- Emoji Skoru
- 2.565
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi hayatortmen
Bu konuda kesinlikle çalışacağım.Öz saygını ön plana almakla başlayabilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuda kesinlikle çalışacağım.Öz saygını ön plana almakla başlayabilirsin.
25 yaşta kazık kadar bi yaş. Baştan yanlış olmuş.3 yıldır birlikteydik.İlk sevgilim olması,bu zamana kadar ilgili olması ona bağlanmama neden oldu.Aileden uzakta,küçük bir ilçede görev yapma,kendini yalnız hissetmede neden oldu tabi buna.
Kocasızlığa dayanamamak değil bu,sevilme ihtiyacı ve sevildiğini düşünmek.İnsan sevilmek istiyor.Ya şu ameleye dönecek kadar mı dayanamadın kocasızlığa
Hazır bitmiş gitmişken şaka gibisin ya
Bu adamın ne sevgisini gördün uzak mesafeKocasızlığa dayanamamak değil bu,sevilme ihtiyacı ve sevildiğini düşünmek.İnsan sevilmek istiyor.
İlk başta tedavi olKocasızlığa dayanamamak değil bu,sevilme ihtiyacı ve sevildiğini düşünmek.İnsan sevilmek istiyor.
Buluşuyorduk.Yaz tatillerinde,ata tatillerde sürekli yan yanaydık.Uzak mesafede de gün içinde çok konuşup mesajlaşırdık,görüntülü konuşurduk.Bu adamın ne sevgisini gördün uzak mesafe
Tamam yol ver buna daha ne parkeciler ne tesisatçılar çıkar karşınaKocasızlığa dayanamamak değil bu,sevilme ihtiyacı ve sevildiğini düşünmek.İnsan sevilmek istiyor.
Ne tedavisi?İlk başta tedavi ol
Tamam yol ver buna daha ne parkeciler ne tesisatçılar çıkar karşına
Motive edici sözleriniz için teşekkür ederimTamam yol ver buna daha ne parkeciler ne tesisatçılar çıkar karşına
Dediklerinizi yapacağımBen böyle bir konu okuduğuma o kadar çok eminim ki.. Kadın öğretmendi, sevgilisi boyacıydı, ailesi istemiyordu vs..
Siz o musunuz bilemiyorum.
Neyse.. Yapacağınız şey basit. Her yerden engellemek, gururunuza, onurunuza sahip çıkmak, biraz kendinize zaman vermek, kendinizi sevmeyi öğrenmek, kendinize layık gördüğünüz insanlara şans vermek.
Hatırlıyorum eski konunu. Bir noktada artık davul bile dengi dengine sözünü hatırlaman lazım. Mesleki olarak aynı seviyede olmayabilirsin, maddi olarak aynı seviyede olmayabilirsin, ailevi olarak benzer değerlere sahip olmayabilirsiniz ve hatta karakter olarak benzer olmayabilirsiniz. Bu saydığım maddelerden en az ikisi sizin ilişkinizde varsa o iş zaten olmaz yürümez. Sizin sevgiliniz hem maddi olarak zayıf, hem akademik anlamda size göre düşük seviyede hem de karakter olarak size uygun olmayan biri. Sizin seviyenizi de düşürüyor, bunu görmüyor musunuz? Ayrılın ve mümkünse kestirip atın bir an önce aşk değil bu zaten.O kadar üzgünüm ki.Olmayacak şeyi oldurmaya çalıştığım için,bazı şeyleri görmemezlikten geldiğim için,o beni kaybetmekten hiç korkmazken ben onu delice kaybetmekten korktuğum için.
Ben öğretmenim,sevgilim boyacıydı.Ailem hiç istemedi.Sinirlenince çok kötü küfürler edebilen biriydi.32 yaşında olmasına rağmen hiçbir birikimi vs.olmamasına rağmen sevdiğim için öyle kabul etmiştim.En son ayrıldıktan sonra tekrar barıştık.Tekrar 6 gündür konuşuyorduk ancak ilgisi eskisi gibi değildi.Bugün ne aradı ne yazdı(günaydın mesajı dışında).Ben de artık patladım.Arayıp yazmayacaksan neden hayatımdasın?Varlığını hissetmiyorsam hayatımda yerin yok dedim.Sonra tartışmamız büyüyünce küfürler havada uçuştu.Bu sefer ben de küfür etmeye başladım.Ben böyle biri değildim,hayalini kurduğum ilişkide böyle değildi.Onu tamamen silip hayatıma doğru kişiyi çekmek istiyorum.Nereden ve nasıl başlamalıyım?
Ayrıldık zaten.Gün içinde aramayan mesaj atmayan,merak etmeyen birinin hayatımda yeri yok dedim.Sonrası da zaten küfürlü tartışma.Hatırlıyorum eski konunu. Bir noktada artık davul bile dengi dengine sözünü hatırlaman lazım. Mesleki olarak aynı seviyede olmayabilirsin, maddi olarak aynı seviyede olmayabilirsin, ailevi olarak benzer değerlere sahip olmayabilirsiniz ve hatta karakter olarak benzer olmayabilirsiniz. Bu saydığım maddelerden en az ikisi sizin ilişkinizde varsa o iş zaten olmaz yürümez. Sizin sevgiliniz hem maddi olarak zayıf, hem akademik anlamda size göre düşük seviyede hem de karakter olarak size uygun olmayan biri. Sizin seviyenizi de düşürüyor, bunu görmüyor musunuz? Ayrılın ve mümkünse kestirip atın bir an önce aşk değil bu zaten.
Şu yazdığınız cümleye küfürle karşılık veren biri için fazla kafa yormayınAyrıldık zaten.Gün içinde aramayan mesaj atmayan,merak etmeyen birinin hayatımda yeri yok dedim.Sonrası da zaten küfürlü tartışma.
gerçekten öğretmen misiniz? neyin tedavisi olabilir?Ne tedavisi?
HaklısınızŞu yazdığınız cümleye küfürle karşılık veren biri için fazla kafa yormayın
Öğretmenliğimi kanıtlamaya ihtiyacım yok.gerçekten öğretmen misiniz? neyin tedavisi olabilir?
doğru. buradaki konuları okuduktan sonra öğrendim. siz yüzde yüz öğretmensinizÖğretmenliğimi kanıtlamaya ihtiyacım yok.
Hakkaten ne absürt bir soru bugerçekten öğretmen misiniz? neyin tedavisi olabilir?
İnsanın anlatıp rahatlamaya ihtiyacı var çünkü.Ozaman konu actiginizda da yazildi bir suru . Dinlemeyeceksiniz neden konu aciyorsunuz