- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
Nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum evet bende ailemden hiç birşeyi gizlemek istemezdim ama yasaklar çok olunca kendi doğrularımla benimde hayatıma bir yön vermem gerekiyor yaşım oldu 26 bir sevgilimin olması namussuzluk, şerefsizlik yapıyorum anlamına mı geliyor evlenmek istiyorum olmaz, okumak istiyorum olmaz peki yarın bir gün annem ve babam onlar bu dünyadan göçtüklerinde ben neye tutunup kalkıcam bunlara olmaz demelerinin nedeni bnm engelli olmam ama Bn herşeyimi yavaş yavaşta olsa kendim yapabiliyorum 3 senelik görüştüğüm biri var başta duydular kıyamet koptu benim için ondan sonra hep saklı görüştük bilmiyorlar bugün telefon faturasından konu açıldı bnmde dedim ödemem gerekiyor son ödeme tarihi yaklaşıyor tabi bunu duyan annem başladı işte sana ne gerek var ki faturalı hatta kapat onu ama faturalı olunca istediğin kişiyle hemen istediğin yerden konuşursun o konuştuğun adamlar demesi ne alakaysa öldürücekler seni falan sen şerefsizsin konuşma milletle ya anne dedim ne diyon sen niye böyle konuşuyorsun durduk yerde ne adamlarla konuşması bu zamana kadar hayatıma 2 insan girdi sadece 3 senedir görüştüğüm biri var çok sakin kendi halinde bana zararı kesinlikle olmaz tabi annem bana şerefsiz deyince bende şarteller attı ne demek bu şimdi dedim ne yapmışım Bn öyle konuşuyorsun bunda birşey yok diyor bak anne beni sinirlendirme diyorum sen sinirlensen ne olur diyor normal bir şey mi şerefsiz dedim evet normal diyor dalga geçerek iyi o zaman normalse hepimiz, sende şerefsizsin dedim o sinirle dememem gerekiyordu evet ama anne sus otur dedikçe üstüme geliyor ağır konuşuyor o zaman benimde sinirden ağzımdan çıkıcak söz belli olmuyor sakin kalamıyorum bu sefer benim söylediğim ona zor geliyor annemde konuştukça insanı kanatan bir dil var çok kırıcı o mu beni anlamıyor yoksa ben mi anlamıyorum ama bu tartışmalar benim yaşam enerjimi alıp götürüyor hiç birşey yapasım yok

Son düzenleyen: Moderatör: