• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah baba nasıl yaptın bunu?

deliii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2008
29
0
86
Balıkesir
merhaba arkadaşlar..ben üye olalı 1 sene oluyor nerdeyse şimdi yazmak nasipmiş..
o kadar şoktayım ki söze nasıl başlayacağımıda bilmiyorum inanın.
babam herkes tarfından çok sevilen,neşeli,esprili,evine bağlı,bana bağlı,anneme bağlı ve çok seven biridir.babannem bir sürü eziyet eder asla annemi ezidrmez..hep arkasındadır.
neyse geçen gün annemle kameradan görüşeceğiz..açılmıyor bu olmadı diye beni aradı.bende şifrayi istedim bide ben deneyeyim diye..böylelikle babamın şifresini öğrenmiş oldum..hee bu arada annem teknoloji özürlüdür.sadece msn açıp konuşmayı biliyor o kadar.
neyse dün msn deyim,yeni sürümünü bilenler bilir alt kısımda kim ne yaptıysa güncel olarak bildirir..mesela ahmet mehmetin profiline not gönderdi,ayşe resmini değiştirdi falan.
altta babamın x adlı birine not gönderdiği yazıyordu.bende tıkladım neymiş diye...
kadının birine iltifat etmiş.ne kadar şair ruhlusun bende yok,oda benim eksikliğim demiş.
sonra 2 resminede yorum yapmış
birinde yaşını kimselere söyleme nazara gelirsin demiş..birindede manzara çok güzel çiçekler kıskanacak seni şimdi demiş...
deliye dönndüüüüüüüm...burada birçok kez okudum..face de eşleri başka kadınlara iltifat etti diye boşananları..çünkü iltifatta bir aldatmadır..değilse bile eğilim,başlangıcıdır..
başımdan aşağı kaynar sular döküldü..annme o kadar düşkün insan bunu başka birine nasıl yazar.
babamı aradım nasıl diye.lafı fazla uzatamadım x kim dedim..noldu dedi..sen kim olduğunu söyle dedim..bir arkadaşımın kardeşi noldu ki dedi..yazdıklarını okudum hiç hoş değil annem görse mahvolur dedim.kızım takıldım sadece dedi.takılmazsın dedim ne demek takılmak..kafayı yicem ya sen neler karıştırıyorsun dedim..kızım yanlış anlaşılmaya neden olduysam özür dilerim yemin ederim öyle bişey yok dedi.ben ağlamaya başladım kapattım sonra mesaj yazdım.
böyle birşeyi nasıl yaparsın yaparsın dedim.annem bunu haketmiyor dedim..başka kadına takılamaz iltifat edemezsin dedim.bu yüzden boşanan bir sürü insan var..ki benim içinde boşanma sebebi dedim..eşim böyle birşeyi yapsa affedemem dedim..
aynışeyi kendin için düşün,annem birine çok hoş çıkmışsın,ne kadar güzel yazıyorsun gibi iltifatlat etse neler hissedersin dedim..senden hiç beklemzdim ne zaman bu hale geldin dedim..mesajdan sonra aradı.kızım gerçekten yanlış anladın hakkını helal et,takılayım demiştim dedi..ben inanmıyorum arkadaşının kardeşi falan olduğuna dedim..haklısın mesajını okuyunca yerin dibine girdim.kendimden utanıyorum ama art niyetle yazmamıştım dedi.bende benim gibi başkalarıda görmesin diye hesabına girdim yazdıklarını ve güncellemeleri sildim dedim.
annemin kulağına gidipte üzülmesini istemiyorum dedim.

sonra tekrar babamın msn ni açtım..silinmiş adres varmı diye baktım.1 tane vardı..o adresi benim msn lerden birine ekledim..benim 3 tane mns varda o yüzden.isteğimi kabul etmiş bi baktım o kadın!!!! bişey olmasa neden silsin adresi..dünden beri ağlıyorum.kafam şişti..eşimede anlatamıyorum.adam neyin var idye soruyor..hastayım baş ağrısından ağlıyorum diyorum.kadını eklediğim adres adına face den de hesap açtım ve adresi arattım.kadın face de var.ordanda ekledim.belki profilinden dulmu kaç yaşında nerde yaşıyor öğrenebilirim..

sizden işin bu tarafından sonra yardım istemek için konuyu açtım..gerçekleri olayın iç yüzünü nasıl öğrenebilirim kadından..ne söylerimde ağzından laf alırım.direk sorarsam ya gerçekten hiçbişey yoksa arkadaşının kardeşiyse çok ayıp olur..
offff çıldırcam ya.mafoldumbenmafoldumben

bu arada dul mu lafıma kimse alınmasın..hani dullarmı sadece böyle yapar karalamak istiyormuşum gibi..asla öyle düşünmeyin..kadının resimlerinde 2 tanede kocaman çocuğu vardı da o yüzden dedim..evli birine yazma herhalde öyle şeyler..bekar olmalı..

Canım internet ortamı bu, herkes her şeyi söylüyor. Daha güçlü kanıtlar olması lazım elinde. Ben de bir keresinde babamın msn konuşmalarında iltifat demeyeyim de bir bayanla konuşmasını yakalamıştım. Ama arkadaşım falan deyince annem tepki vermemişti. Belki de senin de annen önemsemeyecek, annene söyle ama gerisine karışma derim.

ya annem netten konuşma olayına çok gıcık zaten..
bir keresinde babam okey oynarken,muahbbet varmış..sen kaç yaşındasın demişler oda ben yaşlıyım ya torunum bile var demiş..kadının biride aaa dedmisin sen bide torunun var demek yerim ben onu canım falan demiş..babamda gayriihtiyari anlatmış bunu anneme.annem nasıl kızdı ya sen nasıl konuşursun tanımadığın kadınla.ne üstüne lazım diye..
hatta 2 hafta önce falan bu internetten dolayı olan aldatmalar evliliklerin bitmesinden bahsediyorduk..tv de vardı..annemde dediki.babana gençken daha çok güveniyordum şuan güvenmiyorum..oyun oynarken neden muhabbet ediyor..bugün muhabbet eden yarın msn adresini telefonunu ister..zaten bu biten evliliklerde böyle başlamıyormu olaylar dedi..bende yok babam yapmaz öyle şey dedim...

neyse baktım kimse akıl vermiyor burdan ses çıkmayınca babamı aradım.
sabaha kadar uyuyamadım kafayı yicem bana herşeyi güzellikle anlat baba dedim..yalansız kıvırmadan..yoksa ben öğreneceğim ama sonuçları kötü olacak bir şkeilde öğreneceğim dedim..
tamam dedi.
okey masasında tanıştım dedi..kendi meslek grubunun olduğu odaya girmiş..
ortak tanıdıklar falan çıkmışta öyle eklemiş.benim gevezeliğim,sen haklısın dedi..ne işin var okey oynuyorsan muhabbet etmeden oynayamıyormusun illa mailini alıyorsun.oda veriyor yani hayret nasıl bir kadınsa dedim..
sana söz veriyorum bir daha asla böyle birşey olmayacak.dedi..söz yetmez dedim..benim üzerime yemin et dedim.tabi bu arada ağlıyorum..bir daha bırak oynarken muhabbet etmeyi oyun odlarına da girmeyceksin benim üstüme yemin et dedim..tamam dedi yemin etti..oda ağladı..anlatmadığın başka bişey varmı dedim.gerçekten hepsi bu dedi..oyunda tanıştık dedi..
oooof off baba bir daha asla güvenemeceğim sana.

hmmm zor bi konu ne desem bilemiyroum güzelim ama bence bunu annene şimdilk söyleme çünkü belki abartılacak bişey yoktur hallolacak bi meseledir biraz zamana bırak bakalım ve internetten takılmaya bak bakalım bence birde erkek olarak faceden ona arkadadlsık yolla bi resim bul neetten onu koy falan bakalım senide kabuledecekmi öyleyse demekki hiç sormadan sorusturmadan kabul ediyor herkesi demektir duruma göre şekillenir başka bişey diyemiyorum ne diyeyim allah yardımcın olsun

Benzeri bi durum benim de başıma geldi.Babamın sayısız msn adresi ve facebook hesabı var.Kendisi nasıl aklında tutuyor bunları bilemem. Üstelik bazılarında kadın ismiyle kayıtlı babam,gizlenmiş güya.
Canı sıkılıp, keyifsiz olduğu anlarda da annemi dövmüş bikaç kere. Ben ailemden uzak bir şehirde yaşıyorum.
En son 3 ay önce yine şiddet uygulamış anneme. Hem suçlu hem güçlü.Dayanamadım babama da facebooktan mesaj attım,diğer kadına da attım.Bir de babamın cep tel.ine mesaj attım : İlk ve son defa söylüyorum anneme bir daha elini kaldırma diye.
O kadar sinirliyim ki hala.Hadi böyle bir adilik yapıyorsun ama annemi dövmeye ne hakkın var? Kardeşime de demiş ki,görüştüğüm kadın bu sabah beni aradı, Darksoulriver da ona mesaj atmış.Yerin dibine girdim çok utandım diye.Benden utanmış yaaa.Kendi karıştırdığı haltlardan utanmıyor da!!!
Şu yaştaki adamın uğraştığı şeylere bak....Oturup torun bakıp çocuklarıyla ilgileneceği yerde benden utanıyor, maddi manevi her şeyi esirgiyor bizden. Olacak iş mi bu? Daha neler,neler...
Anneme de hiçbi şey söylemedim diğer kadınla ilgili. Sadece sana vurduğu için babamla konuşmuyorum,dedim.

bu daha kötü bi durum
aman YAREBBİM NELER DUYUCAZ DAHA
ya oturup ne güzel çocuklarımızı arıyla namusuyla evlendirdik deyip şükredeceklerine neler neler oluyo ya:1no2:

cidden zor bi durum belli yaşa gelmiş bazı erkekler gençliklerinde bu tür şeyler olmadığı ve yaşayamadıkları içinmidir bilmiyorum orta yaş üstü grup erkekler malesefki yapıyomuş bu tür şeyler benimde çevremde olan bu tür olaylar var

Ya belki cidden birşey yoktur ortada,kötü düşünme ki kötü olmasın canım.

Annene söylemediğin çok iyi olmuş sakın anlatma da.

Baban silmiş o kadını listeden ,sen rahatsız oluyosun diye silmiştir ya ,sen arada sırada kontrol et gene hesaplarını

merhaba arkadaşlar..ben üye olalı 1 sene oluyor nerdeyse şimdi yazmak nasipmiş..
o kadar şoktayım ki söze nasıl başlayacağımıda bilmiyorum inanın.
babam herkes tarfından çok sevilen,neşeli,esprili,evine bağlı,bana bağlı,anneme bağlı ve çok seven biridir.babannem bir sürü eziyet eder asla annemi ezidrmez..hep arkasındadır.
neyse geçen gün annemle kameradan görüşeceğiz..açılmıyor bu olmadı diye beni aradı.bende şifrayi istedim bide ben deneyeyim diye..böylelikle babamın şifresini öğrenmiş oldum..hee bu arada annem teknoloji özürlüdür.sadece msn açıp konuşmayı biliyor o kadar.
neyse dün msn deyim,yeni sürümünü bilenler bilir alt kısımda kim ne yaptıysa güncel olarak bildirir..mesela ahmet mehmetin profiline not gönderdi,ayşe resmini değiştirdi falan.
altta babamın x adlı birine not gönderdiği yazıyordu.bende tıkladım neymiş diye...
kadının birine iltifat etmiş.ne kadar şair ruhlusun bende yok,oda benim eksikliğim demiş.
sonra 2 resminede yorum yapmış
birinde yaşını kimselere söyleme nazara gelirsin demiş..birindede manzara çok güzel çiçekler kıskanacak seni şimdi demiş...
deliye dönndüüüüüüüm...burada birçok kez okudum..face de eşleri başka kadınlara iltifat etti diye boşananları..çünkü iltifatta bir aldatmadır..değilse bile eğilim,başlangıcıdır..
başımdan aşağı kaynar sular döküldü..annme o kadar düşkün insan bunu başka birine nasıl yazar.
babamı aradım nasıl diye.lafı fazla uzatamadım x kim dedim..noldu dedi..sen kim olduğunu söyle dedim..bir arkadaşımın kardeşi noldu ki dedi..yazdıklarını okudum hiç hoş değil annem görse mahvolur dedim.kızım takıldım sadece dedi.takılmazsın dedim ne demek takılmak..kafayı yicem ya sen neler karıştırıyorsun dedim..kızım yanlış anlaşılmaya neden olduysam özür dilerim yemin ederim öyle bişey yok dedi.ben ağlamaya başladım kapattım sonra mesaj yazdım.
böyle birşeyi nasıl yaparsın yaparsın dedim.annem bunu haketmiyor dedim..başka kadına takılamaz iltifat edemezsin dedim.bu yüzden boşanan bir sürü insan var..ki benim içinde boşanma sebebi dedim..eşim böyle birşeyi yapsa affedemem dedim..
aynışeyi kendin için düşün,annem birine çok hoş çıkmışsın,ne kadar güzel yazıyorsun gibi iltifatlat etse neler hissedersin dedim..senden hiç beklemzdim ne zaman bu hale geldin dedim..mesajdan sonra aradı.kızım gerçekten yanlış anladın hakkını helal et,takılayım demiştim dedi..ben inanmıyorum arkadaşının kardeşi falan olduğuna dedim..haklısın mesajını okuyunca yerin dibine girdim.kendimden utanıyorum ama art niyetle yazmamıştım dedi.bende benim gibi başkalarıda görmesin diye hesabına girdim yazdıklarını ve güncellemeleri sildim dedim.
annemin kulağına gidipte üzülmesini istemiyorum dedim.

sonra tekrar babamın msn ni açtım..silinmiş adres varmı diye baktım.1 tane vardı..o adresi benim msn lerden birine ekledim..benim 3 tane mns varda o yüzden.isteğimi kabul etmiş bi baktım o kadın!!!! bişey olmasa neden silsin adresi..dünden beri ağlıyorum.kafam şişti..eşimede anlatamıyorum.adam neyin var idye soruyor..hastayım baş ağrısından ağlıyorum diyorum.kadını eklediğim adres adına face den de hesap açtım ve adresi arattım.kadın face de var.ordanda ekledim.belki profilinden dulmu kaç yaşında nerde yaşıyor öğrenebilirim..

sizden işin bu tarafından sonra yardım istemek için konuyu açtım..gerçekleri olayın iç yüzünü nasıl öğrenebilirim kadından..ne söylerimde ağzından laf alırım.direk sorarsam ya gerçekten hiçbişey yoksa arkadaşının kardeşiyse çok ayıp olur..
offff çıldırcam ya.mafoldumbenmafoldumben

Çok geçmiş olsun canım. Umarım her şey en kısa zamanda senin ve ailen için yoluna girer...

ya adresi ben söyledikten sonra değil önceden silmiş zaten..
çünkü bu muhabbetler olduğunda köydeydi..
anneme anlatırmıyım ya kahrolur kadın..
kesin boşanır boşanmasa bile babamı asla affetemz hiçbirşey eskisi gibi olmaz..
valla babamın dediğine göre hiç öyle bir muhabbet geçmemiş..
yeminler ediyor.
bende geçmesine gerek yok aldatmalar böyle başlıyor zaten dedim..
ilk defa yazmış ilkinde yakalanmış..
aslında dediğine göre yorum yazmış,sonradan yazdığı için utanmış ve hemen adresi silmiş..
zaten babamda çok anlamaz netten bilgisayardan..sürekli bizi arar sorar..bende hemen adresine girip sildim yorumları..başkalrıda görmesin diye..
çok utanıyorum kendimden dedi yine aradı..onu yazmış olmam bile hataydı,senin düşündüğün gibi düşününce anladım..laf olsun torba dolsun diye yazmıştım dedi..
benim üstüme yemin ettirdim sözler verdi inşallah yapmaz bir daha ama asla babama karşı eskisi gibi olamaycağım kesin

zamanında benim netten tanıştığım biri vardı..istemeye gelmek istediler.ailesi falan çok seviyordu beni..uzun süredir görüşüyorduk ama
babamı görseniz ortalığı ayağa kaldırdı..
bizim düşünce yapımızda değil,tanımıyoruz etmiyoruz,asla olmaz..evlencem diyorsan bizi unut..internetten aşk mı olurmuş nasıl güveniyorsun dedi.günlerce ağladım..sonra ailemi sırtımı dönemem dedim..ne olursa olsun ailem..öteki sildim..
şimdi onun yaptığına bakın..beni çok mu kınamıştı acaba..ama ben gençtim,bekardım..
o evli torun torba sahibi..şimdi aramızda çok büyük bir sır var..
1-2 ay sonra gideceğim memlkete bakalım nasıl davranacak..zaten çok sever bizi,hep memnun etmek için elinden gelenin en iyisini yapar..evli olmama rağmen gittiimmi baştan aşağı giydirir beni..hediyem olsun diye..kızıma durmadan bişeyler alır..şimdi ilgi alaka biraz daha artar yalakalık boyutuna erişir gibime geliyor..
inşallah gerçekten çok pişmandır onları yazdığına..
benle birlikte ağladı telde..ilk defa ağladığını duyuyorum..

Son düzenleme:
size deediğin kadar değer veriyora bi daha böyle bi şeye kalkışmaz diye düşünüyorum bi anlık şeytana uymuş olabilir sen arada yine kontrol et ama annene sakın söyleme

Canım bencede baban bir anlık şeytana uymuşş :1no2: Anlatmana bakılırsa da gerçekten pişman olmuş, umarım dersinii almıştıryerimseniben Bence korkudan bir daha pc'ye bile yaklaşamaz:jeyyar:

aman int.e elini kaptıran kolunu kurtaramıyor.çok kişinin yuvasını yıkacak bu meret

ıyi ki fark etmişsiniz..Pişman olmuştur baban merak etme..
Bişey yapmaya kalmış kendince,eline yüzüne bulaştırmış işte..

Gercekten cok üzüldüm ..Valla ne diyecegimi bilemiyorum ama bana yapılsa baskası bilse özellikle yakınlarımdan eger bir sekilde ögrenirsem onlara kırılırdım ..Bana yapılmasını istmedigim birseyi baskasına yapmak istemem ..

Ama malesef bazı seyler bu dedigimiz gibi yürümüyor ben annenin bilmesi kanaatindeyim ama psikolojisi kaldırırmıı bilemem hem babanız bir sansı daha hakediyordur belki..bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Back
X