olay olduğundan bei yani 3 aydır babamı takipteyim her türlü...çok ta netten anlamadığı için ince ayarlardan falan takip etmem kolay oluyor..
sadece msn de bizimle görüşmek için oturuyormuş başına annemden aldığım duyumlara görede..
annem diyorki birden netten eli ayağı kesildi adamın..bazen takılırdı ama artık hiç oturmuyor başına çok şaşırdım diyor..
tabi anneme söylemedim..üstündne geçmiş ama şimdi söylesem bile boşanır..
sanırım bir anlık ne oldum delisi falan oldu nette..
sonra pat diye yaptığı aynı gün ortaya çıktı ve fos...eline yüzüne bulaştırdı ama çok çok pişman yaaa
Bir şey yapmamış adamcağız öyle bir anlık hata. Siz de daha fazla yüzüne vurup utandırmayın. Bu devirde ailesine çocuklarına bağlı,utanma duygusunu yitirmemiş kaç tane adam kaldı ki. Bu nedenle üzerinden zaman da geçse annenize söylemeyin unutun gitsin. Tabi kontrolü elden bırakmadan...
Farkındaysan sen onun çocuğusun , şunu yap bunu yap diye hizaya getirmeye çalışman abesle iştigal bence ..Koca adamı arayıp hesap sorman çok tuhafıma gitti .Kendimize dert aramayalım durduk yerde bu kadar iyi vasıflarını saydığın biri yanlış yapmaz kalbini ferah tut bence; adam özür bile dilemiş senden ..Haza beyefendi demek kıymetini bil , kendi hayatınla uğraş tevekkeli dememişler kurt yaşlanınca ...
hemen annene söylemelisin bence ayy kaç yaşında adam bile allahım o zaman benim hiç güvenmemem lazım hep internet üzerine işleri böyle bişiler yaşatmasın yani Allah ya off noluyo bu devire yaa sinir oluyorum amaalsanaalsanasmile
hesap sorarım tabikide..evet ben onun çocuğuyum,oda annemin eşi..anneme bunu yapmaya hakkı yok..Allahtan ilk hatasında çıktı karşıma,ya devam etseydi.kadın buna yazsa,bu kadına yazsaydı...zaten aldatmlar,ikileme düşmeler bundan kaynaklanmıyormu..masum bi muhabbet(!)le başlıyor herşey..kimseyi aldatmaya hakkı yok hesap sormam çok normal,bağırıp çağırmamda..anneme söylemediğime dua etsin..
yapman gereken her şeyi yapmışsın.
baban da yapmış, silmiş hemen.
sakin ol. faceden başkası olarak ekle ve konuşmaya çalış.
babana da tafra yapma fazla.
annen bilmesin bence de şu an en azından.
olayın derinliği varsa anlarsın, o zaman de.
ınşallah yoktur.
ki ben sanmıyorum nedense öyle geldi. :)
inşallah senin gibi bir kızım ya da oğlum olur da büyüyünce beni böyle korur gelebilecek kötü şeylere karşı :))
ama baban da çok tatlı bir insanmış, seni hiç kırmamış, üstüne özür dilemiş.
bravo.
sen de daha fazla üzme onu. dersini almıştır bence...