Ah babam...

Yüce Rabbim Şafi ismiyle şifasini versin babaniza, insallah tez zamanda sağliğina kavuşur.
Allahtan ümidinizi kesmeyin babanizin her zamankinden daha çok morale ihtiyaci var ki bu hastalikta moral çok çok önemli. Babaniz için güçlü olmak zorundasiniz..

Herkese merhaba
Yaklaşık bir ay lık hastane sürecimizden sonra babama akciğer zarı kanseri teşhisi konuldu. Ve üç gün önce ilk kemoterapi yi aldık.
Babam henüz 44 yaşında ve bir ay öncesine kadar çok şükür ne bir ağrısının ne de hastaneye gittiğini gormustuk. O kadar ağır geldi ki adı batasıca kanser...
Ben üç kardeşin en büyüğüyüm. Düşünün ki en büyük kardeş olarak 17 yaşındayım daha...
Kemoterapi den sonra bugün üçüncü gün ve babam bulantı dan ne ağzına bir lokma bir şey koyabiliyor ne de ayağa kalkabiliyor. Sağlıklı haline dönebilmek için nelerimi vermedim bir bilseniz...
Biliyorum en önemli şey moral ama onun günden güne eriyen kemiklerini, halsizliğini gördükçe içimin nasıl acıdığını inanın kelimelerle ifade edemem. Biliyorum babam asla iyileşmez, biliyorum bu illet hastalıktan kurtulmak imkansız
Ama göz göre göre ölümüne an be an şahitlik etmek ne kadar zor size anlatamam.
Burada sizlere içimi dökebileceğimi dusundum
Sizden ricam hepiniz en içinizden gelerek dua edin nolursunuz.
Allah a sığındım
Eğer bize böyle bir dert verdiyse elbet bildiği vardır Yaradan ın
Birisi için edilen en güzel dua başkası tarafından edilen duaymış
Size yalvarırım lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Lütfen.....
Anlamadım ki neden bu kadar umutsuzsunuz? Benim babam doktora ilk gittiğimizde hem akciğer hem karaciğer hem kalın bağırsak kanseriydi. 3 organında birden oldu maalesef metastaz yapmıştı. Ona rağmen biz umudumuzu son 1 aya kadar kaybetmedik. Evet ben babamı kaybettim ama şuan geriye baktığımda babam kendine iyi bakmadı evimizde sürekli huzursuzluk ve kavga havası vardı.. Çok çalıştı üzüldü oldu da oldu ve bunlar yüzünden kaybettik. 5 yıl da kemoterapi aldı direndi. Yani kanser öyle çok da imkansız yenilemeyecek bi hastalık değil. Sadece bizim yaptığımız hataları yapmayın. Ayrıca saçmalamayın şuan kemiklerinin eridiği filan yok 5 yıl tüm kemoterapi ilaçlarını kullandık diyorum. Sadece sağlıklı beslensin üzülmesin stres vs atsın hayatından. Şuan ilk kemoterapi elbet zor olacak ancak 1 haftada geçiyor kötü yan etkileri korkmayın. Benim babam kemoterapi aldığı halde bir kaç gün istirahat eder işe de giderdi. Bilemiyorum şuan yazacaklarımı toplayamıyorum bu konu benim canımı çok ama çok acıtıyor daha 1 yıl oldu kaybedeli. Yazamıyorum yazdığım kadarını göndereceğim özellikle soracağınız bir şet olur ise tecrübe vs yararlanmak isterseniz yardımcı olabilirim

Allah babaniza ve sifa bekleyen tüm hastalara sifa versin insallah.
Moralin, gülmenin, mutlu olmanin kanser hastaligindaki etkisi tibben de kanitlanmistir. Soylemesi bize ne kadar kolay olsa da elinizden geldigince babanizla keyifli stresten uzak vakit gecirmeye calisin.
Hic umudunuzu kaybetmeyin insallah, klise olacak ama etrafimda sayabilecegim en az 10 kisi vardir "sabaha çikmaz" denip de kanseri yenen.
Gecen sene 27 yasindaki kuzenime hamileyken lenf kanseri teshisi kondu, bebegi aldirmayi reddettigi icin dogru duzgun tedavi goremedi doguma kadar. Sukurler olsun bebegi dogduktan sonra gereken tedaviler yapildi ve tamamen iyilesti. Halbuki doguma kadar tedavi olmadigi icin hastalik baya ilerlemisti, gec de farkedilmis ustelik.

Yani umudunuzu kaybetmeyin Allah yardimciniz olsun dualarim sizinle

Antalya ya yakın sayılmayız ama yine de bilgi verirseniz çok sevinirim

Mesajınız kapalı gönderemedim, buradan doktor adı yazmalımıyım bilemedim ama sorun oluyorsa adminler uyarıp silsinler lütfen. Prof.Dr.Mustafa Özdoğan olarak araştırın derim.

Geçmiş olsun. Allahtan umut kesilmez. Lütfen moralli olun ve babanızın moralini yüksek tutun. Kemoterapiden sonra mide bulantısı,halsizlik olması normal diye biliyorum. Acil şifalar diliyorum

Allah'tan hiç bir şekilde ümit kesilmez ümidini kaybetme. Benimde babam akciğer kanserinden şubat ayında vefat etti. Ama sana şunu söyleyim ben babamla çok ilgilenemedim ( aynı sırada hamileydim doğum yaptım bebeğim ameliyat oldu ve bebeğimi kaybettim) Şu an onu çok özlüyorum.. Hatta bu gün doğum günü.. Vefat edeceği gün herkes başında ağlarken ben ellerinden serum izlerini temizliyordum kremliyordum. İyileşecek benim babam ağlamayın diyordum.. Ayaklarını örtüyordum ısınsın babam üşümesin diye. Ümit ettimm dua ettim. Ama şunu çok iyi biliyorum ben bebeğimi kaybetmeseydim o sıra ben ona gece gündüz bakardımm.( Babamla kızımın vefatları arası 2 ay var ) Şu an pişmanlık olmazdı vicdan azabım olmazdı. Bunları buraya niye yazıyorum bilmiyorum ama kendimden gördüm herhalde sizi. Çok dua edin, ümidinizi kaybetmeyin doktorlar zamanla kötü şey söyleyebilir duymayın. Çünki her zaman Umut Allah'tandır.

Sağlıcakla kalın.

Herkese merhaba
Yaklaşık bir ay lık hastane sürecimizden sonra babama akciğer zarı kanseri teşhisi konuldu. Ve üç gün önce ilk kemoterapi yi aldık.
Babam henüz 44 yaşında ve bir ay öncesine kadar çok şükür ne bir ağrısının ne de hastaneye gittiğini gormustuk. O kadar ağır geldi ki adı batasıca kanser...
Ben üç kardeşin en büyüğüyüm. Düşünün ki en büyük kardeş olarak 17 yaşındayım daha...
Kemoterapi den sonra bugün üçüncü gün ve babam bulantı dan ne ağzına bir lokma bir şey koyabiliyor ne de ayağa kalkabiliyor. Sağlıklı haline dönebilmek için nelerimi vermedim bir bilseniz...
Biliyorum en önemli şey moral ama onun günden güne eriyen kemiklerini, halsizliğini gördükçe içimin nasıl acıdığını inanın kelimelerle ifade edemem. Biliyorum babam asla iyileşmez, biliyorum bu illet hastalıktan kurtulmak imkansız
Ama göz göre göre ölümüne an be an şahitlik etmek ne kadar zor size anlatamam.
Burada sizlere içimi dökebileceğimi dusundum
Sizden ricam hepiniz en içinizden gelerek dua edin nolursunuz.
Allah a sığındım
Eğer bize böyle bir dert verdiyse elbet bildiği vardır Yaradan ın
Birisi için edilen en güzel dua başkası tarafından edilen duaymış
Size yalvarırım lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Lütfen.....
Dualarım sizinle Allah'ım şafi ismiyle babanıza şifa versin inşaallah

Gecmis olsun
insallah atlatir
babanizin isi nedir sigara icermi

Canim kiyamam baba evin direyidir inwallah en kisa surede saglina kavuwub ayaga kalkar allah babanizida annenizide bawinizin ustunden eksik etmesin

Allah babacığınızı size bağışlasın. Umutlu olun güzel şeyler düşünün. Kötüyü çağırmayın.

Baban bir an once sagligina kavusur insallah. Allah iyiligini versin, sifa versin insallah tatlim.

Icim parcalaniyor ya en en korktugum hastalik baban sigara iciyormuydu canim
Yengem akciger yada karaciger kabseri oldu cigerinin yarisindan cogu alinmisti hatta umidimizi kaybetmistik 5 sene doldu ve suan cok iyi ayni bizlerr gibi hayatina devam ediyor inanamiyoruz hala insallah baban da sifa bulur canim

Allahtan ümit kesme kardesim.. Müslüman umitkâr olmali diyor peygamberimiz. Allahim size ve sifa bekleyen tummm kullarina safi ismi ile tecelli etsin. Sizlere yar ve yardımcı olsun insallah...

Back
X