anlatmadigim bir suru sey napacagimizi sasirdik babama hic bisey soylenmiyo sorulmuyo hemen kizip tavir aliyor insan gibi konusulmuyor parasi olmayinca sanki bi ocuye donusuyor.annemede huzur vermiyor boyle olunca. Uzun oldu kusura bakmayin lutfen kirmadan cevap yazin. Yeterince icimde firtinalar kopuyor