- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi anne oldum
-
Herkese merhaba.herkesin bir sorunu bir derdi kafasinda döndürdüyü bir şey vardır.ama beni gerçekten artık yoran,ağlatan,beynimden bir türlü çıkamayan şey var..ben 17 yaşında evlendim.kendimi bildim bileli canım gibi sevdiğim biri vardı..çocukdum hislerim çok kuvvetliydi ama.oda beni seviyordu..ilişkimizi anlatmıycam.konuşmaya utanırdık.anneme söyledim,oda annesine.ikiside karşı çıkmışdı.çünki yaşımız azdı.16.ama ikna edicekdik kararlıydık..bir gün okula gidrken.sınıf arkadaşım önümü kesdi.senin aşkın beni seviyor dedi.inanmadım.ida Allah şahidim öyle birşey yok demişdi.bir kaç gün olmuşdu bu olaydan.okulda her kes bunu konuşordu artik.çok yorulmuşdum..annemde bana birisini bulmişdu.evlendircekdi.arada birileri kayniyordu.haber ona gitmişdi.tartışdık.ben evlenicem dedim.inat uğruna nişanlandım.o kız arkadaşımla bir haber yolladı.gel desin gelir alırım onu.düğün günü bile gel dese gelirim demişdi..ama benim için iş işden geçmişdi.babam vardı.tansiyon hastası.annemin bunlardan haberi yoktu ama.ikide bir korkutuyordu beni babamla.ama nişanlılık dönemimde nişanlım bir kaç kez kolumu morartmışdı.annem hep üstünü kapıyordu.evlendik.ilk 3 sene beni hep dövdü eşim..ben annemlere hiç duyurmadım..evlendiğimizden 1 sene sonra onla annemlerin mahallesindeki bakkalda karşılaşmışdık.gözleri dolmuş ve çok kızgın bana bakıb bir şey almadan çıkmışdı mağazadan.onu son görüşüm o.asla ve asla haber almadım bir daha.arkadaşlarımla iletişimimi kestim..ve yurtdışına taşındık.burda şükürler olsun Allahıma 2 tane canım evladım oldu.ama beynim onu unutmuyor.yoruldum artik.bıktım.bir defa dedimki face den filan bakiyim.onun mutlu hayatini göreyim.o zaman belki çıkar kafamdan.2 gün aradim bulamadım.en son google yazdım.youtube da bir video vardı onun adına tıkladım..7 sene sonra gördüm..malesef 2012 de trafik kazasinda ölmüş.ben 1.5 ay önce öğrendim bunu.arkadaşları klip çekib youtube koymuşlar.eylül ayı ölmüş.ve ben o sirada kızıma 3 aylık hamileydim ve hastanedeydi.inanın onu rüyamda görmüşdüm.bana bakip gülüyor ve uzaklaşıyor konuşmuyor.hamileyken niye görüyorm bunu demişdim..ya kızlar ben Allaha çok dua etdim.Rabbim nolur beni ona kavuştur.eğer kaderimde kavuşmak yoksa unuttur nolur...tabii bekarken ediyordum bu duanı..Allah hiç bir duamı kabul etmedi..
Ne yapiyim ben.evim var.canlarım var.kafamı nereye vuruyum.yoruldum artık..
Ve yazilanlarin hepsi gerçek.Allah şahitki gerçek..kimseyi kandiracak bir insan değilim.bunu kimseyle paylaşamam.o yüzden size yazdım.ne yapıyim siz söyleyin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?