Ah babaanne

Herşey Allahtan bunu siz seçemiyosunuz ki. Yine terslerse kızım olacağı için mi böyle davranıyosun yoksa babane dersin eşine de söyle. Koyun tavrınızı o kim ya babaneyse babane.

Bende bi anlasam bi de bunu diyen babaannenin de ilk iki çocuğu kız tezatlık orda

Kameraya alın o hareketlerini :)

Ay şaka gibi :) Yaşlı kadın boş ver beynini meşgul ettiğine değmez :) Sen kendini böyle her şeye stres edersen olmaz ama hamişsin. Birazcık gevşemeye bak...
Hamile olmadan önce de sürekli derdi eşim. İçin benim oğlumun oğlu olur ama diyelim olmadı sevmem ben diye hiç düşünmez güler gecerdim şimdi takmaya başladım

kızmayın ama hamile kafası diyeceğim ben :)
hani biraz fazla takıyorsunuz sanki. Hamile olmasanız belki aynı pencereden bakabilirdik sizinle.

Yine de boşvermekten başka çareniz yok gözüküyor.
Yok kizmam biliyorum çünkü hamile olmadan önce söylediğinde gülüyordum şimdi kanıma dokunuyor.

Herşey Allahtan bunu siz seçemiyosunuz ki. Yine terslerse kızım olacağı için mi böyle davranıyosun yoksa babane dersin eşine de söyle. Koyun tavrınızı o kim ya babaneyse babane.
Eşimin yanında bambaşka davranıyor ki eşime ne kadar anlatsam da anlamıyor ne zararı var bak pamuk gibi kadın kimseye karışmaz oturup duruyor diyor

şimdi hayır kız evlatta bilmiyo mu babaanne. erkeklerin eşleri izin vermediği için sıgamıyorlar yanlarına. var ya en en nefret ettiğim şey bu kız erkek davası. lan hayırlı olsun saglıklı olsun da bırak cinsiyeti. Mal karı. çok afedersin çok sinirlendim

Babanenin cinsiyeti ne acaba? Pipisi var herhalde. Cahil güzelim. Takma sen. Hamileliğini keyifli keyifli yaşa

Valla en güzeli hiç bise olmamış gibi davran umursama... hamisliginin tadını cikar
Başka şehirde yaşıyordu torunuyla onunla kavga edip geldi doğuma kadar burdaymis. Aynı şehirde olmak bişey değil de her gün çağırıyor ona rağmen haftada bir kaç kere gidiyorum o bile fazla geliyor

Babanenin cinsiyeti ne acaba? Pipisi var herhalde. Cahil güzelim. Takma sen. Hamileliğini keyifli keyifli yaşa
Kendi kız torunları için onlar kız başka ne doguracaklardi ki zaten hepsinin kızı oldu diyor öyle dediği bi zamanda babaanne seninde kızların var diyesim geliyor ama saygı işte tutuyorum cenemi

Hamile olmadan önce de sürekli derdi eşim. İçin benim oğlumun oğlu olur ama diyelim olmadı sevmem ben diye hiç düşünmez güler gecerdim şimdi takmaya başladım

Boşver bebeğimmm kimseyi kafana takmaman lazım. Senin tüm hissettiğin gerginliği stresi, bebişin içeride yaşıyor hormonlarına mukayet ol :))

Mantıklı. Bazen içimden geçmiyor değil. Bütün gün dizinin dibinde otursun herkes istiyor akşam eşimle kayinpederim gelince bunlar bütün gün oturdu diye şikayet ediyor ispatlamak lazım
Bazen dinsizin hakkından gelmek için imansiz olmak lazım evde kimse yokken kameraya çekin öyle davrandığı zaman ve gerekirse tehdit edin bak gösteririz diye bu şekilde sizi biraz daha rahat bırakacaktır baktınız oluru yok goruntuleri gosterin

Kendi kızı ve torunuyla yaşıyordu başka şehirde kavga etmiş oğlum bakar bana diyip buraya gelmiş. E ama oğlu bütün gün çalışıyor kim bakıyor gelini ama gelinin canına okuyor her yemeğe her harekete laf söylüyor. Kendi kızlarına da aynı davranıyor gerçi
Ama oğlu ve torunu yani eşim yanında olsun hiç sesi çıkmıyor herseyden memnun biri oluveriyor

Boşver bebeğimmm kimseyi kafana takmaman lazım. Senin tüm hissettiğin gerginliği stresi, bebişin içeride yaşıyor hormonlarına mukayet ol :))
Evet orası öyle bebeğim etkileniyor ama işte hormonları tutma yolu bulamadım onun yerine bir hafta ailemin yaşadığı şehire gidicem.:) uzak kalayim biraz

Y
Yasli kadin belli cahil ve geri kafali sen bu lafi önemsedikce kadinda kendini hakli zannedecek

Umursamamaktan baska caren yok

Ne dememizi bekliyorsun anlamadim bilmem kac yasindaki kadinin geri kafali dusuncelerini nasil alt etmen gerektiginin tüyosunumu istiyorsun

Yasli zaten senden baska kimsenin bu lafi pek onemseyecegini zannetmiyorum

Seninde belki altta yatan bi erkek bebek sevdan vardirda kadinin yarani desmesi hosuna gitmemistir ha ne dersin

Kaynananız kaynana olmuş ama kaynana derdinden kurtulamamış he deyip geçeceksin mecburen yaşlı sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…