• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ben.. Ahh benn

Karşındakinin insan olduğunu unutup ona çok çektirmişsin.
Artık o kadar yıpranmış ki küstürmüş bıktırmışsın.
Senelerin telafisi 1 günde 1 haftada olmaz.
Eğer seni hala seviyorsa sen ona gidersen ve çaba sarfedersen birşeyler yoluna girebilir. Fakat ciddi emek gerek bunun için.

Elden gittiğini anladığın an dank eder zaten insanın kafasına.
İnsanoğlu, gerçekten nankör. Sadece sizin için demiyorum genelleme yapıyorum ve kendimi de katıyorum buna.
Elden uçup gidene kadar farkına varamıyoruz çoğu şeyin.
Sana tavsiyem bence bir düşün önce, gerçekten bu adamı istiyormusun sen? Evlilik dediğinde tekrardan kaçacakmısın?

Eğer gerçekten pişmansan ve de arkadaşının yeni hoşlandığı biri yoksa hayatında öyle telefonda konuşarak değilde ona güzel bir sürpriz yaparak yanına gidebilirsin sende ona güzel değerli bir hediye al onu önemsediğini değer verdiğini ona hissettir. Eğer başkası yoksa aranız düzelir fikrimce ama öyle telefondan felan olacak iş değil samimiyetsiz olur.

Selam bayanlar. Bu siteyi 3-4 aydır takip ediyorum yeni üye oldum. Benim çok büyük bir derdim var. Çok kötü durumdayım. Nereden başlayacağımı bilemiyorum. Umarım toparlayıp anlatabilirim.

Bundan 4 yıl önceydi Üniversitede tanışmıştık. Benden 1 sınıf öndeydi. Ben 3. sınıftayken o son sınıftaydı. Bir şekilde beni görmüş o zamanlar. Görüşmek istedi beni sevdiğini söyledi. Ben tersledim. 6 ay boyunca böyle devam etti. Daha sonra o mezun oldu. Güzel bir yerde işe başladı. Bir şekilde sosyal medyadan görüşmeye başladık bu şekilde 1 yıl sürdü. Bu 1 yıl süre içersinde arada beni görmeye gelirdi. Ama ben derslerim dolayısıyla pek yüz vermedim. Nitekim 1 yıl sonra şehir ismi vermeyeceğim doğuda bir şehre hemşire olarak atandım. Bir ilişkiye başladık. Bulunduğum şehre ayda bir beni görmeye gelirdi. Benimle evlenmek istedi. Ben ise bir türlü yanaşmadım. Böyle aylık gelmelerle 1 seneyi daha geçirdik. Yine bir gün gelip gitmelerin çok yorucu olduğunu evlenmek istediğini söylediğinde ben onun yanına gitmektense ayrılmayı tercih ettim. 6 ay öyle geçti. Ama o beni çok seviyordu. O kadar ki anlatamam. Daha sonra çalıştığı firmanın bulunduğum ilde satış temsilciliği açması için ikna etmiş. Burada da bayi açtılar. Benim reddettiğim adam benim için bulunduğum şehre geldi. Benimle tekrar görüşmek istedi. Çok sevdiğini bensiz yapamadığını söyledi. Başta yine reddettim sonra bir şekilde yine oldu görüşmeye başladık sevgili olduk. Hep yan yanaydık. Çok mutluydum da o da öyle. Ama ah ben yok muyum ben. Bana evlilik teklifi etti Mayıs Çok güzel bir organizasyon yapmış. Güzel de bir tektaş almış. Kabul ettim. Sonrasına çok kızacaksınız ama ben ahhh ahhh. Daha sonra yaz aylarında burada işler durgunlaştığı için tekrar istanbul'a çağırdılar sadece yazın orada olacaktı kışın yine burada. Bu arada nişan yapmak istiordu ama ben işin içine ettim afedersiniz. Yine evlilik fikri korkutucu geldi tuttum ayrılmak istediğimi söyledim. (Ki daha önce onun söylediğine göre en az 5 kere söylemişim) Biraz da ayrılacam dediğinde etrafımda pervane olması hoşuma gidiyordu. Yine defalarca dil döktü yapma dedi evlenelim dedi. Ben hayır hayır. Aradan 3 ay geçti. Çalıştığı bayi kapanmış. İstanbula kalıcı olarak geri dönmüş. Ben hala bunlar blöftür diye kendimi avuturken, aldığı tektaşı geri istediği an aklım başıma geldi. Ben onu cidden çok seviyorum. Yarın yüzüğümü yollayacağım, ama çok kötüyüm. Annem kalıyor yanımda o bile farkında 1 haftadır yemek içmek gelmiyor içimden. Bana bir fikir verin nasıl düzeltebilirim. Ne olur yargılamadan cevaplarınızı bekliyorum.

Böyle insanlardan nefret ediyorum gerçekten ya iyiki bir seviliyorsunuz hemen havalara giriyorsunuz değer vermek sevmek ters tepiyor insan oğlunu illaki değer vermeyen sevmeyen umursamayan biri olmalı demi o zaman da siz severdiniz peşinden koşardınız...Ona da çok kızdım bana değer vermeyen sevmeyen birine ne gerek var peşinden koşmam beni istemeyeni bende istemem...Size de tek önerim bu olayla kaybettiklerinizin değerini anlarsınız inşallah

Selam bayanlar. Bu siteyi 3-4 aydır takip ediyorum yeni üye oldum. Benim çok büyük bir derdim var. Çok kötü durumdayım. Nereden başlayacağımı bilemiyorum. Umarım toparlayıp anlatabilirim.

Bundan 4 yıl önceydi Üniversitede tanışmıştık. Benden 1 sınıf öndeydi. Ben 3. sınıftayken o son sınıftaydı. Bir şekilde beni görmüş o zamanlar. Görüşmek istedi beni sevdiğini söyledi. Ben tersledim. 6 ay boyunca böyle devam etti. Daha sonra o mezun oldu. Güzel bir yerde işe başladı. Bir şekilde sosyal medyadan görüşmeye başladık bu şekilde 1 yıl sürdü. Bu 1 yıl süre içersinde arada beni görmeye gelirdi. Ama ben derslerim dolayısıyla pek yüz vermedim. Nitekim 1 yıl sonra şehir ismi vermeyeceğim doğuda bir şehre hemşire olarak atandım. Bir ilişkiye başladık. Bulunduğum şehre ayda bir beni görmeye gelirdi. Benimle evlenmek istedi. Ben ise bir türlü yanaşmadım. Böyle aylık gelmelerle 1 seneyi daha geçirdik. Yine bir gün gelip gitmelerin çok yorucu olduğunu evlenmek istediğini söylediğinde ben onun yanına gitmektense ayrılmayı tercih ettim. 6 ay öyle geçti. Ama o beni çok seviyordu. O kadar ki anlatamam. Daha sonra çalıştığı firmanın bulunduğum ilde satış temsilciliği açması için ikna etmiş. Burada da bayi açtılar. Benim reddettiğim adam benim için bulunduğum şehre geldi. Benimle tekrar görüşmek istedi. Çok sevdiğini bensiz yapamadığını söyledi. Başta yine reddettim sonra bir şekilde yine oldu görüşmeye başladık sevgili olduk. Hep yan yanaydık. Çok mutluydum da o da öyle. Ama ah ben yok muyum ben. Bana evlilik teklifi etti Mayıs Çok güzel bir organizasyon yapmış. Güzel de bir tektaş almış. Kabul ettim. Sonrasına çok kızacaksınız ama ben ahhh ahhh. Daha sonra yaz aylarında burada işler durgunlaştığı için tekrar istanbul'a çağırdılar sadece yazın orada olacaktı kışın yine burada. Bu arada nişan yapmak istiordu ama ben işin içine ettim afedersiniz. Yine evlilik fikri korkutucu geldi tuttum ayrılmak istediğimi söyledim. (Ki daha önce onun söylediğine göre en az 5 kere söylemişim) Biraz da ayrılacam dediğinde etrafımda pervane olması hoşuma gidiyordu. Yine defalarca dil döktü yapma dedi evlenelim dedi. Ben hayır hayır. Aradan 3 ay geçti. Çalıştığı bayi kapanmış. İstanbula kalıcı olarak geri dönmüş. Ben hala bunlar blöftür diye kendimi avuturken, aldığı tektaşı geri istediği an aklım başıma geldi. Ben onu cidden çok seviyorum. Yarın yüzüğümü yollayacağım, ama çok kötüyüm. Annem kalıyor yanımda o bile farkında 1 haftadır yemek içmek gelmiyor içimden. Bana bir fikir verin nasıl düzeltebilirim. Ne olur yargılamadan cevaplarınızı bekliyorum.
Seni gerçekten sevmiş ama sen onu sevememişsin.Sadece seviyorum sanmışsın. Onada yazık daha ne kadar git-gel uğraşıcaktı ki.

Ayrılacağım diyince etrafımda pervane olması hoşuma gidiyordu diyebilen bir insan öyle saf seven birini haketmiyor zaten.. Ne zevk alıyorsunuz insanların duygularından istifade etmekten, onların acılarıyla egonuzu şişirmekten. Bilmeden iyilik etmişsiniz, kendisine insan gibi davranan birini hakediyormuş. Adam hayatını alt üst etmiş, şimdi gider yeni birine kılını bile kıpırdatmaz kız onun peşinden koşar. Verir o tek taşı, evlenir, siz de sosyal medyadan izlersiniz. Böylece bir sonraki sevgilinizin 'insan' olduğunu hatırlarsınız. Çok kızıyorum ve üzülüyorum bu durumdakilere, yazık..

Verir o tek taşı demişsiniz ya bir kez daha çok üzüldüm. Tanıdığım kadarıyla bana verdiğini başkasına vermez. Satar yenisini alır ama yine de bana verdiğini başkasına vermeyecek kadar delikanlıdır. Yazdıklarınız yüreğimi dağlıyor :(

Verir o tek taşı demişsiniz ya bir kez daha çok üzüldüm. Tanıdığım kadarıyla bana verdiğini başkasına vermez. Satar yenisini alır ama yine de bana verdiğini başkasına vermeyecek kadar delikanlıdır. Yazdıklarınız yüreğimi dağlıyor :KK43:
Özür dilerim üzmek istemem ama durum tam olarak bu. Birini sevip yalvarmak ne iğrenç bir şey tecrübe etseniz anlarsınız. Eğer bir ışığınız varsa bin kere özür dileyip geri dönün, kabul eder. Her şeyi yüreklice itiraf edin bunu yaptım, bunu bunu ama pişmanım seviyorum diye. Evlenin o halde. Yok yapamam diyor ve hala şüpheliyseniz bırakın gitsin.. Her iki yoldan hangisini seçerseniz hakkınızda hayırlısı olsun.

insan ulaşamadığının delisi ulaşabildiğinin nankörü olurmuş...aslına bakarsan yaptım aynısını ama sen biraz abartmışsın sanki...1.1,5 yıl sürdü..sonraki pismanlık hatsafada ama taviz vermedim belli etmedim kendi içimde yaşadım oda birini buldu zaten cok yıprandım belki ama son pismanlık fayda etmiyo zamanla unuttum gitti..şuan gayet mutlu aklıma geliyo ara sıra ama artık üzülmüyorum
senden bişey beklemiyorum seni sevdiğimi bil de sadece geri telafisi olurmu bilmiyorum

sevgı seni fazla şımartmış ..meslığin elınde onunda işi gucu var daha neyın trbındesin.. fazla naz aşık usandırı..erkeğinde bır gururu var canım.

Yazdıklarınızda gerçekten çok haklısınız ne deseniz haklısınız. Bundan sonra ne yapabilirim kazanmak için? Sorum aslında bu ama o konuda pek yardımcı olmuyorsunuz. :(

neden yargılamayalım ki?
yargılamak için mükemmel pozisyondasın.
ipi boynuna geçirmişsin tabureyi sallayıp duruyorsun, düşünce şok olmuşsun. kusura bakma ama ben bu hikayede karşı tarafı tutuyorum. böyle gitgelli ne istediğini bilmeyen insandan hiç hoşlanmam. inşallah o adamın karşısına iyi biri çıkar ve senin eziyetlerini unutur...

Yazdıklarınızda gerçekten çok haklısınız ne deseniz haklısınız. Bundan sonra ne yapabilirim kazanmak için? Sorum aslında bu ama o konuda pek yardımcı olmuyorsunuz. :KK43:
hatanin farkina varmissin.gercekten sevdigini hissediyorsan bidaha boyle davranmayacaginin garantisini veriyrsan bulunduğu sehire git(bence bunu hakediyr) samimi bi sekilde herseyi ve duygularını oldugu gibi anlat.hatalarindan ve pismanligindan bahset.bundan sonrasi icinde söz ver..

Bacım sevdiğinden eminmisin iyice ölç tart yoksa ilgi aşığımısın bunu iyice ayırt et eğer seviyorum diyosan atla git iş yerine tak parmağına yüzüğü uzat elini yüzüğünü getirdim ben çıkaramıyorum sen çıkar de seni görünce dayanamaz bence çıkaramaz :))

Yazdıklarınızda gerçekten çok haklısınız ne deseniz haklısınız. Bundan sonra ne yapabilirim kazanmak için? Sorum aslında bu ama o konuda pek yardımcı olmuyorsunuz. :KK43:

bulunduğu şehre git . samimi bir mesaj at . ben otogardayım saat 5 e kadar buradayım pişmanım özür dilerim de . eğer barışmak istiyorsa gelir . artık bir şeyler yapma vakti sizde. fazla naz aşık usandırır. o da bir insan . oyuncağınız değil

Back
X