- 28 Mayıs 2016
- 905
- 1.702
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamadım ki neden bu kadar umutsuzsunuz? Benim babam doktora ilk gittiğimizde hem akciğer hem karaciğer hem kalın bağırsak kanseriydi. 3 organında birden oldu maalesef metastaz yapmıştı. Ona rağmen biz umudumuzu son 1 aya kadar kaybetmedik. Evet ben babamı kaybettim ama şuan geriye baktığımda babam kendine iyi bakmadı evimizde sürekli huzursuzluk ve kavga havası vardı.. Çok çalıştı üzüldü oldu da oldu ve bunlar yüzünden kaybettik. 5 yıl da kemoterapi aldı direndi. Yani kanser öyle çok da imkansız yenilemeyecek bi hastalık değil. Sadece bizim yaptığımız hataları yapmayın. Ayrıca saçmalamayın şuan kemiklerinin eridiği filan yok 5 yıl tüm kemoterapi ilaçlarını kullandık diyorum. Sadece sağlıklı beslensin üzülmesin stres vs atsın hayatından. Şuan ilk kemoterapi elbet zor olacak ancak 1 haftada geçiyor kötü yan etkileri korkmayın. Benim babam kemoterapi aldığı halde bir kaç gün istirahat eder işe de giderdi. Bilemiyorum şuan yazacaklarımı toplayamıyorum bu konu benim canımı çok ama çok acıtıyor daha 1 yıl oldu kaybedeli. Yazamıyorum yazdığım kadarını göndereceğim özellikle soracağınız bir şet olur ise tecrübe vs yararlanmak isterseniz yardımcı olabilirimHerkese merhaba
Yaklaşık bir ay lık hastane sürecimizden sonra babama akciğer zarı kanseri teşhisi konuldu. Ve üç gün önce ilk kemoterapi yi aldık.
Babam henüz 44 yaşında ve bir ay öncesine kadar çok şükür ne bir ağrısının ne de hastaneye gittiğini gormustuk. O kadar ağır geldi ki adı batasıca kanser...
Ben üç kardeşin en büyüğüyüm. Düşünün ki en büyük kardeş olarak 17 yaşındayım daha...
Kemoterapi den sonra bugün üçüncü gün ve babam bulantı dan ne ağzına bir lokma bir şey koyabiliyor ne de ayağa kalkabiliyor. Sağlıklı haline dönebilmek için nelerimi vermedim bir bilseniz...
Biliyorum en önemli şey moral ama onun günden güne eriyen kemiklerini, halsizliğini gördükçe içimin nasıl acıdığını inanın kelimelerle ifade edemem. Biliyorum babam asla iyileşmez, biliyorum bu illet hastalıktan kurtulmak imkansız
Ama göz göre göre ölümüne an be an şahitlik etmek ne kadar zor size anlatamam.
Burada sizlere içimi dökebileceğimi dusundum
Sizden ricam hepiniz en içinizden gelerek dua edin nolursunuz.
Allah a sığındım
Eğer bize böyle bir dert verdiyse elbet bildiği vardır Yaradan ın
Birisi için edilen en güzel dua başkası tarafından edilen duaymış
Size yalvarırım lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Lütfen.....
Antalya ya yakın sayılmayız ama yine de bilgi verirseniz çok sevinirim
Dualarım sizinle Allah'ım şafi ismiyle babanıza şifa versin inşaallahHerkese merhaba
Yaklaşık bir ay lık hastane sürecimizden sonra babama akciğer zarı kanseri teşhisi konuldu. Ve üç gün önce ilk kemoterapi yi aldık.
Babam henüz 44 yaşında ve bir ay öncesine kadar çok şükür ne bir ağrısının ne de hastaneye gittiğini gormustuk. O kadar ağır geldi ki adı batasıca kanser...
Ben üç kardeşin en büyüğüyüm. Düşünün ki en büyük kardeş olarak 17 yaşındayım daha...
Kemoterapi den sonra bugün üçüncü gün ve babam bulantı dan ne ağzına bir lokma bir şey koyabiliyor ne de ayağa kalkabiliyor. Sağlıklı haline dönebilmek için nelerimi vermedim bir bilseniz...
Biliyorum en önemli şey moral ama onun günden güne eriyen kemiklerini, halsizliğini gördükçe içimin nasıl acıdığını inanın kelimelerle ifade edemem. Biliyorum babam asla iyileşmez, biliyorum bu illet hastalıktan kurtulmak imkansız
Ama göz göre göre ölümüne an be an şahitlik etmek ne kadar zor size anlatamam.
Burada sizlere içimi dökebileceğimi dusundum
Sizden ricam hepiniz en içinizden gelerek dua edin nolursunuz.
Allah a sığındım
Eğer bize böyle bir dert verdiyse elbet bildiği vardır Yaradan ın
Birisi için edilen en güzel dua başkası tarafından edilen duaymış
Size yalvarırım lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Lütfen.....