- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.540
- 798
Bugün aheste aheste yolda yürüyordum. Yapmam gereken bir ödeme vardı. Oraya en yakın bankamatikten para çekeyim dedim. Meblağ biraz yüklüydü. Malum devir kötü iki sokak öteye giderken bile güvende hissetmiyoruz kendimizi.
Bankamatikten normal işlemleri yaptım kartı verdi ama o da ne. Bekle bekle para vermez. Elim açık öylece kalakaldım.
bir süre şokun etkisinin geçmesini bekledim tabi. Kartı tekrar sokayım dedim almadı. Aha ne yapsam. Maaşın yarısı gitti. 
Eşimi aradım hesaba bak hele böyle boyle oldu hesaptan düşmüş mü, düşmüş ya
Çağrı merkezini aradım bet sesli otomatik ses konuştu durdu. Görevliye bağlamadı bir türlü. Alçak bankamatik paraya kondu resmen.
bayağı bir uğraştan sonra görevliyle konuştum. Büyük ihtimalle haznesine düşmüştür dedi. Açılınca bakıp hesaba aktaracaklarmis. Allah bilir ne zaman onda bilmiyor tabi. Kendime çok kızdım. Eşimle konuşuyorum sesim titriyor yola çöküp zırıl zırıl ağlamak istiyorum. Oğlanı almam lazım yapamam. Eşim neden moralini bozuyorsun hatan yok bir şeyin yok herkesin başına gelir diyor, ben daha da cöküyorum.
Bunu neden anlattim: Bacilar yüksek meblağlar cekecekseniz mutlaka şubenin bankamatiginden çekin.
Diğer sözüm size bankalar niye insanı o kadar meşgul ediyorsunuz?
Kaç dakika telefon başında çaresiz bekledim.
Bankamatikten normal işlemleri yaptım kartı verdi ama o da ne. Bekle bekle para vermez. Elim açık öylece kalakaldım.

Eşimi aradım hesaba bak hele böyle boyle oldu hesaptan düşmüş mü, düşmüş ya

Çağrı merkezini aradım bet sesli otomatik ses konuştu durdu. Görevliye bağlamadı bir türlü. Alçak bankamatik paraya kondu resmen.

Bunu neden anlattim: Bacilar yüksek meblağlar cekecekseniz mutlaka şubenin bankamatiginden çekin.
Diğer sözüm size bankalar niye insanı o kadar meşgul ediyorsunuz?
Kaç dakika telefon başında çaresiz bekledim.