• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah Bankamatik Yaktın Beni:(

hizuran

Olur öyle 🤷
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
11.857
73.540
798
Bugün aheste aheste yolda yürüyordum. Yapmam gereken bir ödeme vardı. Oraya en yakın bankamatikten para çekeyim dedim. Meblağ biraz yüklüydü. Malum devir kötü iki sokak öteye giderken bile güvende hissetmiyoruz kendimizi.

Bankamatikten normal işlemleri yaptım kartı verdi ama o da ne. Bekle bekle para vermez. Elim açık öylece kalakaldım. :KK57: bir süre şokun etkisinin geçmesini bekledim tabi. Kartı tekrar sokayım dedim almadı. Aha ne yapsam. Maaşın yarısı gitti. :cry:

Eşimi aradım hesaba bak hele böyle boyle oldu hesaptan düşmüş mü, düşmüş ya:KK42:

Çağrı merkezini aradım bet sesli otomatik ses konuştu durdu. Görevliye bağlamadı bir türlü. Alçak bankamatik paraya kondu resmen.:KK34: bayağı bir uğraştan sonra görevliyle konuştum. Büyük ihtimalle haznesine düşmüştür dedi. Açılınca bakıp hesaba aktaracaklarmis. Allah bilir ne zaman onda bilmiyor tabi. Kendime çok kızdım. Eşimle konuşuyorum sesim titriyor yola çöküp zırıl zırıl ağlamak istiyorum. Oğlanı almam lazım yapamam. Eşim neden moralini bozuyorsun hatan yok bir şeyin yok herkesin başına gelir diyor, ben daha da cöküyorum.

Bunu neden anlattim: Bacilar yüksek meblağlar cekecekseniz mutlaka şubenin bankamatiginden çekin.

Diğer sözüm size bankalar niye insanı o kadar meşgul ediyorsunuz?
Kaç dakika telefon başında çaresiz bekledim.:KK43:

Bu kadar dramatize etmeyin atla deve bir iş değil, canınıza yazık.

Şube bankamatiği de olsa bir şey değişmez ki.

Atm yedeklemesi ne zamansa o zaman açarlar, size bahsettikleri gibi bir haznesi var sıkışan/yutulan vs para için, haznedeki parayı alıp işlem journal kontrol ederler, atm hangi dk sorun yaşamış bellidir. Paranın sizin olduğu görülünce hesaba geri yatar.

Eski bankacıyım rahat olun gözünüzü seveyim ya.

zırıl zırıl ağlanacak ne var ayol..
sana hakan altundan telefonun başında çaresizce bekliyorum şarkısını armağan ediyorum:))
haftada bir falan açılıyordur herhalde atm ler kaybolmasından iyidir..
Yapı olarak rahat bir insanım aslında. Ama sinirim bozulunca bir şekilde bosaltmam lazım epeydir de bir şeye sinirlenmemistim iyi geldi:)

Bu kadar dramatize etmeyin atla deve bir iş değil, canınıza yazık.

Şube bankamatiği de olsa bir şey değişmez ki.

Atm yedeklemesi ne zamansa o zaman açarlar, size bahsettikleri gibi bir haznesi var sıkışan/yutulan vs para için, haznedeki parayı alıp işlem journal kontrol ederler, atm hangi dk sorun yaşamış bellidir. Paranın sizin olduğu görülünce hesaba geri yatar.

Eski bankacıyım rahat olun gözünüzü seveyim ya.
Sağolun aslında bildiğim şeyler de işte ben birden parlar sönerim o an sinir oldum işte. Hesaptan düşen büyük bir para ona canım sıkıldı.

Canım üzülme, itirazını yaparsın. Atmlerde kamera var sonuçta paranı alırsın diye düşünüyorum.

Canına bir zarar gelmesin, para yerine gelir hem. Ayrıca eşin ne güzel anlayışlı biri sana moral vermeye çalışmış adam.

Sakın ol. Herşey yoluna girer.
Sağolsun o çok çok sakindir. Bazen sinir bozacak kadar sakindir. Ben parlar sönerim. Benden sonra gelenler paralarını aldı gitti ben elim boş baktım arkalarından.

Bir gün babam bana atm den para yatırmıstı hesabıma düşmemişti. Hazneye mi ne sıkışmış dediğiniz gibi. Atm lerde kamera var, o parayı cekmediğinizi görünüyor merak etme. Bana banka o parayı yatırmıstı. Sizde alıcaksınız merak etmeyin. Böyle seyler pek cok kez başa gelebiliyor sıkma canını

Bir gün babam bana atm den para yatırmıstı hesabıma düşmemişti. Hazneye mi ne sıkışmış dediğiniz gibi. Atm lerde kamera var, o parayı cekmediğinizi görünüyor merak etme. Bana banka o parayı yatırmıstı. Sizde alıcaksınız merak etmeyin. Böyle seyler pek cok kez başa gelebiliyor sıkma canını
Sağolun yatacagini biliyorum da o sırada insanın canı sıkılıyor ya o fena :bicak: şimdi bana bir şüphe yadigar kalacak. Her gidisimde acaba bu kez tutacak mı diye tereddüt duyacağım. Genelde küçük miktarlar çekerim bütün işlerimizi kredi kartı ya da internet bankaciligiyla hallederiz. Neyse canim sağolsun:KK53:

Çok defa başıma geldi.
Kendinizi paralayacak bir durum değil.
Şu sıralar gerginseniz sebep olmuştur.

Aynısı başıma geldi bende para yatıracaktım parayi aldı ama yatırmadı kilitlendi kartımı geri verdi 3000 lira gitti resmen sayıma geldiklerinde hesaba yatar size de mesaj atılır dediler ama uc dort gun sonra yatırdılar ama o paraya yatana kadar uykularım kacti sizi çok iyi anlıyorum.

Bugün aheste aheste yolda yürüyordum. Yapmam gereken bir ödeme vardı. Oraya en yakın bankamatikten para çekeyim dedim. Meblağ biraz yüklüydü. Malum devir kötü iki sokak öteye giderken bile güvende hissetmiyoruz kendimizi.

Bankamatikten normal işlemleri yaptım kartı verdi ama o da ne. Bekle bekle para vermez. Elim açık öylece kalakaldım. :KK57: bir süre şokun etkisinin geçmesini bekledim tabi. Kartı tekrar sokayım dedim almadı. Aha ne yapsam. Maaşın yarısı gitti. :cry:

Eşimi aradım hesaba bak hele böyle boyle oldu hesaptan düşmüş mü, düşmüş ya:KK42:

Çağrı merkezini aradım bet sesli otomatik ses konuştu durdu. Görevliye bağlamadı bir türlü. Alçak bankamatik paraya kondu resmen.:KK34: bayağı bir uğraştan sonra görevliyle konuştum. Büyük ihtimalle haznesine düşmüştür dedi. Açılınca bakıp hesaba aktaracaklarmis. Allah bilir ne zaman onda bilmiyor tabi. Kendime çok kızdım. Eşimle konuşuyorum sesim titriyor yola çöküp zırıl zırıl ağlamak istiyorum. Oğlanı almam lazım yapamam. Eşim neden moralini bozuyorsun hatan yok bir şeyin yok herkesin başına gelir diyor, ben daha da cöküyorum.

Bunu neden anlattim: Bacilar yüksek meblağlar cekecekseniz mutlaka şubenin bankamatiginden çekin.

Diğer sözüm size bankalar niye insanı o kadar meşgul ediyorsunuz?
Kaç dakika telefon başında çaresiz bekledim.:KK43:

Üzülmeyin bende de oldu böyle bir durum çok değildi ama bir öğrenci için çoktu
Banka ile görüşün ve eğer makbuz falan verdiyse atmnin kodu falan var orada onları söylüyorsunuz işlem yapıyorlar. Yoksa da gerekli görüşmeleri yapın bir hafta içinde falan yatmış olur

Benimde 1500 liram aynisi oldu
Banka parayi geri yatirana kadar icim icimi yedi 10 gün sonra yatirdilar..cunku cok ugranmayan bi bankamatikmiş görevliler oraya gelip sayim yaptiklarinda geri odüyolarmiş..cok aktif bi bankamatikse sana kisa surede geri dönerler

Üzülmeyin bende de oldu böyle bir durum çok değildi ama bir öğrenci için çoktu
Banka ile görüşün ve eğer makbuz falan verdiyse atmnin kodu falan var orada onları söylüyorsunuz işlem yapıyorlar. Yoksa da gerekli görüşmeleri yapın bir hafta içinde falan yatmış olur
Yaptım kayıt altına aldılar. Makbuz da vermedi pis makine. Normalde makbuz istemem. Ama bugün istemistim. Onu da vermedi.

Benimde 1500 liram aynisi oldu
Banka parayi geri yatirana kadar icim icimi yedi 10 gün sonra yatirdilar..cunku cok ugranmayan bi bankamatikmiş görevliler oraya gelip sayim yaptiklarinda geri odüyolarmiş..cok aktif bi bankamatikse sana kisa surede geri dönerler
Ay benim de o kadar. Sık kullanılan bir atm aslında. Ama belli günleri var herhalde o zaman açıyorlar. Adam haber veririz dedi bakalım.

İçinizi ferah tütün gelecek o para size :)
Siz işlemi yapmışsınız şimdi bekleme vakti
Öyle canım her şey kayıt altına alınıyordur. Öğrenciyken de karti makinede unutmuştum. Bayagi ugrastirmisti. O günden beri kartı iki kere kontrol ederim:))

Back
X