- 30 Ekim 2017
- 921
- 1.025
- 113
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
-
Zaten sorcam ben de ona kızıyorum zaten kayinpederimden isteyip beni arada bırakabilmesine sasiriyorum artikBenim babam 80 yaşında, böyle bişey yapsa gidip naptın sen diye hesap sorardım. Aile içine girmesin bu konular, ilerde koz olur.
Bankaya olsa borcu en fazla hacze gelirler ki onda da ne götürecekler evden? Ayrıca çalışıyor dediniz kendisi myle icralık olsa maaş haczi yazılır en baştaZaten bankalara varmış borcu soyledigine göre Gerci artik ona da inanmiyorum ama tedaviye de yanasmayacak ama ben teklif edicem
Aynisini eşime dedim benim prensiplerim herkesten farkli ne borc almayi severim ne borc alirim borc aliniyorsa da ödenecek dedimÖyle iflas borcu falan değildir o. Mutlaka pis bir işi var babanızın. Eşinizi tembihleyin asla vermemesi konusunda ve gerekirse çevrenizdeki insanları da. Bakın benim yengemin ailesi de sizin babanız gibi ve yengem dedi ki ne kadar benim canım ailem de olsa malesef tasvip etmediğim huylarım var sizlerden o veya bu sebeple herhamgi bir talepleri olursa asla arada ben varım diye düşünmeyin ve vermeyin ele nasıl davranırsanız onlara da öyle davranın ben asla gücenmem dedi. Bu yengemi bize karşı küçük falan düşğrmedi daha da yüceltti.
Seni düşünmemiş ayıp etmiş. Ince konular bunlar.Zaten sorcam ben de ona kızıyorum zaten kayinpederimden isteyip beni arada bırakabilmesine sasiriyorum artik
En son sordugumda ptt ye borcum var tum bankalari kapattim ordan cektim dedi nasil oluyo bilmiyorum srtikBankaya olsa borcu en fazla hacze gelirler ki onda da ne götürecekler evden? Ayrıca çalışıyor dediniz kendisi myle icralık olsa maaş haczi yazılır en başta
Diken ustundeyim guzel giden evliligime bisey olcak diye, tek yapabildigim namaz kilip dua etmek zatenAynı durum görümcemin kocasında var neredeyse boşanacaktı ama yine de bırakmayacağım için boşanmadı aynı huyu jçhala değişmedi yalan felan bence değişmez ne kadar konuşursan konuş böyle kalıyor huylu huyundan vazgeçmiyor anlatma boşver eşine söyle borç vermeyin sende verme bu sefer senin yuvam bozulur bol bol dua et
Anneme de üzülüyorum babama da üzülüyorum of offSiz babanıza acıyorsunuz ama ben annenize acıdım burda mağdur olan annenizdir!
Hadi eşimden istedi kayinpederimden ne diye istersin be adam, babam kendinden baska kimseyi dusunmuyor sanirim kabullenemiyorumSeni düşünmemiş ayıp etmiş. Ince konular bunlar.
Maaşında kesinti var mı?En son sordugumda ptt ye borcum var tum bankalari kapattim ordan cektim dedi nasil oluyo bilmiyorum srtik
Bilmiyorum olduğunu düsünmüyorum. Sabah işe gider aksam gelir pazar zaten evde, gidip kumar oynayabilecegi bir zaman dilimi kalmiyor ama bulaşan online dan da bulasir tabiki bilmiyorum kafam cok karisik, kayinpederimden aldigi parayi ben vereyim onu kapatsin benim yuzumu egdirmesin bir daha da asla almasin diye dusunuyorum boyle bir konusma yapcam sizceMaaşında kesinti var mı?
Borç aldığı meblağlar ne kadar?Bilmiyorum olduğunu düsünmüyorum. Sabah işe gider aksam gelir pazar zaten evde, gidip kumar oynayabilecegi bir zaman dilimi kalmiyor ama bulaşan online dan da bulasir tabiki bilmiyorum kafam cok karisik, kayinpederimden aldigi parayi ben vereyim onu kapatsin benim yuzumu egdirmesin bir daha da asla almasin diye dusunuyorum boyle bir konusma yapcam sizce
Borç aldığı meblağlar ne kadar?
Yan komsumuza faturaları ödetmişBorç aldığı meblağlar ne kadar?esimden bin lira kp dende bin lira almis
Bunu düşünemedim hiç, konusmamin icinde bunu da söyleyeceğimAblam zaten ona para konusunda sinirli kardesim ogrenci annem hayatini gencligini vermis adama zaten bir de ben sirtimi donersem kendine zarar verir diye dusundugum icin verdim hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?