Ah bu Babam

o babadan bendede var malesef ama yapılacak bişey yok vara yoğa herşeye küfür eder ettiği küfürün nereye gittiğini hiç hesap etmez.. ama baba işte atsan atılmıyor satsan satılmıyor onun tam aksine ne bizde nede erkek kardeşimde böyle bir huy yok allaha şükür :Saruboceq: Allah hepimize kolaylık ve sabır versin çekeceğiz mecbur napalım..benneyaptımki

canımboşuna uğraşmayın bu yaştan sonra değişmezlr..hatta söylesenizyanlışbile anlayabilir babandan mı utanıyorsun falan filan gibilerinden..atsanatamazsın satsan satamazsın baban sonuçta..öylekabullebeceksin..sen en iyisi onunla hiçbiryere gitmemeye bak:)) biryere gideceğiniz zaman bi bahane uydur ve gitme :))

Aynı babadan bende de mevcut. Hele son zamanlarda iyice abarttı.Şöyle güçlü iri yarı biri olsam evire çevire dövücem o derece..:oklava:

aynen aynen...benim babamda öle bizim buda bir deli var sürekli küfür ediyor ondan bir farkı kalmadı ya sürekli
a.k ay insanların yanında da diyor rezil edio insanı

Belli bi yaşa gelmiş insanları değiştirmek çok zor oluyor malesef.:1no2:

babam o küfürü maç izlerken yapar. benim babam da her şeye bağırır ama inanın en ufak şeye bile kızar sanki her şeyi o bilir bir tek onun dediği doğrudur. ben babamı çom severdim ama şu sıralar istemeden çok soğudum ondan

Back
X