Ah babam sağ olsaydı:(

Başın sağolsun. .
Babamdan birsey istemiştim 1 ay önce sonra da kendime kızdım pahalı birseydi çünkü. Bugün istediğimi almış ve fotoğraf atmış yeni yıl hediyen diye. Aradım neden aldın baba dedim. Ölüm var yarına cikamam belki gözüm açık gider dedi. Kalbim sizladi.
Onu kaybettiğimi düşünmek bile beni mahvediyor. Konunu görünce bunu da yazmak istedim hata ettiysem kusura bakma.
Allah sana sabırlar versin. Inşallah
Hayat çok kısa

Köşede otursaydı bir karlı dağ gibiydi arkamızda dursaydı...yalan dünya her şey boş
Başınız sağolsun ben de babamı kaybettim.. hüzünleniyor insan en küçük anıda bazen bir satırda aklına geliyor hüzünleniyor anlık..
Eksikliğini çok hissettim hissedicem de ama ne yapalım ölümlü dünya kavuşacağımız günü bekleyelim

16 gün once babami kaybettim su an üzerimde onun giydigi kazak var. okadar zor ki anilara hatiralara bakmak. seni cok iyi anliyorum rabbim sabir verdin tum yakinin kaybedenlere. yarim dogum gunum ve babamsiz ilk dogum gunum olacak. beni o kadar el ustunde buyuttuki ilk drfa dogjm gunum bile umrumda degil.
sadece cok ozledeim. hem de cok..
Kıyamam sana benim hem ablam hem babam ciğerim köz gibi yanıyor

Başınız sağolsun ben de babamı kaybettim.. hüzünleniyor insan en küçük anıda bazen bir satırda aklına geliyor hüzünleniyor anlık..
Eksikliğini çok hissettim hissedicem de ama ne yapalım ölümlü dünya kavuşacağımız günü bekleyelim
Kalbim acıyor

Eriye eriye gitti on yıl karaciğer yetmezliği en sonda iflas etti organları

Bunu söylemek çok acı gelir size belki ama hastalıkla mücadele etmek de zor. Artık acı çekmiyor baban. Senin için çok acı ama Dayanmalisin. Kavusacaginiz güne kadar

Kazak mı nasıl giydin ben dayanamam bu acıya toprak altında kabulkenemiyorum mezara gidemyrm

onu bötle yasayiyorum canim. kabullenmem gerekiyo cok zor bi sureç bide hamileyim o yuzden birsrylere tutunmaya calisiyorum. evet kazaklarini giyiyorum ertesi gun mezara gidip uzerine bir suru sumbul diktim. o ciceklri cok sevrrdi. boyle alistirmaya calisiyorum kendini

Allah yardımcın olsun .

Başın sağolsun..

Şükür et bu yaşına kdar görmüşsün yine ..

Ben hiç tanımıyorum

COK ETKILENDIM.
VE COK SANSLI OLDUGUNUZU DÜSÜNÜYORUM.
NEDEN BILIYOR MUSUNUZ?
HALA ÖZLEMLE ANACAGINIZ,MINNET DUYACAGINIZ KESKE YANIMDA OLSAYDI TORUNUNU GORSEYDI DIYEBILECEGINIZ BIR BABA......SIZE NE GUZEL DUYGULAR BIRAKMIS....

HER ÖLÜM ZOR
HER ÖLÜM ACI ELBETTE
BILIYOR MUSUNUZ SIZIN HISSETTIKLERINIZI HISSEDEBILMEYI O KADAR COK ISTERDIM KI.......
EVET ISTERDIM............
CUNKU BABA DENILDIGI ZAMAN AKLIMA GELEN ŞEYLER
ALKOL,SIDDET,KÜFÜR,KUMAR,KORKU,GOZYASI,
TRAMVALAR.............
BABAM ÖLDÜGÜ ZAMAN MEZARINA ÇICEKLERLE DEGIL
"NEDEN ALLAHIN BELASI?????" DIYE GIDECEGIM......

LUTFEN HAYATINIZA GUZELLIKLER KATTIGI ICIN BABANIZI HUZURLA TEBESSUMLE ANIN.....TESEKKUR EDIN VE DUANIZI GONDERIN....
ALLAH RAHMET EYLESIN......

Bende babamı 18 sene önce kaybettim daha 8 yasındaydım.ne düğünümü gördü ne kızlarımı ne benim cocuklugumu.büüyümemei bile göremedi.cok iyi anlıyorum emin ol zamanla acın daha hafifleyecek unutmak ne mümkün ama biraz olsun dinecek yüreğindeki acı.Allah sabırlar versin

Ben de babamı 2 yıl önce kaybettim hala alışamadım, kabullenemedim.. sanki babam bi iş seyehatine gitti gibi düşünüyorum... umarım mekanları cennet olur başınız sağolsun

Evlenirken yanındaydı, ilk kızının doğumunda yanındaydı.
Torunum dedi..

Benim atandığımı, düğünümü göremedi.

Evlatlarından birinin bile mutlu yuva kurduğunu göremedi..

8 yıl oldu tam 2 gün sonra ölüm yıl dönümü..

Başıma gelen çeşitli sıkıntılarda hep ''Babam olsaydı belki böyle olmazdı..'' derim..

Kolay değil ama alışılıyor..
Ölüm hayatın acı gerçeği, Allah sabır versin mekanı cennet olsun..

Back
X