Ah babam ah..

Zaten bankalara varmış borcu soyledigine göre Gerci artik ona da inanmiyorum ama tedaviye de yanasmayacak ama ben teklif edicem
Bankaya olsa borcu en fazla hacze gelirler ki onda da ne götürecekler evden? Ayrıca çalışıyor dediniz kendisi myle icralık olsa maaş haczi yazılır en başta

Aynisini eşime dedim benim prensiplerim herkesten farkli ne borc almayi severim ne borc alirim borc aliniyorsa da ödenecek dedim

Bankaya olsa borcu en fazla hacze gelirler ki onda da ne götürecekler evden? Ayrıca çalışıyor dediniz kendisi myle icralık olsa maaş haczi yazılır en başta
En son sordugumda ptt ye borcum var tum bankalari kapattim ordan cektim dedi nasil oluyo bilmiyorum srtik

Diken ustundeyim guzel giden evliligime bisey olcak diye, tek yapabildigim namaz kilip dua etmek zaten

Maaşında kesinti var mı?
Bilmiyorum olduğunu düsünmüyorum. Sabah işe gider aksam gelir pazar zaten evde, gidip kumar oynayabilecegi bir zaman dilimi kalmiyor ama bulaşan online dan da bulasir tabiki bilmiyorum kafam cok karisik, kayinpederimden aldigi parayi ben vereyim onu kapatsin benim yuzumu egdirmesin bir daha da asla almasin diye dusunuyorum boyle bir konusma yapcam sizce

Borç aldığı meblağlar ne kadar?

Babana neden üzülüyorsun ki, annene üzül yillaridr böyle bir adamı çekiyor gün yüzü görmemiş.
Para verip duracağıniza artık kesin bir tavır köyün hep beraber. Kayinoederden eşten istemiş ben olsam kıyameti koparırim yüzümü egdirdin beni rezil ettin diye. Sense sen iyi ol yeter fln deyip ona yüz vermişsin onda da utanma duygusu olmadığı için herkesten isteyebiliyor.

Annen maaşından asla vermesin gerekirse sana göndersin sen onun için biriktir. Ama babana artık 5 kuruş verme verirsen de annenin vebalini alırsın bence
Yumuşak olma artık

Siz babanızın ebeveyni olmuşsunuz, o da sizin sorumsuz çocuğunuz

Nereye kadar böyle devam eder sizce?
Kayınpederinizin borcunu da babanızın eline vermeyin sakın, eşiniz versin bunu kayınpederim yolladı diye ya da siz verin.

BU yüzü babanıza siz vermişsiniz,bu yaptığı ile ilgili hesap sormuyorsunuz, tam tersi babama üzülüyorum,çok merhametliyim deyip rahat rahat meydanda koşturmasına izin veriyorsunuz.üstüne üstlük acınacak halde olan annenizi göremeyip babanıza gereksiz bir duygusallıkla yaklaşıyorsunuz.annenizin çektikleri babanızın sorumsuzluğu kadar dikkatinizi çekmiyor.maksat annem boşanmasın da ne yaşarsa yaşasın.bu kadın ne yıpranmıştır,yazık bu yaşında bu stresi neden çeksin.ayrıca niye babanızın yaptıklarını gizliyorsunuz, anneniz öğrenirse de en azından kendisi için bir yol çizer,boşanmayla kendini sağlama alır,annenize karşı bencillik ediyorsunuz.

Eşinle konuş babasıyla konuşsun sende kararlı ol madem kırmak istemiyorsun bir daha para istediğinde herkes durumlar malul bizde de hiç yok kusura bakma desin vermeyince para çıkar kokudu

Aile içinde başka birinden benzer şeyleri yaşadım. Eşinizle konuşun eşinizde babasıyla konuşsun bundan sonra ne olursa olsun babanıza para vermesinler. Sizde vermeyin. Mevzu geri ödeyip ödememesi de değil, o paralarla kumar oynuyor babanız sizde istemeden ekmeğine yağ sürmüş oluyorsunuz. Damadından, dünüründen kızını zoe durumda bırakacak olmasına rağmen para isteyip geri vermeyen adam kolay kolay da iflah olmaz.
Burada asıl üzülecek olan kişi ise anneniz, yıllardır kumar oynayan bir eşle yaşamak ne kadar zordur onun için.
Kumar oynayan insanlar merhametle yaklaşınca ancak o merhameti kullanırlar unutmayın. Babanıza kötü davranamazsiniz belki ama sınır koymalısınız para konusunda. Kayınpederinizin borcunu siz verin imkanınız varsa eşiniz ve sizde bir tek kuruş vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…