- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Bende bi anlasam bi de bunu diyen babaannenin de ilk iki çocuğu kız tezatlık ordaAyhhhhhhhh zaman makinası icat olsa da, bu kafaları milattan önceye ışınlayabilsek keşke.
Ki sanmıyorum milattan önce bile böylelerinin olabileceğini. Nerden, nasıl türemişler bunların bu düşünceleri bilemiyorum, düşünceleri kurusun.
Kameraya alın o hareketlerini :)Kızlar benim sorunum kayınvalidem değil kayınvalidem in kayinvalidesi yani eşimin babaannesi.
Eşim ailenin tek erkek torunu 8-9 tane de kız torun var. Babaannesi eşime çok düşkün görünüyor güya. Ama sadece erkek olduğu için. Yani cahil kadın birsey demek istemiyorum ama kendi kızlarına bile nefretle yaklaşan sadece oğullarını seven bir kadın.
Evlendigimiz günden beri bana çok iyi davranırdı ama sürekli de erkek torunu size ayırdım derdi. Evli olan kız torunlarının hepsinin kızı oldu. Geçen gün doktor büyük ihtimalle kız dedi bizim bebek için :) allah var çok sevindim eşimde çok sevindi.
Eşimin ailesinin evinde açıkladık babaanne de orda yaşıyor. Kadın küçük çocuk gibi belli olmaz inşallah erkektir diyip duruyor. Görümcem falan ay ne güzel süsleriz diyor erkek o erkek ben öyle hissediyorum diyip herkesin hayalini kursağında bırakıyor.
Ve artik elini bile opturmuyor bana yokmusum gibi davranıyor. Yemekte yanında oturuyorum diyelim kalkacagini hissettim babaanne kalkacak mısın cekileyim dedim. Kalkarim ben diyip bağırdı. Normalde ah kızım canım kızım güzel gelinim falan derdi. Zaten inanmiyordum samimiyetine ama şimdi nasıl davranayim ne diyeyim bilemiyorum.
Bi de çok kurnaz kadın kayinpederim ve eşim varken melek gibidir. Onların yanında yine iyi davranıyor ama onlar olmayınca bakışıyla bile canıma okuyor. Aynı şeyi kayınvalidem de yaşıyor ama kayinpederime ve eşime ispat edemiyoruz o yüzden hep babaanneyi haklı buluyorlar
Hamile olmadan önce de sürekli derdi eşim. İçin benim oğlumun oğlu olur ama diyelim olmadı sevmem ben diye hiç düşünmez güler gecerdim şimdi takmaya başladımAy şaka gibi :) Yaşlı kadın boş ver beynini meşgul ettiğine değmez :) Sen kendini böyle her şeye stres edersen olmaz ama hamişsin. Birazcık gevşemeye bak...
Yok kizmam biliyorum çünkü hamile olmadan önce söylediğinde gülüyordum şimdi kanıma dokunuyor.kızmayın ama hamile kafası diyeceğim ben :)
hani biraz fazla takıyorsunuz sanki. Hamile olmasanız belki aynı pencereden bakabilirdik sizinle.
Yine de boşvermekten başka çareniz yok gözüküyor.
Valla en güzeli hiç bise olmamış gibi davran umursama... hamisliginin tadını cikarKayinpederim kayınvalidem görümce lerim eşimin amcası Halası herkes çok sevindi zaten tek sorun çıkaran babaanne
Mantıklı. Bazen içimden geçmiyor değil. Bütün gün dizinin dibinde otursun herkes istiyor akşam eşimle kayinpederim gelince bunlar bütün gün oturdu diye şikayet ediyor ispatlamak lazımKameraya alın o hareketlerini :)
Eşimin yanında bambaşka davranıyor ki eşime ne kadar anlatsam da anlamıyor ne zararı var bak pamuk gibi kadın kimseye karışmaz oturup duruyor diyorHerşey Allahtan bunu siz seçemiyosunuz ki. Yine terslerse kızım olacağı için mi böyle davranıyosun yoksa babane dersin eşine de söyle. Koyun tavrınızı o kim ya babaneyse babane.
Başka şehirde yaşıyordu torunuyla onunla kavga edip geldi doğuma kadar burdaymis. Aynı şehirde olmak bişey değil de her gün çağırıyor ona rağmen haftada bir kaç kere gidiyorum o bile fazla geliyorValla en güzeli hiç bise olmamış gibi davran umursama... hamisliginin tadını cikar
Kendi kız torunları için onlar kız başka ne doguracaklardi ki zaten hepsinin kızı oldu diyor öyle dediği bi zamanda babaanne seninde kızların var diyesim geliyor ama saygı işte tutuyorum cenemiBabanenin cinsiyeti ne acaba? Pipisi var herhalde. Cahil güzelim. Takma sen. Hamileliğini keyifli keyifli yaşa
Hamile olmadan önce de sürekli derdi eşim. İçin benim oğlumun oğlu olur ama diyelim olmadı sevmem ben diye hiç düşünmez güler gecerdim şimdi takmaya başladım
Bazen dinsizin hakkından gelmek için imansiz olmak lazım evde kimse yokken kameraya çekin öyle davrandığı zaman ve gerekirse tehdit edin bak gösteririz diye bu şekilde sizi biraz daha rahat bırakacaktır baktınız oluru yok goruntuleri gosterinMantıklı. Bazen içimden geçmiyor değil. Bütün gün dizinin dibinde otursun herkes istiyor akşam eşimle kayinpederim gelince bunlar bütün gün oturdu diye şikayet ediyor ispatlamak lazım
Kendi kızı ve torunuyla yaşıyordu başka şehirde kavga etmiş oğlum bakar bana diyip buraya gelmiş. E ama oğlu bütün gün çalışıyor kim bakıyor gelini ama gelinin canına okuyor her yemeğe her harekete laf söylüyor. Kendi kızlarına da aynı davranıyor gerçişimdi hayır kız evlatta bilmiyo mu babaanne. erkeklerin eşleri izin vermediği için sıgamıyorlar yanlarına. var ya en en nefret ettiğim şey bu kız erkek davası. lan hayırlı olsun saglıklı olsun da bırak cinsiyeti. Mal karı. çok afedersin çok sinirlendim
Evet orası öyle bebeğim etkileniyor ama işte hormonları tutma yolu bulamadım onun yerine bir hafta ailemin yaşadığı şehire gidicem.:) uzak kalayim birazBoşver bebeğimmm kimseyi kafana takmaman lazım. Senin tüm hissettiğin gerginliği stresi, bebişin içeride yaşıyor hormonlarına mukayet ol :))
Evet orası öyle bebeğim etkileniyor ama işte hormonları tutma yolu bulamadım onun yerine bir hafta ailemin yaşadığı şehire gidicem.:) uzak kalayim biraz
İyi de canım kadına sinir olunca kendi kendime sinir oluyorum eşimle paylasamiyorum. Eşime babaannesi bakmış zamanında o yüzden anne gibi görüyor ve babaanne eşimin yanında süper babaanne gibi olunca eşime birsey anlatamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?