- Konu Sahibi superherogirl
-
canım sen ne söylersen kıskanıyo olucaksın onun gözünde, allah akıl fikir versin arkadaşına..
o kızdan bi an önce uzaklaş derim. sana öyle bi zarar verir ki haberin bile olmaz
o kızdan bi an önce uzaklaş derim. sana öyle bi zarar verir ki haberin bile olmaz
Kısa yoldan sınıf atlamak isteyen kızların saptığı yanlış yol...
Sahip olmak istediklerine bu yolla kavuşuyor.Şimdi tatlı geliyordur ona.
Gördüğü herşeyi taklit ediyor diyorsun.Amaç o zaten,çevresine yetişmek,alamadıklarını almak.
Son bir kez konuşsan,o anlamasa bile sen görevini yapmış olursun.
Davranışlarını beğenmiyorum,sana yakıştıramıyorum,yaşıtız,önümüzde güzel bir hayat bizi bekliyor,yanlış adımlarla geleceğini gölgeleme,böyle devam edersen yanında olamayacağım gibi...
ailesini birsekilde uyarma imkaniniz var mi? dolayli yoldan ve durumun ciddiyetini anlayabilecekleri kadar? yazik olacak kiza
Hasta tedaviyi reddediyor cevap vermiyor tedaviye.Bundan sonra kendi hayatını istediği gibi yaşar.Anlatmaya çalıştım ben kötü oldum ailesiyle konuşursam pisliğini bana da bulaştırır gibime geliyor.Benden uzak olsun,vicdanım rahat elimden geleni fazlasıyla yaptığımı düşünüyorum canım.
Teşekkür ederim ben de böyle düşünüyorum zaten.Ve durumdan ailemi de haberdar ettim,kaldığım yeri değiştireceğiz Allah'ın izniyle.Bir ay daha sabretmem gerekiyor.
bence bırak o yolluyu sen bırak ne bok yerse yesin afedersin bana karşmada demiş zaten bover be güzel sen kendini biliyorsun.. o yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?