ah beynim kurtul nolur...

Aileler neden karşı çıkar demiş bir kaç arkadaş.
bende size bir olay anlatayım.
bir köyde.. bir kızla bir çocuk birbirlerini seviyorlar.. aynı köy olduğu için birbirlerine girip çıkarlarmış..
sonra kızın ve çocuğun ailesi öğrenince, çocuk artık o evin etrafında dolaşmama başlamış.
kızı amcasının oğluna vermişler. çocuğuda uzaklaşması için istanbula göndermişler..
kafasına silah dayayıp kabul edeceksin demişler. köyün imamı bunların imam nikahı ben kıymam diyip kıymamış. başka birini bulup kıymışlar.. imam nikahı kıyılınca kızın altına etmiş çocuk kızı kaçıracakmış ama eğer kaçırırsan senin küçük kardeşini(13) berder ederler diye vazgeçmiş..
çocuğun annesi o kız kısa almam sana demiş..
kızın şuan gelin gittiği yer, çocuğunun evinin karşısında..
Bu insanlıkmı ALLAH aşkına.. bu insanlık değil vahşet.. ben şokunu hala üstümden atamadım.
Sende evlatlarına sarıl..rabbim onların acısını sana yaşatmasın..

Allah rahmet eylesin cok uzuldum ama olanla ölene care bulunmaz derler.
Artik cocuklariniz icin yasicaksiniz onun ömrude okadarmis...

Allah duaları kabul eder.
Sizin istediğiniz şekilde olmayabilir.
Sizin hayrınıza olan her duayı kabul eder Allah.
İyi ki Allah sizi ölmeden önce onunla karşılaştırmamış.
Yoksa siz arkanızı dönüp gidemezdiniz..

Anneye bakın,evladına koca bulma peşindeymiş...
Daha o zaman reşit olmayan evladını evledirme derdine düşmüş.
Pes yani...
Allah rahmet eylesin o çocuk içinde...
Yapacağın en güzel şey,eski anılara sünger çekip evladına sıkı sıkı sarılman olsun..

Unutmak en zoru derler hep.onun seni kimse benim kadar sevemez deyişi eşimin bana yaptıkları.annemin anlayamadığım tavırları beni o kadar yordu.eşim beni dövdüyü zamanlarda bide beni annemlere şikayet ediyordu.ve buda yetmezmiş gibi onlardan azar yiyordum.babamın hiç bir zaman bundan haberi olmadı..hep ben suçluydum.damatlari bir taneydi.o kadar ezdilerki beni onun ve ailesinin önünde.artık ezdirmiyorum kendimi.şimdi kendilerinin arası iyi değil eşimle..eşimden ayrılmamı söylemişsiniz bazılarınız.ama o kadar kolay diyil bu benim için.seni asla boşamam diyor.üstüne bir tane daha evlensem bile boşanamazsın diyor.korkmuyorum ama işte.hem çpcuklar var.tabii evlense boşanırım.onu kıskanmıyorum hiç.ama bunu hazmedemem.ben çok ödünç verdim kendimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…