Ah bu ben.

Bak sorununu sende bılıyorsun bu yuzden cozmek daha kolay olur kendı kendını ancak sen degıstırebılırsın yada bırı gelır aklını basından alır ve nasıl deıstıgını gorursun gerekırse doktor yardımı al derım aşk hayatımızın buyuk bır kısmını kaplıyor cunku..

Ben sizi para düşkünü ve aç gözlü birisi olarak görmedim.
Aksine çok gerçekçisiniz çünkü bu zamanda duygulardan çok maddiyatta önemli.
Ama ilerisi için mi yani evliliği düşünerek mi maddiyata bakıyorsunuz ?

bende zaman zaman konu sahibi gibi düşünüyorum bir erkeğin illaki arabası olmalı derim...bakalım evleneceğim kişinin arabası olmazsa o zaman anlarım durumu.

Bence tam sevmiyosunuz eger hayatinizin adamiysa bu kadar tuhaf dusunmezsiniz.. Hem onun paràsi olmazsa olmasin zengin olucak diye bisey yokki.sonucta siz de meslek sahibi olursunuz...
Tam onemli ama mala guvenme bi kivilcim yeteer derler.. Eger adam gibi adamsa size bakar merak etmeyin...

Her yoruma acigim dediginiz icin yaziorum biraz ne istediginizi bilmiosunuz sanki....

Erkekleri ve yeni bir ilişkiye başlamayı kafana takma.
Olması gerektiği zaman o kendiliğinden olacaktır zaten.
Boş bir ilişkin olacağına, hiç olmasın.
Hem derdin de olmaz.

evet para belki bi çok şey ama her şey değil çok yanlış düşünyosun şu üç günlük dünyada çok zengin olsan kaç yazcak ayrıca böylelerini gerçekten allah deneyip hep maddiyatla sınıyo büyüklük yapma sennde durumun kötü olabilirdi önce insanlık sağlık bunları anlayabilmek okadar önemliki bence karakterin zayıf yanlış anlama ama böyle

Bende sizi para düşkünü olarak düşünmedim eğer birgün gerçekden sever aşık olursanız zaten arabası ehliyeti olmaması sizin gözünüze batmaz yada zengin olması sizin aşık olmanıza sebep olmaz siz şu an sevmeden mantığınızla hareket etmeye çalışdığınız için bu kusurları görüyorsunuz aslında bunlara kusurda denmez.Bence sevmeyi aşık olmayı bekleyin çünkü ozaman ne çirkinliği ne yakışıklığı ne parası ne fakirliği hiç birisi önemli olmayacakdır

zamani vakti degildir belkide. bir iliskiye baslamak icin dogru insanin karsiniza cikmasi zaman alabilir bence dogru zamani bekleyin, o dogru insan ne olursa olsun gelir sizi bulur ve siz elinizde olmadan kendinizi ona birakiverirsiniz dedigim gibi zamani degildir :34:

bende zaman zaman konu sahibi gibi düşünüyorum bir erkeğin illaki arabası olmalı derim...bakalım evleneceğim kişinin arabası olmazsa o zaman anlarım durumu.

Araba bana basit bişey geliyor..servet değil ya bu..alınırda satılırda..
Sonra tekrar alınır. şimdi herkes iyi kötü araba alabiliyor,kız basıma maaşımla bende alıp sattım
Bu erkeğin arabası olacak yargısı o kadar saçmaki
alınmayacak bişey değilki bu sonuçta.
EDT;
Sizin yorum üzerinden yazım ama sadece size yazmadım,genelleme yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzelliğine güvenme bir sivilce yeter

Zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter

Ben bu zengin koca olayını hiç anlamayacağım.. Zengin olsa bile bir garantisi var mı ? Hadi iflas etti diyelim ne yapacaksın o zaman boşanacak mısın ?

gercekten ne istedigimi bilmiyorum bukadar dengesiz bir insan olabildigimede inanamiyorum :/
su an ayrilma karari mi alsam devam mi etsem bilemiyorum, ikisinide yapamiyorum ortada kalincada mutsuzum boyle :(
ileriye baktigimdada umutsuzum, bu sacmaasapan dusuncelerden kurtulamayacagim gibi asla birisiylede mutlu olabilecegme inanmiyorum artik

Son düzenleme:
gercekten ne istedigimi bilmiyorum bukadar dengesiz bir insan olabildigimede inanamiyorum :/
su an ayrilma karari mi alsam devam mi etsem bilemiyorum, ikisinide yapamiyorum ortada kalincada mutsuzum boyle :(
ileriye baktigimdada umutsuzum, bu sacmaasapan dusuncelerden kurtulamayacagim gibi asla birisiylede mutlu olabilecegme inanmiyorum artik

ayrılın gitsin eğer devam ederseniz öylede mutsuz olacaksınız ehliyeti yok arabası yok bi yere gideceksiniz iett ye mi binmek istiyosunuz bunu 2 kere yaptığınızda ayrılma kararı alırsınız zaten şimdiden ayrılmak hayırlı olur bu arada siz okuyormusunuz çalışıyormusunuz merak ettim

Son düzenleme:
ayrılın gitsin eğer devam ederseniz öylede mutsuz olacaksınız ehliyeti yok arabası yok bi yere gideceksiniz iett ye mi binmek istiyosunuz bunu 2 kere yaptığınızda ayrılma kararı alırsınız zaten şimdiden ayrılmak hayırlı olur bu arada siz okuyormusunuz çalışıyormusunuz merak ettim

okuyorum universite ogrencisiyim

bahsettiğiniz kişilerin hiçbirinden "aşkım" diye söz etmemişsiniz. olur da bir gün gerçekten deli gibi aşık olursanız emin olun tüm bu özellikleriniz solup gider :))

Güzelliğine güvenme bir sivilce yeter

Zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter

Ben bu zengin koca olayını hiç anlamayacağım.. Zengin olsa bile bir garantisi var mı ? Hadi iflas etti diyelim ne yapacaksın o zaman boşanacak mısın ?

Katılıyorum söylediklerine, aklımdan geçeni yazmışsın.

Elbetteki yaşadığımız zaman kolay değil (hangi zaman kolaydı ki?), herkes rahat yaşamak, bir eli yağda bir eli balda yaşamak ister.
Fakat sen duygularından önce maddiyatı öne koyarsan, hiç bir zaman mutlu olamazsın.
Herşeye para ile varlık ile erişilmez!
Birazda manevi gözünü aç derim :34:

cok sagolun kizlar, herseyin farkinda olmama ragmen bu durumdan kurtulamiyorum.. herseyin oncesi saglik huzur ask biliyorum bunu gercekten biliyorum ama bu para konusundada canimin sIkILmasIna engel olamiyorum.. ama buna karsi savasmaya devam edicem cunku biliyorum simdi ayrilip durumu iyi yok arabasi falan olan birisiyle baslasam ozamanda kisiligi yuzunden birseyler yada ailesi ailem yuznden birseyler yolunda gitmeyecek yine mutsuz olucam
bilmiyorum ki artik bende hayirlisi deyip geciyorum ama bu psikolojide olmak insani cokk yoruyor :14:

Back
X