- 22 Aralık 2014
- 8
- 5
- 3
- 35
- Konu Sahibi anne oldum
-
Herkese merhaba.herkesin bir sorunu bir derdi kafasinda döndürdüyü bir şey vardır.ama beni gerçekten artık yoran,ağlatan,beynimden bir türlü çıkamayan şey var..ben 17 yaşında evlendim.kendimi bildim bileli canım gibi sevdiğim biri vardı..çocukdum hislerim çok kuvvetliydi ama.oda beni seviyordu..ilişkimizi anlatmıycam.konuşmaya utanırdık.anneme söyledim,oda annesine.ikiside karşı çıkmışdı.çünki yaşımız azdı.16.ama ikna edicekdik kararlıydık..bir gün okula gidrken.sınıf arkadaşım önümü kesdi.senin aşkın beni seviyor dedi.inanmadım.ida Allah şahidim öyle birşey yok demişdi.bir kaç gün olmuşdu bu olaydan.okulda her kes bunu konuşordu artik.çok yorulmuşdum..annemde bana birisini bulmişdu.evlendircekdi.arada birileri kayniyordu.haber ona gitmişdi.tartışdık.ben evlenicem dedim.inat uğruna nişanlandım.o kız arkadaşımla bir haber yolladı.gel desin gelir alırım onu.düğün günü bile gel dese gelirim demişdi..ama benim için iş işden geçmişdi.babam vardı.tansiyon hastası.annemin bunlardan haberi yoktu ama.ikide bir korkutuyordu beni babamla.ama nişanlılık dönemimde nişanlım bir kaç kez kolumu morartmışdı.annem hep üstünü kapıyordu.evlendik.ilk 3 sene beni hep dövdü eşim..ben annemlere hiç duyurmadım..evlendiğimizden 1 sene sonra onla annemlerin mahallesindeki bakkalda karşılaşmışdık.gözleri dolmuş ve çok kızgın bana bakıb bir şey almadan çıkmışdı mağazadan.onu son görüşüm o.asla ve asla haber almadım bir daha.arkadaşlarımla iletişimimi kestim..ve yurtdışına taşındık.burda şükürler olsun Allahıma 2 tane canım evladım oldu.ama beynim onu unutmuyor.yoruldum artik.bıktım.bir defa dedimki face den filan bakiyim.onun mutlu hayatini göreyim.o zaman belki çıkar kafamdan.2 gün aradim bulamadım.en son google yazdım.youtube da bir video vardı onun adına tıkladım..7 sene sonra gördüm..malesef 2012 de trafik kazasinda ölmüş.ben 1.5 ay önce öğrendim bunu.arkadaşları klip çekib youtube koymuşlar.eylül ayı ölmüş.ve ben o sirada kızıma 3 aylık hamileydim ve hastanedeydi.inanın onu rüyamda görmüşdüm.bana bakip gülüyor ve uzaklaşıyor konuşmuyor.hamileyken niye görüyorm bunu demişdim..ya kızlar ben Allaha çok dua etdim.Rabbim nolur beni ona kavuştur.eğer kaderimde kavuşmak yoksa unuttur nolur...tabii bekarken ediyordum bu duanı..Allah hiç bir duamı kabul etmedi..
Ne yapiyim ben.evim var.canlarım var.kafamı nereye vuruyum.yoruldum artık..
Ve yazilanlarin hepsi gerçek.Allah şahitki gerçek..kimseyi kandiracak bir insan değilim.bunu kimseyle paylaşamam.o yüzden size yazdım.ne yapıyim siz söyleyin lütfen.
Bunu bende arada lafla bir söylüyorum anneme.kız kardeşim 17 yaşında.ona evlendirmezler.ben hayatta kıyamam tabii.prensesim o benim.ama üzülüyorum işte..niye ben..yaşınız küçük diye anneniz karşı çıkıyor ama akabinde size birini bulup evlendiriyor?
Çok üzücü gerçekten ama ne yazıkkk insanın içinde aklında kalır hep yaşanmamışlıklar birde ölmüş artık olmuşla ölmüşe çare bulunmaz der büyüklerimizHerkese merhaba.herkesin bir sorunu bir derdi kafasinda döndürdüyü bir şey vardır.ama beni gerçekten artık yoran,ağlatan,beynimden bir türlü çıkamayan şey var..ben 17 yaşında evlendim.kendimi bildim bileli canım gibi sevdiğim biri vardı..çocukdum hislerim çok kuvvetliydi ama.oda beni seviyordu..ilişkimizi anlatmıycam.konuşmaya utanırdık.anneme söyledim,oda annesine.ikiside karşı çıkmışdı.çünki yaşımız azdı.16.ama ikna edicekdik kararlıydık..bir gün okula gidrken.sınıf arkadaşım önümü kesdi.senin aşkın beni seviyor dedi.inanmadım.ida Allah şahidim öyle birşey yok demişdi.bir kaç gün olmuşdu bu olaydan.okulda her kes bunu konuşordu artik.çok yorulmuşdum..annemde bana birisini bulmişdu.evlendircekdi.arada birileri kayniyordu.haber ona gitmişdi.tartışdık.ben evlenicem dedim.inat uğruna nişanlandım.o kız arkadaşımla bir haber yolladı.gel desin gelir alırım onu.düğün günü bile gel dese gelirim demişdi..ama benim için iş işden geçmişdi.babam vardı.tansiyon hastası.annemin bunlardan haberi yoktu ama.ikide bir korkutuyordu beni babamla.ama nişanlılık dönemimde nişanlım bir kaç kez kolumu morartmışdı.annem hep üstünü kapıyordu.evlendik.ilk 3 sene beni hep dövdü eşim..ben annemlere hiç duyurmadım..evlendiğimizden 1 sene sonra onla annemlerin mahallesindeki bakkalda karşılaşmışdık.gözleri dolmuş ve çok kızgın bana bakıb bir şey almadan çıkmışdı mağazadan.onu son görüşüm o.asla ve asla haber almadım bir daha.arkadaşlarımla iletişimimi kestim..ve yurtdışına taşındık.burda şükürler olsun Allahıma 2 tane canım evladım oldu.ama beynim onu unutmuyor.yoruldum artik.bıktım.bir defa dedimki face den filan bakiyim.onun mutlu hayatini göreyim.o zaman belki çıkar kafamdan.2 gün aradim bulamadım.en son google yazdım.youtube da bir video vardı onun adına tıkladım..7 sene sonra gördüm..malesef 2012 de trafik kazasinda ölmüş.ben 1.5 ay önce öğrendim bunu.arkadaşları klip çekib youtube koymuşlar.eylül ayı ölmüş.ve ben o sirada kızıma 3 aylık hamileydim ve hastanedeydi.inanın onu rüyamda görmüşdüm.bana bakip gülüyor ve uzaklaşıyor konuşmuyor.hamileyken niye görüyorm bunu demişdim..ya kızlar ben Allaha çok dua etdim.Rabbim nolur beni ona kavuştur.eğer kaderimde kavuşmak yoksa unuttur nolur...tabii bekarken ediyordum bu duanı..Allah hiç bir duamı kabul etmedi..
Ne yapiyim ben.evim var.canlarım var.kafamı nereye vuruyum.yoruldum artık..
Ve yazilanlarin hepsi gerçek.Allah şahitki gerçek..kimseyi kandiracak bir insan değilim.bunu kimseyle paylaşamam.o yüzden size yazdım.ne yapıyim siz söyleyin lütfen.
Malesef..kaderi buymuş.22 yaşında gitmek bu dünyadanÇok üzücü gerçekten ama ne yazıkkk insanın içinde aklında kalır hep yaşanmamışlıklar birde ölmüş artık olmuşla ölmüşe çare bulunmaz der büyüklerimiz
canım bunlar ağır ve zor şeyler elbet fakat bazen bazı şeyler bizim elimizde olmaz burada "kader" devreye girer. annenin seni zorlaması doğru değil evet. şimdi bence senna kavuşmayı ölümden sonraya bırakmalı onun için Kur an okumalısın. bazı şeyleri kabul etmeli bu şekilde mutlu olmaya çalışmalıyız . bizi mutsuz eden olayları sürekli gündemde tutarak ancak kendimizi mutsuz eder hayatı çekilmez bir hale sokarız. kocan kaba bir adam ama önceden seni dövüyormuş bunu bırakmış bu da iyi birşey. Allah a dua et kocanın bu kaba davranışları düzelmesi için Allah ın isimlerinden "ya Habir" okumalısın aklına geldikçe ona kızdıkça bunu oku hem kendi ahlakın hem kocanın ahlakı güzelleşir.Bunu bende arada lafla bir söylüyorum anneme.kız kardeşim 17 yaşında.ona evlendirmezler.ben hayatta kıyamam tabii.prensesim o benim.ama üzülüyorum işte..niye ben..
Çok sağol canım.haklısın.düşünüyorum ben bu ara hiç dua etmiyorum..oda bir sebebdir belki.ahireti düşünüyüm.o zaman anne karnındakı bebeğini düşürüyor..her kes kendi canının derdinde olacak. Çok sağol gerçekten bu iyi geldicanım bunlar ağır ve zor şeyler elbet fakat bazen bazı şeyler bizim elimizde olmaz burada "kader" devreye girer. annenin seni zorlaması doğru değil evet. şimdi bence senna kavuşmayı ölümden sonraya bırakmalı onun için Kur an okumalısın. bazı şeyleri kabul etmeli bu şekilde mutlu olmaya çalışmalıyız . bizi mutsuz eden olayları sürekli gündemde tutarak ancak kendimizi mutsuz eder hayatı çekilmez bir hale sokarız. kocan kaba bir adam ama önceden seni dövüyormuş bunu bırakmış bu da iyi birşey. Allah a dua et kocanın bu kaba davranışları düzelmesi için Allah ın isimlerinden "ya Habir" okumalısın aklına geldikçe ona kızdıkça bunu oku hem kendi ahlakın hem kocanın ahlakı güzelleşir.
ilk çocuklar hep cahilliklere kurban gider...Bunu bende arada lafla bir söylüyorum anneme.kız kardeşim 17 yaşında.ona evlendirmezler.ben hayatta kıyamam tabii.prensesim o benim.ama üzülüyorum işte..niye ben..
Bende öyle düşünüyorum etrafıma bakıyorum hatta ailemde dahil anne babanın tüm hatalarını onlar çekiyor belkide bu yüzden büyük kızıma daha ilgiliyim onun mutluluğu için elimden geleni yapıyorum ezilmesin incilmesin kırılmasın diye konu sahibi boşver unut canım senin artık düşünmen gereken canların var ölenle ölünmüyo hayat devam ediyor bi şekilde acıyla tatlıyla olan olmuş bundan sonra sen çok iyi bir anne olki senin hatanıda annenin yaptığı gini evlatların çekmesinilk çocuklar hep cahilliklere kurban gider...
bi an okurken fake oldugunu dusundum nedense.. ama gerceksin diye dusunerek cevaplayacagim..Hepiniz çok sağolun.ailemi çok seviyorum.eşim çok kaba biri.her şeye kızar.haylr artıl hiç vurmuyor bana.4 senedir elini bile kaldırmıyor..onlara her ilgiyi gösteriymeye çalışıyorum.bunu başardığıma inanıyorum.olan bana oluyor.yoruldum artık..kız kardeşime söylemişdim öldüğünü.pda gidib anneme söylemiş.annemde bak gördünmü iyiki girmişiz aranıza yoksa dul kalıcakdı benim kızım diyor.ben enn çok annesine üzülüyorum.ALLAHIM diyorum bende evlat büyütüyorum.nolur onları bana bağışla
Hiç bir evladi annesinden ayırma.neler çekmişdir o kadın. Üzülüyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?