Ah ben.. Ahh benn

Bakın lütfen, ama lütfen kötü algılamayın, tarafsız konuşucam. Bu şahsınıza özel bi yorum değil sizi tanımıyorum. Ama yaptıklarınız bezdirici, çocukça.. Gerçekten o kadar yıpratıcı bir şey ki.. Gel deyince gel, git deyince git. Onun açısından düşünme imkanınız olsaydı önceden, eminim yapmazdınız.. Hatta gerçekten seviyor olsaydınız da yapmazdınız, şuan kaybetme psikolojisi yaşadığınızdan kötüsünüz bundan adım kadar eminim. Geçmiş olsun ne denir ki İnşallah karşınıza sizin için bu kadar şeyi göze alabilecek biri ikinci kez çıkar ..
Karşı taraf için de iyi olmuş, insan sevdiği kadar sevilmediğinde dünyası kararıyor..

Siz o tektasin sahibi misiniz yoksa?
Eger oyleyse birakin bu hanimi, pek umit vadetmiyor. Ilgi gormekten hoslaniyor, sevdigi falan yok.

kendinden eminsen konusucaksin baska bir secenek yok zaten. yarin mesaj yaz konusurken iyi ifade edebiiyorsan kendini ac konus. bu ayri kaldigimiz sure zarfinda ben seni ne kadar sevdigimi anladim. cocukluk yaptigim zamanlar icin ozur dilerim bir daha olmayacak seni kaybetmek istemiyorum evlenelim de hayir derse bitmistir bu kadar basit. olur derse de tekrar baslarsiniz. 2 kere 2 kadar net bir durum bu.

Ne kadar kaliteli saglam bir adammis yaa, vay vay vay!...

Adamcağız iyi bile dayanmis.... birak onu. Gercekten onu seven bi kadıni hakediyor. Siz sadece ilgiyi sevmissiniz, onu degil.

siz onu çok falan sevmiyorsunuz bence.. onun ilgisine, sevgisine, sizden vazgeçmeyişine o kadar alışmışsınız ki hep sizinle olur hep peşinizden koşar zannedip ona işkence çektirmişsiniz. egonuzu tatmin etmişsiniz onunla.. ne zaman ki sizden vazgeçtiğini anlamışsınız işte o an bir daha kimse beni böyle sevmez, peşimden koşmaz eyvah ben ne yaptım diye paniğe kapılmışsınız. şu an bu söylediklerime kızabilirsiniz ama bunun böyle olduğunu siz de çok iyi biliyorsunuz. bence onu rahat bırakın hiçbir zaman onun büyük aşkına karşılık veremeyeceksiniz. sadece onunla olup egonuzu tatmin edeceksiniz

Yaa ne duygusuz adammis. Guzel kizsin uzulme seni isteyenler olur ne demek. Bence bu adam senin anlattigin kadar mukemmel degil. Senin de asktan gozun kor olmus, herseyi goremiyorsun.

Konu sahibi sen şımarık mısın değil misin bilemem ... Senin dün yazdıklarına gelince o zaten senin evlilik için hazır olmadıgının farkında oldugu bir dönemde sana evlenme teklif etmiş. Çünkü senin verdiğin sözü senin yazımınla bir senet gibi görmüş. Ama hayır hayatta hiç bir şeyin garantisi yoktur . Madem ki hayır dedin bitti dedin vardır bir sebebi .
Dünde yazdım .Güzel kızsın senide isteyen olur diyen biri içinde çok fazla üzülmeye gerek olduğunu düşünmüyorum .

"Şaşkın olduğunu söyledi. Hayatta benim için bir adım atmış insan değilsin nereden esti buraya gelmek dedi."

Tüm yaşananların nedeni beyefendinin cümlesinde gizli. Bugün yaşadıklarınız dün yaptıklarınızın eseri. Beyefendi adına mutlu oldum , sevdiği insana karşı koyabilecek kadar yüreğine söz geçirebildiği için.

Kadın veya erkek kim olursa olsun karşısındaki insan tarafından duyguları sömürülüyor ve sömürülen ehh yeter deyip gidemiyorsa boşa gidecek yılları için üzülüyorum ben. Sizin hikayenizde duyguları sömürülen erkekti o yüzden erkek tarafı olduk.

Şu anda yaşadığınız aşık olduğunuz adamı kaybetme psikolojisi değil bence. Siz hayatınızda bıraktığı boşluğa ağlıyorsunuz.

Beyefendiye seçtiği yeni yaşam yolunda mutluluklar diliyorum.

Egolarınızdan arınarak , karşınızdaki insanı gerçekten sevdiğiniz ve sevildiğiniz günler görmeniz dileğiyle.

Yaa ne duygusuz adammis. Guzel kizsin uzulme seni isteyenler olur ne demek. Bence bu adam senin anlattigin kadar mukemmel degil. Senin de asktan gozun kor olmus, herseyi goremiyorsun.

Onu şuna istinaden dedi. Benim gibi nazlı birine kim senin kadar tahammül edebilir, sanırım evde kaldım ben dedim ona istinaden sen güzel kızsın üzme kendini seni de isteyen çıkacaktır elbet. Ama o kişi artık ben değilim dedi. Art niyetli bir cümle değildi

Uzulme be tatlim, valla gececek. deli gibi asik olacaksin, kirmaya kiyamayacaksin. o zaman goreceksin bu adamin aslinda o kadar da mukemmel olmadigini.

adamın ağzıyla bir kuş tutmadığı kalmış canım
en sonunda yeter demiş ne bekliyordunki bir ömür senin peşinden koşup nazını çekmesinimi
fazla bile dayanmış yargılamayın demişsn ama bunlar gerçekler kusura bakma
bence bu saatten sonra hiç bişey yapma yüzüğü iade et kendi hayatına bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…