Ah bu ben.

bence kötü düşünme kaderindeki çıkmamıştır belki karşına
hayat bu hayırlısını iste

ayrılın gitsin eğer devam ederseniz öylede mutsuz olacaksınız ehliyeti yok arabası yok bi yere gideceksiniz iett ye mi binmek istiyosunuz bunu 2 kere yaptığınızda ayrılma kararı alırsınız zaten şimdiden ayrılmak hayırlı olur bu arada siz okuyormusunuz çalışıyormusunuz merak ettim

İETT yi kullanan herkes bekar kalırdı bu mantıkla :)))

şaka bir yana siz sevmiyorsunuz bu çocugu ayrılın bence sevseniz gözünüz bir şey görmez sadece bi ilişkim olsun istiyorsunz o kadar.

Ben bunun birazda insanın kendi standartlarıyla ilgili oldugunu düşünüyorum.

Yani şimdi benim hiç birşeyim yoksa ailemin durumu da kötüyse karşımdaki adamın bir bmwsi olmasını da isteyemem yani. Adama derler sen önce kendine bak diye. Ama şu an orta düzeyde bir arabam var Allahıma çok şükür maddi durumum iyi, bende istiyorum ki en azından bana denk bi insan olsun. Tamam yanı 100 200 milyarlık bir arabası olmasın ama en azından orta düzeyde bir arabası olması lazım. Yani sizin durumunuz ne seviyede, ve siz ne karşınızdakinden ne bekliyorsunuz bence bu ikisini kıyaslayın derim ben. Yoksa karşınızdaki insandan maddiyat beklemeniz sizi bencil yada kötü biri yapmaz. Bende davulun bile dengi dengine oldugunu düşünüyorum.

Ben bunun birazda insanın kendi standartlarıyla ilgili oldugunu düşünüyorum.

Yani şimdi benim hiç birşeyim yoksa ailemin durumu da kötüyse karşımdaki adamın bir bmwsi olmasını da isteyemem yani. Adama derler sen önce kendine bak diye. Ama şu an orta düzeyde bir arabam var Allahıma çok şükür maddi durumum iyi, bende istiyorum ki en azından bana denk bi insan olsun. Tamam yanı 100 200 milyarlık bir arabası olmasın ama en azından orta düzeyde bir arabası olması lazım. Yani sizin durumunuz ne seviyede, ve siz ne karşınızdakinden ne bekliyorsunuz bence bu ikisini kıyaslayın derim ben. Yoksa karşınızdaki insandan maddiyat beklemeniz sizi bencil yada kötü biri yapmaz. Bende davulun bile dengi dengine oldugunu düşünüyorum.

evet aslinda tam olarak aciklamissiniz yorumunuzda cok tsk ederim.. bizde cok zengin degiliz orta halli bir aileyiz ve dedigin gibi benimde kullanabildigim kendimize gore arabamiz var aslinda bu okadar sorun olmamali yaa ben kendimde ne istedigimi bilmiyorum ki Allah yardimcim olsun bana dogru yolu gostersin insallah

Hepinize tek tek tesekkur ederim zaman ayirdiginiz icin :)
Allah herkesin gonlune gore versin insallah :nazar:

eski sevgilimin ( neredeyse sözlenecektik kendisiyle) arabası vardı maddi durumları iyiydi. ama çok kotu bir şekilde hayal kırıklığına uğrattı beni. yıktı guvenimi. ayrıca maddi durumları iyiydide ne oldu yaşgunumde kıytırık bi hediyeden başka nesini gördüm ki....:ssz:
şimdi nişanlıyım ve nişanlımın arabası yok durumlarıda iyi değil. ama herşeyden once onu seviyor ve guveniyorum. ayrıca elinde olsa herşeyi onume serecek bir yapıya sahip. yani zengin olmuş sizinle paylaşmayacak kadar pinti olmuş ne anladım ben bu işten
birde sen kesinlikle bu çoçuğa aşık felan değilsin aşık olsan hani tamam bu maddiyat kafanı kurcalar ama bu sebeple ayrılmak istemezdin

eski sevgilimin ( neredeyse sözlenecektik kendisiyle) arabası vardı maddi durumları iyiydi. ama çok kotu bir şekilde hayal kırıklığına uğrattı beni. yıktı guvenimi. ayrıca maddi durumları iyiydide ne oldu yaşgunumde kıytırık bi hediyeden başka nesini gördüm ki....:ssz:
şimdi nişanlıyım ve nişanlımın arabası yok durumlarıda iyi değil. ama herşeyden once onu seviyor ve guveniyorum. ayrıca elinde olsa herşeyi onume serecek bir yapıya sahip. yani zengin olmuş sizinle paylaşmayacak kadar pinti olmuş ne anladım ben bu işten
birde sen kesinlikle bu çoçuğa aşık felan değilsin aşık olsan hani tamam bu maddiyat kafanı kurcalar ama bu sebeple ayrılmak istemezdin

canim cok cok cok sagol bu yorumun icin ..
bu yorum bana okadar cok sey katti ki ..
cok haklisin gercekten cok haklisin.. diyorum ya ben ne istedigimi bilmiyorum moralim cok bozuk bu konuda o yuzden bisey yapamiyorum

Back
X